ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Διαρρήκτες ετών δέκα,έντεκα και δεκατρία

Τρεις ανήλικοι  ηλικίας από 10 έως 13 ετών κατηγορούνται για 10 διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Καβάλας.
Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κατηγορούνται «για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές»!
Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 13 χρόνων οι οποίες είχαν μπει σε σπίτι στην Καβάλα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν τις αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια.
 Από την αστυνομία αναζητείται και ένας 10χρονος.

Παιδί και Ίντερνετ – Δημιουργική και ασφαλής χρήση του διαδικτύου


Παρουσίαση την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 18:00 στην 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι Εκδόσεις Εν πλω, στο πλαίσιο της 9ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν το βιβλίο του Μάκη Παπαγεωργίου «Παιδί και Internet» στην Αίθουσα Φιλαναγνωσίας του Περιπτέρου 13, την Παρασκευή 25 Μαίου 2012, στις 6.00 μμ.
Θα μιλήσουν οι:
Αλέξης Λάππας, Ψυχίατρος παιδιών, εφήβων και οικογενειών
Αλέξανδρος Καραβάνης, Εκδότης
και ο συγγραφέας.

19χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του


Φωτογραφία για Βοιωτία: 19χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του
Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 19χρονος στη Βοιωτία όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- και προσέκρουσε σε δέντρο στο δρόμο Λιβαδειάς – Θήβας.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και ο νεαρός οδηγός δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Εκβιάζει το κάθαρμα του Βερολίνου για κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφία για Εκβιάζει το κάθαρμα του Βερολίνου για κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ "ΒΕΡΜΑΧΤ"

Δεν με αφήνει αδιάφορο ως Γερμανό αν η Ελλάδα είναι στο ευρώ ή επιστρέψει στη δραχμή και ακόμα λιγότερο ως υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μάνχαϊμερ Μόργκεν (Mannheimer Morgen) ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε.
Κάνουμε τα πάντα – λεει - για να διασφαλίσει ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Σημαντική προϋπόθεση γι αυτό είναι μετά τις εκλογές του Ιουνίου να υπάρξει μια αποτελεσματική κυβέρνηση που να τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ ΜΕ... ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ


Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ ΜΕ... ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Πρώτη νίκη της Ferrari μετά από αρκετό καιρό με πρωταγωνιστή τον Αλόνσο και την βροχή.

Η εκκίνηση δόθηκε υπό βροχή σε μια πίστα όπου η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Οι δύο McLaren ξεκίνησαν καλά, ωστόσο ο τρίτος Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) "μονομάχησε" με τον Ρομαίν Γκροζάν (Lotus) για την τρίτη θέση. Ο Γαλλοελβετός τέθηκε εκτός αγώνα, ενώ ο Σουμάχερ έχασε κάθε ελπίδα διάκρισης μετά την έξοδο του.

Έτοιμη να κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες!

Φωτογραφία για Έτοιμη να κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες!
Τι όρο βάζει η πορνοστάρ Σάρα Τζέι... Η γνωστή πορνοστάρ Σάρα Τζέι, υποσχέθηκε πως θα κάνει χαρούμενους τους 200.000 φίλους της στο twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα!

Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση. Να το «σηκώσει» ο ΛεΜπρόν. Η Σάρα Τζέι υπόσχεται να δώσει το δικό της «τρόπαιο» στους 200.000 άνδρες που την ακολουθούν στο twitter, σε περίπτωση που οι Μαϊάμι Χιτ πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

15 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον έρωτα!

Φωτογραφία για 15 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον έρωτα!
Πώς μπορεί κανείς να βάλει σε καλούπια ένα αίσθημα τόσο δυνατό και απρόβλεπτο όσο ο κεραυνοβόλος έρωτας;

Μπορούμε να φυλακίσουμε ένα τέτοιο «τέρας» στο εργαστήρι του βιολόγου και να το αναλύσουμε, την ώρα που το μόνο που ενδιαφέρει τον ερωτευμένο είναι να δει το άλλο του μισό και να κοιτάζουν μαζί ηλιοβασιλέματα ή να ιδρώνουν σεντόνια;

Κι όμως, όσο κι αν μας φαίνεται παράδοξο το να «απομυθοποιείται» κάτι εξ ορισμού

Δείτε τα κουφά επιδόματα υπαλλήλων ΔΕΗ-ΟΣΕ-ΗΣΑΠ

Φωτογραφία για Δείτε τα κουφά επιδόματα υπαλλήλων ΔΕΗ-ΟΣΕ-ΗΣΑΠ
Εν μέσω βαθιάς ύφεσης αλλά κάποια επιδόματα δίδονται αφειδώς παρά το γεγονός ότι δεν έπρεπε να είχαν θεσπιστεί καν.

Τα πιο απίθανα επιδόματα, υπάρχουν για να δικαιολογούνται κάποιες αυξήσεις στους πενιχρούς μισθούς, παραμένουν όμως προκλητικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος», υπάρχουν ακόμη σε υπηρεσίες του Δημοσίου επιδόματα όπως για το… πλύσιμο των χεριών στον ΟΣΕ που είναι 280 ευρώ τον μήνα (ήταν 420 και… περικόπηκε) ή το επίδομα… φαξ (!) των 580 ευρώ μηνιαίως, που παίρνουν υπάλληλοι της ΔΕΗ!

Με υπογραφή Βορίδη το χαράτσι διοδίων για τη Καλαμάτα

Στο λαό πάνε οι πολιτικοί να πληρώσουν τα έργα για το Νέο σταθμό διοδίων για την Καλαμάτα!! ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΟΡΙΔΗ! Άλλος ένας σταθμός διοδίων πρόκειται να...
λειτουργήσει το επόμενο διάστημα στον οδικό άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα (Αυτοκινητόδρομος Μορέας).

Το συγκλονιστικό σημείωμα που άφησε χτες βράδυ o αυτόχειρας Μουσικός που πήρε μαζί και την μητέρα του

Ο μουσικός Αντώνης Περρής έδωσε το πρωί τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στο κενό, έχοντας σπρώξει δευτερόλεπτα πριν την μητέρα του.
Δείτε το συγλονιστικό σημείωμα που έγραψε εχτές το βράδυ:

Ο Αντώνης Περρής χτες το βράδυ, στις 21.52 ζητούσε μια λύση! Και γνωστοποιούσε στο www.stixoi.info την απόγνωσή του:

"Λέγομαι Αντώνιος Περρής. Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητἐρα

Αχαϊα:Ανέλαβαν την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Χρ.Αυγής με νέες απειλές


Χαρακτηρίζουν σκουλήκι τον βουλευτή και απειλούν τον δημοσιογράφο, που του πήρε συνέντευξη...

Την ευθύνη της επίθεσης κατά του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, αναλαμβάνουν οι αντιεξουσιαστές της Πάτρας, με ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο indymedia. Στην ίδια ανακοίνωση απειλούν ευθέως τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Απόστολο Βουλδή, στο οποίο επιτέθηκαν με καδρόνι.
 Όπως αναφέρουν οι αναρχικοί:

"Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα" - Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας - Πρώτα έπεσε εκείνη και μετά το παιδί της


Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ"Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα" - Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας - Πρώτα έπεσε εκείνη και μετά το παιδί της


- O γιος είχε περιγράψει την απόγνωσή του σε γνωστό site
- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί σε μια μικρή γειτονιά του Μεταξουργείου
- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 48 ώρες
Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Γιώργος Καρατζαφέρης: Καταγγέλλει χρηματισμό στελεχών του ΛΑΟΣ

laos1-300x21738Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστήριξε, χωρίς όμως να  τους ονοματίσει, πώς «κάποιοι πλησίασαν τα στελέχη μου και τους υποσχέθηκαν να τους τακτοποιήσουν τα χρέη».

Όπως υποστήριξε στην συνέχεια, «Τους είπαν θα κλείσουμε τα υπόλοιπα των τραπεζών σας. Έφτασαν να πάνε να χτυπήσουν τη πόρτα για να βολιδοσκοπήσουν τον πρέσβη Γιώργο  Γεωργίου. Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει να μαζέψουν ψήφους. Τους ενδιαφέρει πώς θα διαλύσουν τον Καρατζαφέρη». Ο πρόεδρος τους ΛΑΟΣ επιτέθηκε για ακόμη μία φορά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο υποστήριξε ότι «τον χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι» και χαρακτήρισε «πρόθυμο».

Πως να απογειώσετε τη γεύση του γλυκού σας!

Toffee sauce



Περιγραφή
Γλάσο (σορόπι) καραμέλας - κρέμας γάλακτος - βουτύρου, που δίνει θεική γεύση στα κέικ ή στα τσουρεκάκια μας.
 
Τι χρειαζόμαστε:
  • 140 γραμ. ζάχαρη
  • 50 γραμ. βούτυρο
  • 320 γραμ. κρέμα γάλακτος
 
 
Πως το κάνουμε:
  1. Βάζουμε τη ζάχαρη να καραμελώσει σε ένα κατσαρολάκι
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο και τέλος την κρέμα και το αφήνουμε να βράσει λίγο να γίνει μια αραιή κρέμα ή ανάλογα με το πόσο θέλουμε να στέκεται στο γλυκό μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αραιή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σιρόπι σε κέικ ή τσουρεκάκια ακόμη και στο παγωτό. Ταιριάζει τέλεια με τα ρολάκια κανέλας (cinnamon rolls).

Η Συνταγή της Ημέρας!

Μια εύκολη συνταγή για κοτόπουλο διαφορετική από τις άλλες!

Τι χρειαζόμαστε:
  • 4 μπουτάκια κοτόπουλο
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Η διατροφή των εξετάσεων


Image Μια ισορροπημένη διατροφή βοηθά το μαθητή να είναι πιο συγκεντρωμένος και αποδοτικός στο διάβασμα, όπως και να έχει καλύτερη διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται σε περίοδο εξετάσεων ο μαθητής να ακλουθεί μία αυστηρή υποθερμιδική δίαιτα. Σημαντικά στοιχεία της διατροφής του μαθητή είναι:

Ο Άκης σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο Βερολίνο έναντι 4,6 εκ. ευρώ!

Ένας μοβ φάκελος από το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει μπει στο μικροσκόπιο του ανακριτή.
Το περιεχόμενο του φακέλου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αφορά σε ένα οικόπεδο στο Βερολίνο. Ένα οικόπεδο αξίας 4.617.455 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" ο μοβ φάκελος περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις του χώρου, αλλά και ο προϋπολογισμός της επένδυσης...

Οδηγίες για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2012 των ατόμων με αναπηρία

Οδηγίες για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων των ατόμων με αναπηρία για το 2012, δίνει προς τους ενδιαφερόμενους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία. 

Το Δελτίο του Κατασκηνωτή, στο οποίο θα επισυνάπτεται και  απλή φωτογραφία του, θα πρέπει να συμπληρωθεί με ιδιαίτερη προσοχή, διότι διαφορετικά δεν θα γίνεται αποδεκτό

Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών της επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης


Σε καθυστέρηση της πληρωμής των προγραμμάτων από το Υπουργείο οφείλεται η μη πληρωμή των εργαζομένων των Βρεφονηπιακών σταθμών της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου της Εγνατίας Τηλεόρασης Μαρίας Τσιώνη, ο κ. Χιονίδης ανέφερε ότι η καθυστέρηση αφορά στα ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία είναι ενταγμένη η λειτουργία των σταθμών και των οποίων οι λογαριασμοί δεν αποδίδονται έγκαιρα στην επιχείρηση. Αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην έχουν λάβει τα χρήματά τους από τον περασμένο Φεβρουάριο και εκφράζουν φόβους, λόγω και της ακυβερνησίας της χώρας, ότι δεν θα πληρωθούν έως τον Ιούλιο.

Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαριότητα στον Δήμο Κατερίνης από ιδιώτες

Το δρόμο της ανάθεσης σε ιδιώτες μέρος της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας παίρνει οριστικά ο Δήμος Κατερίνης για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες ενόψει της θερινής περιόδου, αλλά και της έλλειψης προσωπικού που κάνει αδύνατη για τη δημοτική αρχή, μία από τις βασικές αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η μη ύπαρξη ορκισμένης κυβέρνησης για διάστημα ενός μήνα και έως τις 17 Ιουνίου που θα προκύψει νέο κυβερνητικό σχήμα και σύμφωνα με τους περιορισμούς που υπάρχουν στο Σύνταγμα που δεν επιτρέπουν την πρόσληψη προσωπικού από τους ΟΤΑ, ο Δήμος δεν δύναται να προχωρήσει στη διαδικασία της πρόσληψης εργατών καθαριότητας, μια διαδικασία την οποία έχει έτοιμη από τον Μάρτιο και έως σήμερα δεν έλαβε την τελική έγκριση από την κυβέρνηση.

Η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη της Κατερίνης (1900-1967)

 
Η παρουσίαση του βιβλίου  θα γίνει 
την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, ώρα 8:30 στο βιβλιοπωλείο «Το μάτι». 

7 Λιγότερες Γαλάζιες Σημαίες στο νομό Πιερίας.......



4 ολόκληρες Γαλάζιες Σημαίες έχασε την τελευταία διετία ο νομός Πιερίας, λόγω των αυστηρότερων ορίων που έχει θέση η Ε.Ε....Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στη Νότια Πιερία με τη Λεπτοκαρυά, τον Πλαταμώνα, τον Παντελεήμονα και τους Πόρους να χάνουν από μια Γαλάζια Σημαία, σε σύγκριση με αυτές που είχαν το 2010......

Πιερικοί Αντίλαλοι-Πρωτοσέλιδο


Καθαρισμός παράνομων μπαζότοπων στον Δήμο Δίου – Ολύμπου

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δίου - Ολύμπου (ΔΕΑΔΟ)


Η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τα δύο λατομεία του Δήμου Δίου Ολύμπου, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περσινή πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά, συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του Καλλικρατικού μας δήμου.
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και πέραν των πολύτιμων τελών αμμοληψίας που σε ετήσια βάση ενισχύουν τα δημοτικά ταμεία, καθημερινά εκτελεί έργα και παρέχει υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Σύμφωνα με αυτή την πάγια τακτική και πάντα υπό την έγκριση και καθοδήγηση του κ. Θεόδωρου Τζίκα, που από το 2011 εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου, η Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. έχει προβεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου σε πολλούς καθαρισμούς παράνομων μπαζότοπων σε όλη την επικράτεια του δήμου. Ενδεικτικά παρατίθενται παρακάτω τέσσερις περιοχές από όπου απομακρύνθηκαν χιλιάδες τόνοι μπαζών και σκουπιδιών.

Πρόκειται για χώρο στην Τοπόλιανη που καθαρίστηκε από τις 7 έως τις 13 Δεκεμβρίου του 2011, για περιοχή στο παλιό εργοτάξιο της Τέρνα που έχει καθαριστεί ήδη πέντε φορές, για σημείο στο ρέμα της Χασκάρας στο Λιτόχωρο που καθαρίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 2011 και τέλος παράνομο μπαζότοπο στην είσοδο του Πλαταμώνα που επίσης έχει ήδη καθαριστεί πέντε φορές από τις αρχές του 2011.

Πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης οικογένειας στο Κ.Η. "4 Εποχές" του ΨΝΠΟ


Η Οικογενειακή Θεραπεία, η θεωρητική προσέγγιση αλλά και οι τεχνικές ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης, επικοινωνίας και αποκατάστασης στην οικογένεια ήταν οι δύο θεματικές ενότητες όπου αναφέρθηκε η Ψυχολόγος κ. Γιαννίκη Τριανταφυλλιά, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ψυχοεκπαίδευσης Οικογένειας που οργάνωσε η Πολυκλαδική Θεραπευτική Ομάδα (Π.Θ.Ο.) του Κέντρου Ημέρας "4 Εποχές" του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, έχουν ακούσει για τη σχιζοφρένεια, όταν παρουσιάζεται με κραυγαλέο τρόπο από τα ΜΜΕ, αλλά λίγοι γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει αυτός ο όρος, επισήμανε με την έναρξη της εισήγησή της η κ. Γιαννίκη.
Παρά το ότι είναι συχνή, η σχιζοφρένεια παρουσιάζεται πολλές φορές με λανθασμένο τρόπο από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα είναι ότι η σχιζοφρένεια μπορεί να φαίνεται πιο τρομακτική από ότι πραγματικά είναι. Στην πραγματικότητα, η σχιζοφρένεια είναι μια θεραπεύσιμη διαταραχή που μόνο σπανια κάνει τους ανθρώπους να γίνονται επιθετικοί ή επικίνδυνοι.
Δέκα πράγματα που θα πρέπει να ξέρει κάποιος για τη σχιζοφρένεια

Πανελλήνια διάκριση στο μαθητή του ΔΩΚ Αριστοτέλη Δεληγιαννίδη

Σημαντική διάκριση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου της Χ.Ο.Ν. (στον Δήμο Αλίμου στην Αθήνα), που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Κάρολος Κουν, πέτυχε ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης.
Σε σύνολο 45 μαθητών από όλη την Ελλάδα, ο μαθητής της τάξης πιάνου της Όλγας Φραγγουλίδου, απέσπασε το β' βραβείο του διαγωνισμού και τιμητικό έπαινο.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ξεκίνησε τις σπουδές του σε ηλικία 5 ετών στο Δ.Ω.Κ. στην τάξη της καθηγήτριας πιάνου Όλγας Φραγγουλίδου. Από νωρίς έδειξε το ταλέντο του στο πιάνο, αλλά και στα θεωρητικά (στην τάξη της Κατερίνας Παπαγεωργίου).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Παναγιώτης Μπερεδήμας και ο Διευθυντής του ΔΩΚ Χαράλαμπος Ναβροζίδης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο νεαρό μαθητή και του εύχονται καλή πρόοδο και ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον.