ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Φέτφα: Να έχω περισσότερη συμμετοχή του χρόνου

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού κατά τη βράβευση του για το ωραιότερο γκολ της 30ης αγωνιστικής, έστειλε το μήνυμα του.Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρέλαβε το βραβείο από τον Σάββα Θεοδωρίδη και δήλωσε...

Ομάδα Εδώ Πιερία Blog


Γυναικάρες με τα κόκκινα. Και άντρες... ταύροι!

Γυναικάρες με τα κόκκινα
Αποδείχτηκε ότι το κόκκινο στη γυναίκα κάνει τον άντρα τούρμπο. Γι' αυτό και την πατάει...
Βγαίνεις πρώτο ραντεβού με αιθέρια ύπαρξη που τυχαίνει να φορά κόκκινα (ρούχα, όχι εσώρουχα!). Συμπεραίνεις λοιπόν αβίαστα και αβασάνιστα ότι θα σου κάτσει στο πρώτο ραντεβού! Παράλογο;
Παράλογο βέβαια! Μα καλά, πώς σου 'ρθε; Φαίνεται λοιπόν ότι οι άντρες πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι γυναίκες φοράνε κόκκινα στα ραντεβού όταν γουστάρουν συνέχεια! Τρελό ξετρελό, η επιστήμη μίλησε και πάλι...

Οικογενειάρχης vs εργένης-Να το κάνεις ή να μην το κάνεις;

Οικογενειάρχης vs εργένης
Το δίλημμα του γάμου και η απόφαση η σωστή...
Ο γάμος είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή του άντρα: από τη μια αποχαιρετάς την εργένικη ζωή (κι ό,τι αυτό συνεπάγεται!), από την άλλη ανοίγεσαι σε έναν νέο και γενναίο κόσμο...
Γιατί ο γάμος, πέρα από φορολογικά, νομικά και θρησκευτικά πλεονεκτήματα, έχει κι άλλα να σου δώσει. Και η εργένικη ζωή βέβαια δεν είναι του πεταματού! Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 10+1 πλεονεκτήματα του οικογενειάρχη και του εργένη και τα συμπεράσματα... δικά σου.

Δήλωση του Μόσχου Γιαλένιου για το αποτέλεσμα των εκλογών


Δήλωση του Μόσχου Γιαλένιου για το αποτέλεσμα των εκλογών
ΝΟΔΕ Πιερίας
 Στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός πήρε συνειδητά τις αποφάσεις του. Προσωπικά σέβομαι απόλυτα την επιλογή του. Πιστεύω όμως ότι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η χώρα μας βρίσκεται, πολιτικά και κοινωνικά, σε αχαρτογράφητη περιοχή και μάλιστα επάνω σε κινούμενη άμμο. Εύχομαι η Ελλάδα, με τη βοήθεια του Θεού, να τα καταφέρει.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του συγκεκριμένου εκλογικού αποτελέσματος στην Πιερία. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Κουκοδήμο, τον κ. Κωνσταντόπουλο και τον κ. Χριστογιάννη για την εκλογή τους. Τους εύχομαι καλή δύναμη και κυρίως καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω την κ. Μάνη-Παπαδημητρίου, τον κ. Μπαραλιάκο και την κ. Κωνσταντινίδου οι οποίοι με τον αγώνα τους και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος έδωσαν τις τρεις έδρες στην Πιερία.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο όμορος νομός της Ημαθίας δεν εξέλεξε κανέναν βουλευτή.

Ένα φιλί μπορεί να τη σκοτώσει

Φωτογραφία για Ένα φιλί μπορεί να τη σκοτώσει
Οι γιατροί δίνουν μόλις 4 μήνες ζωής στην 10 μηνών NinaΈνα απελπισμένο ζευγάρι κάνει αγώνα ζωής για να σώσει το νεογέννητο κοριτσάκι του, το οποίο γεννήθηκε χωρίς ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο 42χρονος Graeme Warnell και η 37χρονη σύζυγός του Aga από το Berkshire έχουν μόλις τέσσερις μήνες διορία για να βρουν κατάλληλο δότη μυελού των οστών για την μόλις 10 εβδομάδων Nina.

Το μωρό πάσχει από ένα σύνδρομο που καλείται «bubble baby syndrome» και ο οργανισμός της είναι τόσο ευαίσθητος που ένα κοινό κρυολόγημα θα μπορούσε να τη σκοτώσει.

Στη Φθιώτιδα το υπερτυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ - 1.700.000 ευρώ!


Φωτογραφία για Στη Φθιώτιδα το υπερτυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ - 1.700.000 ευρώ!
Κάποιος χθες δεν είχε και πολύ άγχος για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά είχε άλλα "βάσανα".... Τι θα κάνει το 1.700.000 ευρώ, που κέρδισε στο ΤΖΟΚΕΡ Το δελτίο παίχτηκε την Παρασκευή στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ Στέφανος Φαρμάκης-Κωνσταντίνα Ριρρή Ο.Ε.

Πρόκειται για ένα παλιό πρακτορείο 40 περίπου ετών, που τώρα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Στη χθεσινή διαλογή, όπως διαβάζουμε στο LamiaReport.gr, βρέθηκε ΕΝΑ μόνο υπερτυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία (5+1) και ο εκατομμυριούχος έπαιξε ένα δελτίο αξίας 2,5 ευρώ.

Στον Παπούλια ο Τσίπρας την Τρίτη για τη δεύτερη διερευνητική


Φωτογραφία για Στον Παπούλια ο Τσίπρας την Τρίτη για τη δεύτερη διερευνητική
Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί την... Τρίτη στις 2 το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα λάβει τη δεύτερη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια,

Τη Δευτέρα, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι απέρριψε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, κ.Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και ότι θα επιδιώξει τη συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς.

Ποιοι είναι οι νικητές της κάλπης- Οι 300 της νέας Βουλής

Η μάχη του σταυρού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις εκλογικές περιφέρειες! Εκτός Βουλής μένουν τρανταχτά ονόματα, πολλά από το ΠΑΣΟΚ το οποίο υποεκπροσωπείται στα μεγάλα αστικά κέντρα. Σωτήριο για τη Νέα Δημοκρατία το μπόνους των 50 εδρών... 
Ποιοι βουλευτές εκλέγονται και ποιοι μένουν εκτός κοινοβουλίου στο 99,97% της Επικρατείας. Έχουν ψηφίσει το 65,09% των εγγεγραμμένων.
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 18,85% και 108 έδρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκενρώνει 16,78% και 52 έδρες. Το ΠΑΣΟΚ με 13,18% και 41 έδρες στη Βουλή ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 10,60% και 33 έδρες. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,48% και 26 έδρες, η Χρυσή Αυγή 6,97% και 21 έδρες. Τέλος η Δημοκρατική Αριστερά εισέρχεται στη Βουλή με 6,11% και 19 έδρες.

Το «Εγέρθητι»του Χάρρυ Κλυνν πριν από 20 χρόνια!

Το «Εγέρθητι»του Χάρρυ Κλυνν πριν από 20 χρόνια!
Με καυστικό χιούμορ όπως πάντα ο Χάρρυ Κλυνν σχολίασε τις εξελίξεις και το ''εγέρθητι''της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να λείψει...

Ο δημοφιλής κωμικός ''μοιράστηκε'' στο προφίλ του στο Facebook ένα σκετς το οποίο όπως είπε είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια.

Ακούστε το ''Εγέρθητι'' του Χάρρυ Κλυνν, μια ακόμα απόδειξη ότι η σάτιρα προηγείται πολλές φορές της επικαιρότητας..



Πίσω από τις δηλώσεις κρυβόταν ένας άλλος εαυτός

Τι έκρυβαν τα πρόσωπα των πολιτικών αρχηγών άραγε την ώρα των δηλώσεών τους μετά από τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα; Οι ώρες ήταν σίγουρα δύσκολες για όλους γιατί καμιά φορά η έπαρση και ο εγωισμός δεν αφήνει τους...
 ανθρώπους και... μάλιστα του πολιτικούς να δουν την αλήθεια με γυμνό μάτι και κάπως έτσι ξεγελάστηκαν μέχρι και πριν από λίγες ώρες οι πολιτικοί αρχηγοί. Έτσι όταν μάθαιναν τα αποτελέσματα του ελληνικού λαού για τους περισσότερους από αυτούς μπορεί και να φάνταζε ένα εφιαλτικό όνειρο που μπορεί και να μην ήθελαν να το πιστέψουν.

Δήλωση του Φώτη Κουβέλη αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά

από το Γραφείο Τύπου Σταθερή είναι η θέση της ΔΗΜΑΡ για προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης που θα κινηθεί στον αντίποδα της... ασκούμενης πολιτικής η οποία αποδοκιμάστηκε με έντονο τρόπο από την λαϊκή ετυμηγορία.

Είναι προφανές ότι μια μεταμφιεσμένη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, όπως και αν την ονομάσει κάποιος, δεν θα είναι σε αρμονία με το εκλογικό μήνυμα και την εντολή των πολιτών. Για μας ισχύει απολύτως το δίπολο που θέσαμε προεκλογικά: Η κυβέρνηση ευρείας λαϊκής νομιμοποίησης θα πρέπει να εξασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και να προχωρήσει στην απαγκίστρωση από το μνημόνιο.

Απέρριψε εξ αποστάσεως τη συνεργασία με την ΝΔ το ΚΚΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, αρνείται να συμμετάσχει σε κάθε συζήτηση για το σχηματισμό κυβέρνησης με τη ΝΔ που έχει λάβει... τη διερευνητική εντολή, την οποία απέρριψε εξ αποστάσεως...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ζήτησε συνάντηση στο πλαίσιο των επαφών του για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Τις παραιτήσεις των νεοεκλεγέντων βουλευτών του ζητά ο Ν. Μιχαλολιάκος

Στον Λαϊκό Σύνδεσμό Χρυσή Αυγή η σταυροδοσία που οδηγεί στην βουλή ενδεχομένως να μην έχει καμία σημασία καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο όλοι οι βουλευτές να παραιτηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές θα παραιτηθούν και το κόμμα θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι τελικά θα είναι αυτοί που θα καταλάβουν τις βουλευτικές έδρες.
Είναι γνωστό πως πολύ πριν τις εκλογές είχε αποφασιστεί όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και να λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Σύνδεσμο.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις οι εκλεγέντες βουλευτές θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και ο κ. Μιχαλολιάκος θα επιλέξει "στελέχη με προσφορά και ιστορία στο κόμμα".

Στον Α.Σαμαρά η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - ΟΧΙ από Τσίπρα! - Ναι με όρους από Βενιζέλο - Τώρα βλέπει τον Φ. Κουβέλη

-Ο Καμμένος αρνήθηκε τη συνάντηση - Παπαρήγα: "Δεν υπάρχει λόγος να συναντηθούμε. Ξέρετε τις θέσεις μας"
- Παπούλιας προς δημοσιογράφους: "Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο"
- Δε θα κρατήσει και τις τρεις μέρες που προβλέπει το Σύνταγμα την εντολή
- Πληροφορίες NewsIt: Ετοιμάζει ανοίγματα σε Ντόρα, Μάνο ο Σαμαράς
- Εκλογές στις 17 Ιουνίου με λίστα (;) - Στο 99,98% η ενσωμάτωση

Επεισοδιακό το όχι Καμμένου στον Σαμαρά για διάλογο - Όλο το παρασκήνιο

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέρριψε το διάλογο με τη ΝΔ η οποία αναζητεί συμμαχίες για να δημιουργήσει κυβέρνηση. Το παρασκήνιο της απόρριψης όμως είναι τουλάχιστον επεισοδιακό και υποδεικνύει το άσχημο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπούρας, ο διευθυντής του γραφείου του Σαμαρά, τηλεφώνησε στα γραφεία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με σκοπό να ζητήσει διάλογο με τον Π. Κάμμένο, και ζήτησε να μιλήσει με τον ομόλογό του, δηλαδή με το διευθυντή του γραφείου του Π. Καμμένου.

Ντόρα Μπακογιάννη: Έχασε τη μητέρα της στα γενέθλια της!

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας...

Για τη Ντόρα Μπακογιάννη η 6η Μαΐου αποτελεί σταθμό αφού συνδέεται με γεγονότα πολύ σημαντικά για εκείνη όσον αφορά στη ζωή αλλά και την πολιτική της διαδρομή..

Όπως υπενθυμίζει το prismanews.gr η Ντόρα Μπακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Μαΐου του 1954.

Στις 6 Μαΐου του 2010 η Ντόρα Μπακογιάννη διεγράφη από τη ΝΔ μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον μηχανισμό στήριξης από ΕΕ - ΔΝΤ.
Στις 6 Μαΐου του 2012 δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αποτυγχάνει, ενώ ταυτόχρονα θρηνεί το θάνατο της μητέρας της που πέθανε τα ξημερώματα της ημέρας αυτής.

Οδηγίες για να δείτε τους σταυρούς των υποψηφίων

  
 
Για να βρείτε τους σταυρούς των υποψηφίων των κομμάτων ανά περιφέρεια:

  • μπείτε στη σελίδα του ΥΠΕΣ στο http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22ep%22,%22id%22:13}}
  •  και στη συνέχεια κάνετε κλικ στα αποτελέσματα
  • επιλέξτε την εκλογική περιφέρεια για την οποία ενδιαφέρεστε, είτε από τον διαδραστικό χάρτη είτε από τη σχετική εφαρμογή στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας
  • κάνετε κλικ στο + αριστερά του ονόματος κάθε κόμματος. Με bold αναγράφονται οι υποψήφιοι που εκλέγονται. 

Συγκριτικός χάρτης του 2009 και των χθεσινών εκλογών

Τον συγκριτικό χάρτη με τα εκλογικά αποτελέσματα του 2009 και της χθεσινής αναμέτρησης δημοσίευσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των αποτελεσμάτων!
Δείτε τον χάρτη:

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα



Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν για μια ακόμα φορά με την ψήφο τους.
Η σχέση εμπιστοσύνης που μας συνδέει ήταν και παραμένει ισχυρή.
Το ΠΑΣΟΚ εισέπραξε την αποδοκιμασία των πολιτών και η απόφασή σας είναι απόλυτα σεβαστή.
Σε ότι με αφορά, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι θα είμαι δίπλα σας, θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Μαρία Μίχου

Όχι Καμμένου σε συνάντηση με Σαμαρά

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/d6aa83ea8f97321f606c0fab2e97a3fb_XL.jpg?t=943912800Απέρριψε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος...
Ο κ. Καμμένος είχε προαναγγείλει ότι δεν θα συνεργαστεί με τα δύο μεγάλα κόμματα, εννοώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πως φοράμε το προφυλακτικό για να είμαστε... ήσυχοι;

  Αλήθεια πόσες φορές κάποιοι δεν αναρωτήθηκαν, μετά από μια “τρελή” βραδιά με μια γυναίκα: “και εάν έσπασε το προφυλακτικό;” “Και εάν κόλλησα κάτι; Μα τι το ήθελα τώρα; Έβαλα σωστά το προφυλακτικό; Και αν δεν το έβαλα σωστά;” και αν και αν και αν... Το προφυλακτικό είναι η καλύτερη προφύλαξη. Σας παρουσιάζουμε τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο για να το τοποθετείτε και να είστε ήσυχοι ότι δεν έσπασε και δεν κολλήσατε τίποτε.

Εκλογές ξανά και ξανά μέχρι να πάρουν αυτοδυναμία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διαβλέπει αναγνώστης

Στην χωρα που γέννησε τη δημοκρατία, κ την οποια δημοκρατια απογείωσε ο Παυλόπουλος με το νομο του, οι εκλογες που δεν υπηρετούν την παγκόσμια...
 οικονομικη φούσκα που δημιουργησαν οι τραπεζες με την στηριξη των υπαλλήλων τους (πρωθυπουργοι, υπουργοι, βουλευτες, δημοσιογράφοι) δεν ειναι εκλογές. Αρα θα κανουμε οσες εκλογες χρειαστει μεχρι να σχηματίσουν αυτοδυναμία οι δοσιλογοι-προδοτες.

Η δημοσιογράφος που γύρισε την πλάτη στη Χρυσή Αυγή

Πρόκειται για τη Νάντια Αλεξίου, δημοσιογράφο του Real Fm, η οποία αποχώρησε μόλις τους ζητήθηκε να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού και τονίζει:
"Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο... Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με -κόκκινες γραμμές- με όρους!!

Μήνυμα προς τους βουλευτές της Πιερίας


Συγχαρητήρια στους βουλευτές που εκλέχτηκαν στην εκλογική περιφέρεια της Πιερίας.

Οι ευχές μας εστιάζουν κυρίως στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα που καλούνται να δείξουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, που η Ελλάδα και οι Έλληνες απειλούνται από παντού.

Οι ψήφοι των συμπολιτών μας σας δίνουν την εντολή να σταθείτε στο ύψος των απαιτητικών περιστάσεων και να κάνετε πράξη τη φωνή τους, όχι τη δική σας.
Καλή δύναμη, καλό έργο και καλή συνεργασία σε όλους.

Από την ομάδα του blog Εδώ Πιερία.

ΤΩΡΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πετσάλνικος - Στις 15:00 παίρνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Σαμαράς - Θα δει τους αρχηγούς, πλην Μιχαλολιάκου

- Έγινε το τηλεφώνημα στον Τσίπρα, στις 16:00 η συνάντηση στη Βουλή - Στις 17:00 το ραντεβού με τον Βενιζέλο
- Δε θα κρατήσει και τις τρεις μέρες που προβλέπει το Σύνταγμα την εντολή
- Πληροφορίες NewsIt: Ετοιμάζει ανοίγματα σε Ντόρα, Μάνο ο Σαμαράς
- Επιστροφή Καραμανλή ονειρεύονται πολλοί
- Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα
- Εκλογές στις 17 Ιουνίου με λίστα (;) - Στο 99,79% η ενσωμάτωση

Κορυφαία ονόματα εκτός Βουλής


Εκτός Βουλής μένουν κορυφαία ονόματα από το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Αθηνών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν εκλέγεται ούτε ένας βουλευτής του Κινήματος σε Α' και Β' Πειραιώς. Από την πλευρά της η ΝΔ χάρη και στον εκλογικό νόμο με το μπόνους των 50 εδρών, εκλέγει στη...

 Β' Αθηνών 14 βουλευτές. Πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών ίσως να μην είναι τόσο μεγάλη

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών ίσως να μην είναι τόσο μεγάλη
Νέα επιστημονική έρευνα διαπιστώνει ότι η άνοδος του επιπέδου των θαλασσών του πλανήτη μας, εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας και της κλιματικής αλλαγής, είναι απίθανο να είναι τόσο μεγάλη, όσο προβλέπουν τα χειρότερα επιστημονικά σενάρια. Συγκεκριμένα οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι τεράστιοι πάγοι της...
 Γροιλανδίας λιώνουν και χύνονται στη θάλασσα με βραδύτερο ρυθμό από ό,τι πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές ;;

11 ημέρες για τον σχηματισμό κυβέρνησης!
Εντεκα κρίσιμες ημέρες, μέσα στις οποίες θα κριθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, απομένουν μέχρι τη σύγκληση της νέας Βουλής καθώς η 17η Μαϊου έχει ορισθεί με το Προεδρικό Διάταγμα που έχει υπογραφεί ως η ημέρα που θα πρέπει να συγκληθεί η νέα Βουλή. Το Σύνταγμα προβλέπει...


 τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών στα τρία πρώτα κόμματα και με διαφορά τριών ημερών για κάθε διερευνητική εντολή.

Αυτό δεν ήταν μήνυμα, αλλά χαστούκι…

Τελείωσαν οι εκλογές, και στα λογίδριά τους όλοι άρχισαν να παραδέχονται πως το Μνημόνιο ήταν λάθος. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Βενιζέλος και Σαμαράς, πρωτοστάτες και βασικοί αποδέκτες του μηνύματος – σφαλιάρα, ψέλλισαν μπροστά στην εντολή των Ελλήνων πολιτών. Εκείνων των πολιτών που συστηματικά και επί δυόμιση χρόνια αγνοούσαν, εκείνων των πολιτών που τρομοκρατούσαν μέσω των ΜΜΕ προκειμένου να τους πείσουν για το.....
αλάθητο των αποφάσεών τους, για το όμορφο του προσκυνήματός τους.

Κατάρρευση στη ΝΔ: 18,8% η πρόβλεψη του ΥΠΕΣ

H Nέα Δημοκρατία ... ακόμα πέφτει στα ποσοστά της! Αυτή την ώρα η πρόβλεψη για το τελικό ποσοστό του κόμματος από το υπουργείο Εσωτερικών είναι ... 18.8% για τον πολιτικό σχηματισμό που μόλις 4,5 χρόνια πριν, τον Σεπτέμβριο του 2007, είχε φτάσει το 42%.

Και δεν συγκρίνεται με το....
13% που παίρνει το ΠΑΣΟΚ ενώ το 2009 είχε λάβει 43%, γιατί η ΝΔ ούτε έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, ούτε έσπρωξε στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες. Απλά κατά ένα αυτοκτονικό τρόπο αποφάσισε να μοιραστεί τις ευθύνες του εγκλήματος τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς κανείς μέχρι σήμερα να καταλάβει, γιατί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:Κύριε Σαμαρά νυχτώνει δεν ξημερώνει .Κύριε Βενιζέλο ο θόρυβος που ακούς, είναι η ΟΡΓΗ του Λαού.


Κύριε Σαμαρά νυχτώνει δεν ξημερώνει .
Δεν το βλέπεις;
Δεν το αισθάνεσαι;
ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ;
Τα διέλυσες ΟΛΑ γιατί;
Τελικά τώρα που πήρες την… ΑΥΤΟ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ! δεν πάς να ..ξεκουραστείς παρέα με τον αιώνια …κουρασμένο;;
ΥΓ.
Έβαλες με τον Καρατζαφέρη , την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Δήμο της Αθήνας και τους «νομιμοποίησες» !
Πήρες στο κόμμα την… αφρόκρεμα τους !
Και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τους είπες…ΝΑΖΙ !!!
Τελικά ποιος είχε ΝΑΖΙ …συμπεριφορά;
Και εξακολουθείς να «κυβερνήσεις» την …Ελλάδα;
Θα μας τρελάνεις;

Κύριε Βενιζέλο ο θόρυβος που ακούς, είναι η ΟΡΓΗ του Λαού.


«ΕΓΩ» !!! Πήγα στο ..φεγγάρι ..
«ΕΓΩ» !!! Μίλησα με το..Βούδα..
«ΕΓΩ» !!! ΄Εσωσα την.. Ελλάδα..
«ΕΓΩ»!!! Θα σώσω την… Ευρώπη..
«ΕΓΩ» !!! Αγόρασα το …πριόνι ..
«ΕΓΩ» !!! υπονόμευσα το Πασόκ ..
«ΕΓΩ» !!!... «ΕΓΩ» !!!!.. «ΕΓΩ»!!..
ΕΜΕΙΣ… ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΦΥΓΕ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ …ΣΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΝΔ: Το σοκ της κάλπης «γεννά» παράτολμα σενάρια

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σφιχτά πρόσωπα, προβληματισμός για την επόμενη ημέρα, μουρμούρα για την προεκλογική στρατηγική και σενάρια επί χάρτου ακόμη και για δεύτερες εκλογές, το σκηνικό στη Λ. Συγγρού μετά από το σοκ της κάλπης.
Όταν ο Αντώνης Σαμαράς κατέβηκε από το γραφείο του για να αποχωρήσει από τα γραφεία του κόμματος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όλοι οι δημοσιογράφοι και κάποιοι από τους λιγοστούς οπαδούς της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί στη Λ. Συγγρού «έπεσαν» επάνω του: «Πάμε για κυβέρνηση ή εκλογές;, πως κρίνετε τις έως τώρα δηλώσεις Τσίπρα και Βενιζέλου;, πότε θα πάτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;». Οι ερωτήσεις «βροχή» με τους δημοσιογράφους των ξένων τηλεοπτικών δικτύων να προσπαθούν να αποτυπώσουν στην εικόνα αυτό που έβλεπαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ.

Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το "εγέρθητι!" της Χρυσής Αυγής


Τι απαιτεί από την ΕΣΗΕΑ; Πως σχολίασε την αντίδραση των δημοσιογράφων; Καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί, η Λιάνα Κανέλλη, θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής...
όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος. Η βουλευτής τους ΚΚΕ ζητάει άμεση παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ.

3 ΕΔΡΕΣ Η ΝΔ ΚΑΙ 1 ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

 

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟ ΝΔ

«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμενου
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΣ)ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το AIDS δεν κάνει διακρίσεις- ΔΕΙΤΕ ποιοι διάσημοι πέθαναν

Ροκ Χάτσον ηθοποιός: πέθανε από AIDS στις 2 Οκτωβρίου του 1985. Ρόμπερτ – Μπραντ Ντέιβις ηθοποιός: πέθανε από AIDS στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991. Φρέντυ Μέρκιουρι τραγουδιστής: πέθανε από AIDS στις 24 Νοεμβρίου του 1991. Μπίλι Μπο σχεδιαστής μόδας: πέθανε από AIDS στις 13 Ιουνίου του 1987. Ρούντολφ Νουρέγιεφ χορευτής: πέθανε από AIDS στις 6 Ιανουαρίου του 1993...

Μία ώρα τη βδομάδα τζόκινγκ, προσθέτει 6 χρόνια στη ζωή μας


  Η τακτική άσκηση με τρέξιμο (τζόκινγκ), μπορεί να αυξήσει τα χρόνια που θα ζήσουμε κατά 6!, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μπορεί δηλαδή εμείς οι ίδιοι εάν κάνουμε τζόκινγκ τακτικά, έστω και μόνο για μια ώρα την εβδομάδα, να αυξήσουμε το προσδόκιμο της ζωής μας.

Δε θα αποφύγουμε τις εκλογές ξανά…

Όπως κι αν διαβάσει κανείς το αποτέλεσμα της Κυριακής διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να παράξει βιώσιμη κυβέρνηση.
Ίσως προκύψει ένα κυβερνητικό σχήμα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τη βοήθεια και κάποιων άλλων δυνάμεων όπως π.χ. ο κ. Κουβέλης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα άμεσα ζητήματα. Όμως μοιάζει αδύνατο αυτό το σχήμα να μακροημερεύσει και να γίνει αποτελεσματικό.
Οι νέες εκλογές μοιάζουν αναπόφευκτες είτε τώρα είτε εντός των αμέσως επομένων μηνών. Και θα γίνουν με λίστα. Το αποτέλεσμα που θα βγάλουν είναι προφανώς άγνωστο, όπως άγνωστο είναι αν από αυτό θα μπορεί να προκύψει κυβέρνηση. Αλλά και ποιοι κομματικοί σχηματισμοί θα συμμετάσχουν.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16Χρονης: Οι Έλληνες μίλησαν και εσείς πήρατε δρόμο!

Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16Χρονης: Οι Έλληνες μίλησαν και εσείς πήρατε δρόμο!
Ο Έλληνας χθες βροντοφώναξε ό, τι δε θέλω άλλο την πολιτική σας! Αυτό είναι ξεκάθαροΚατά τη διάρκεια της μεγάλης χθεσινής νύχτας μία 16χρονη μας έστειλε μία επιστολή που αναφέρεται στην αφύπνιση του ελληνικού λαού«Σήμερα 6 Μαϊου 2012 ο ελληνικός λαός επικαλέστηκε να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας μας, της Ελλάδας πουχρόνια τώρα ανεύθυνες κυβερνήσεις ξεζουμούν σαν βρικόλακες στην αναζήτηση δείπνου, τα θύματά τους είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες που καθημερινά μαχόμαστε για να επιβιώσουμε, κάθε μέρα ζούμε με το φόβο, μας βουλώσανε τα στόματα ,μας βαράσανε, μας πετάξανε χημικά, προσπάθησαν να σβήσουν την φωνή του Έλληνα πολίτη το κατάφεραν όμως; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Οι έφηβοι... αναβάλουν το σεξ, δείχνει νέα έρευνα

Φωτογραφία για Οι έφηβοι... αναβάλουν το σεξ, δείχνει νέα έρευνα
Τα στατιστικά της αμερικανικής υπηρεσίας για τον έλεγχο και την πρόληψη μεταδιδόμενων ασθενειών δείχνουν ότι περισσότεροι έφηβοι καθυστερούν να ξεκινήσουν την ερωτική τους δραστηριότητα. Την ίδια ώρα, η χρήση αντισυλληπτικών χαπιών αυξάνεται στις έφηβες που είναι δραστήριες ερωτικά.

Παρά ταύτα, διατηρούνται οι μεγάλες αποκλίσεις στη συμπεριφορά μεταξύ λευκών, αφροαμερικανών και ισπανόφωνων, όπως δείχνει η σύγκριση των στοιχείων με παλαιότερα από το 1995, το 2002 και την περίοδο 2006-2010.

Βατερλώ για το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών - Ποια ηχηρά ονόμα μένουν εκτός Βουλής

Φωτογραφία για Βατερλώ για το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών - Ποια ηχηρά ονόμα μένουν εκτός Βουλής
Ηχηρά ονόματα που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν σε σημαντικές θέσεις στην πολιτική σκηνή της χώρας δεν κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι μία θέση στα έδρανα του Κοινοβουλίου, αφού οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Εκεί που το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα είναι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τη Β'Αθηνών, καθώς με τα έως τώρα αποτελέσματα καταφέρνει να εκλέξει μόλις τέσσερις βουλευτές, όταν στις εκλογές του 2009 είχε βγάλει 20 Χαρακτηριστικό είναι πως έως στη Βουλή καταφέρνουν να μπουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβερδος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Δημήτρης Ανδρουλάκης και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Πάνω από 50% θα πάρουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος αν ξαναπάμε σε εκλογές!


Φωτογραφία για Πάνω από 50% θα πάρουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος αν ξαναπάμε σε εκλογές!
Καλά ο Βενιζέλος. Είχε χαμένο το παιγνίδι από τα αποδυτήρια.
Ο Κομανέτσης που μετέτρεψε τη ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη;
Ο Κομανέτσης που έβαζε όλο αυτό το διάστημα έβαζε τα παπαγαλάκια του να γράφουν ότι είναι κοντά στο 30% γιατί δεν έχει φύγει ακόμη από... τη Συγγρού;
Αν τολμήσει ας ξαναζητήσει εκλογές. Θα στείλει το κόμμα του στα τάρταρα. Σαν τον συμμαθητή του στο Άμχερστ που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ.
Που είναι σήμερα ο αούα Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Μουρούτης, και τα άλλα σαίνια της Συγγρού που έχοντας σαν αντίπαλο ένα ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ πήραν μόνο 18%;

Σε 2 ημέρες έρχονται τα ραβασάκια της εφορίας.

Φωτογραφία για Σε 2 ημέρες έρχονται τα ραβασάκια της εφορίας.
Όλοι θα πληρώσουμε.
Στις 9 Μαΐου, μόλις τρεις μέρες μετά τις εκλογές, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2011.
Τα ραβασακια θα είναι φουσκωμένα γι’ αυτό και θα τα στέλνουν μετά τις εκλογές!
Η προθεσμία εκπνέει στις 15 Ιουνίου για όλους τους φορολογούμενους ανεξαρτήτως ΑΦΜ και τρόπου υποβολής της δήλωσης.
Ήδη, τα νέα έντυπα της φορολογικής δήλωσης άρχισαν να φθάνουν σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ, καθώς και σε όλους τους συνταξιούχους που ανεξαρτήτως εισοδήματος μπορούν και φέτος να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις τους χειρόγραφα.

Ένας πρόεδρος φεύγει... - Adieu Nicolas

Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ένας πρόεδρος φεύγει... - Adieu Nicolas
Πενταετία ήταν και πάει. Αλλά τι πενταετία! Τα είδαν... όλα οι Γάλλοι με τον Νικόλα Σαρκοζί στα Ηλύσια Πεδία.
Τον είδαν να εκλέγεται με τη Σεσιλιά στο πλευρό του, να χωρίζει λίγο μετά και να πηγαίνει ρομαντικό ταξιδάκι στο Νείλο με την Κάρλα Μπρούνι στο πλευρό του. Την οποία παντρεύτηκε και έκανε πρώτη Κυρια της Γαλλίας δόξι και τιμή, με παπά (μάλλον) και κουμπάρο.
Είδαν επίσης την οικονομία τους (όπως και όλης της Ευρώπης) να κατακρημνίζεται, την Άνγκελα Μέρκελ να πατάει... πόδι (στον Σαρκοζί), την αξιολόγηση 3Α να χάνεται, τους Σοσιαλιστές να επιστρέφουν στην εξουσία μετά από 24 χρόνια.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων


Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος