ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΙΣΑ: Το τελεσίγραφο στον ΕΟΠΥΥ για τους γιατρούς - μέλη του!


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, παρότι είχε επισημάνει πολλάκις ότι κανένας ιατρός δεν πρέπει να συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ, εξαιτίας της προχειρότητας με την οποία σχεδιάστηκε, προβλέποντας την περαιτέρω εξέλιξη του...
παρά ταύτα υπήρξαν συνάδελφοι ιατροί, οι οποίοι «συμβλήθηκαν» με τον ΕΟΠΥΥ, μη υπογράφοντας σύμβαση βεβαιώς, αλλά με την αποστολή φάξ. Εξαιτίας αυτού και παρά των αντιθέσεων που είχαμε εξ αρχής επισημάνει, τιμώντας τον θεσμικό μας ρόλο, ως θεματοφύλακες των δικαιωμάτων των μελών μας, ζητήσαμε από τον ΕΟΠΥΥ και από την ηγεσία του ΥΚΚΑ να προβούν σε άμεσες και δραστικές ενέργειες και δεσμεύσεις, προκειμένου να επιβιώσει ο θνησιγενής ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα εισηγηθήκαμε:

Έκαναν σεξ στην παραλία και 9 άτομα τραβούσαν βίντεο!

Έκαναν σεξ στην παραλία και 9 άτομα τραβούσαν βίντεο!

Ένα ζευγάρι από την Βρετανία έκανε σεξ στην παραλία του Brighton την ώρα που γύρω τους γινόταν χαμός από κόσμο.

Η ζέβρα «ταπείνωσε» τη λέαινα (video)


Ηταν η ώρα του… γεύματος για τη λέαινα που έβαλε στο… μάτι και ξεμονάχιασε μια ζέβρα.
Η ζέβρα «ταπείνωσε» τη λέαινα (video)Την άρπαξε από το λαιμό προσπαθώντας να της καταφέρει το καίριο χτύπημα. Το άμοιρο ζώο δεν φαινόταν να έχει καμία τύχη. Ηταν όμως αποφασισμένο να δώσει μάχη μέχρις εσχάτων.
Όπως και έκανε. Τελικά το μόνο που «νικήθηκε» ήταν η περηφάνια του αρπακτικού…
Δείτε το video:

Κάθειρξη 21 ετών για τον Μπρέιβικ


Κάθειρξη 21 ετών για τον Μπρέιβικ
Ο ακροδεξιός εξτρεμιστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 χρόνων. Η ποινή αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να επιβληθεί, αλλά είναι πιθανό να παραταθεί επ΄ αόριστον εφόσον ο Μπρέιβικ κρίνεται επικίνδυνος, ανά τρία χρόνια που θα αξιολογείται. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να εκτίσει τουλάχιστον δέκα χρόνια της ποινής του, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταθέσει αίτημα απελευθέρωσής του πριν συμπληρώσει μια δεκαετία έγκλειστος.
Στο άκουσμα της ετυμηγορίας, ο Μπρέιβικ χαμογέλασε με ικανοποίηση, καθώς ήθελε να κριθεί ποινικά υπεύθυνος και να μην εγκλειστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Ο Μπράιβικ θα παραμείνει στην απομόνωση στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Ίλα στα περίχωρα του Όσλο, σε χώρο που θα περιλαμβάνει όργανα γυμναστικής, τηλεόραση και ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ποια φαντασίωση ανάβει περισσότερο τις γυναίκες;


Ποια φαντασίωση ανάβει περισσότερο τις γυναίκες;


Όλοι συμφωνούν ότι οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο στη σεξουαλική ζωή του κάθε ατόμου τουλάχιστον αυτό ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου


Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου Αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει την Έλενα Παπαρίζου, η οποία πριν από λίγες μέρες ξάφνιασε τους πάντες όταν πέρασε την πόρτα ιδιωτικής κλινικής στη Λάρισα.
Με το που μπήκε στην κλινική άρχισαν οι φημολογίες, οι οποίες όμως σταμάτησαν διαπαντός όταν η Έλενα κατευθύνθηκε σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, εκεί νοσηλεύεται ο αγαπημένος της θείος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Δάγκωσε μέχρι θανάτου την κόμπρα που του επιτέθηκε

Δάγκωσε μέχρι θανάτου την κόμπρα που του επιτέθηκε


Μπορεί να έχουμε ακούσει ότι τα φίδια τσιμπούν συχνά ανθρώπους, ωστόσο ένας ψύχραιμος και θαρραλέος αγρότης απέδειξε ότι μπορεί να συμβεί και το... αντίθετο.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος

-Μην πανικοβάλλεστε κ. Μειμαράκη...


20120824-010505.jpgΔύο μέγιστα ατοπήματα στην βουλή σήμερα. 

Το ένα με τον φάκελο Μουζακίτη για Παπανδρέου που πηγαινοέρχεται και το δεύτερο, το άγχος που κατέλαβε τον κύριο Μεϊμαράκη σχετικά με την αίτηση του ηρωϊκού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και αφορά τα CDS.
Για να γλιτώσει το άγχος ο συμπαθής πρόεδρος της βουλής, να του εξηγήσουμε ότι ο κύριος Πεπόνης, δεν ζητά άρση ασυλίας του ΓΑΠ με την στενή έννοια του όρου. 
Αντίθετα, η αίτηση του κινείται εντός των ορίων του άρθρου 86 του Συντάγματος, έστω και αν είναι στα όρια του.
Κύριε Μεϊμαράκη, οφείλετε να φέρετε το αίτημα στην προβλεπόμενη ΜΥΣΤΙΚΗ

Θανάσης Μαυρίδης> H ευχάριστη έκπληξη του κ. Σαμαρά


Ο κ. Σαμαράς απαγορεύει τον διορισμό στη Βουλή  συγγενών πρώτου και δευτέρου βαθμού των βουλευτών. Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να επανεξεταστούν από μηδενική βάση οι χρηματοδοτήσεις των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Ο κ. Σαμαράς αρχίζει και γίνεται συμπαθής, κάνοντας το αυτονόητο: Ακούει τον κόσμο...
Δεν θέλουμε να είμαστε βιαστικοί στις κρίσεις μας. Από την άλλη πλευρά θα είμαστε ανακόλουθοι αν δεν επικροτήσουμε τα θετικά της διακυβέρνησης Σαμαρά. Η σκληρή κριτική στην εξουσία είναι βασική υποχρέωση ενός Μέσου Ενημέρωσης. Αλλά και η αναγνώριση των προσπαθειών να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, όταν αυτές γίνονται. 
 

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Η Νίκη
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Συνταγή της Ημέρας!


Φιλέτα Mπακαλιάρου Oγκρατέν

Συνταγή για 4-6 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:
1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου (όχι αλμυρά)

3 κουταλιές μαργαρίνη

6 κουταλιές αλεύρι, για όλες τις χρήσεις

Ποια εταιρεία θα αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου;


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση της ανάδοχου ή των ανάδοχων ετεαιρειών που θα αναλάβουν τις γεωφυσικές έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου... στο ιόνιο πέλαγος και νότια της Κρήτης.

Στον Πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, παρέδωσε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος, το πόρισμα αξιολόγησης των φακέλων και προσφορών που είχαν καταθέσει συνολικά οκτώ εταιρίες, με παγκόσμια παρουσία και εμπειρία, προκειμένου να διενεργήσουν γεωφυσικές έρευνες, μη αποκλειστικής χρήσης, για τον εντοπισμό Υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος και στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας




Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 23-8-2012 μέχρι 27-8-2012. Δεν θα δοθεί παράταση.

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας



Οι Σχολικές Μονάδες θα ανοίξουν στις 3 Σεπτεμβρίου 2012 και ο Αγιασμός θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διανομή των σχολικών βιβλίων από το Κέντρο Διανομής Βιβλίου Κατερίνης
 

Πρωτοσέλιδο 24.8.2012

305 θέσεις 5μηνης απασχόλησης



Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα στο δήμο Κατερίνης

-Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων – Η προθεσμία λήγει στο τέλος Αυγούστου


Την έγκριση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης 305 θέσεων 5μηνης απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ για τον Δήμο Κατερίνης, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 «Στο μέτρο του δυνατού οι προσλήψεις αυτές έρχονται να αποτελέσουν ένα σημαντικό ανάχωμα στην αύξηση της ανεργίας, αλλά και να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια σειρά αναγκών σε επίπεδο καθημερινότητας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Πρωτοσέλιδο 24.8.2012

Πρωτοσέλιδο 24.8.2012

Πρωτοσέλιδο 24.8.2012

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-2013

Τι θα κληθούν να πληρώσουν οι κυνηγοί

Ξεκίνησε αυτές τις μέρες η κυνηγετική περίοδος 2012-2012 και με σχετική απόφαση που υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, καθορίζονται τα τέλη έκδοσης αδειών κυνηγίου. Έτσι, παρακάτω αναγράφονται τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι κυνηγοί.
Τέλη έκδοσης αδειών για το κυνηγετικό έτος 2012 – 2013
1. Για τους κυνηγούς αναγνωρισμένων συνεργαζομένων με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυνηγετικών συλλόγων:
Τέλη τοπικής άδειας κυνηγιού: 10 ευρώ
Τέλη περιφερειακής άδειας κυνηγιού: 30 ευρώ
Τέλη γενικής άδειας κυνηγιού: 60 ευρώ