ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό: Έτσι οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο

 
Αποκλειστικό: Έτσι οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο
Αποκαλύψεις από το βιβλίο του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Το δραματικό παρασκήνιο της προσφυγής στο μηχανισμό.

Η βαρβαρότητα των Γερμανών. Το «μυστήριο» Στρος Καν. Ο ρόλος των Αμερικανών. Η καταστροφική στάση των Γ.Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίσθηκαν εντός και εκτός Ελλάδος πριν από την τραγική κατάληξη στο Μνημόνιο.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Ριζότο με μανιτάρια

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Θύμα διάρρηξης η Έλενα Παπαρίζου


Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι που μένει τους τελευταίους μήνες κι έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα καθώς και το διαβατήριο της. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν η τραγουδίστρια επέστρεψε σπίτι της μια αντίκρισε μια τραγική κατάσταση ενώ λίγο έλειψε να έρθει τετ-α-τετ με τους κακοποιούς. Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο του Star.

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

4η Εμποροβιοτεχνική Εκθεση Πιερίας


Ανοίγει σήμερα  Παρασκευή  τις πύλες της

-Το στοίχημα της εξωστρέφειας σε καιρό κρίσης

Ανοίγει αύριο Παρασκευή τις πύλες της η 4η Εμποροβιοτεχνική Εκθεση Πιερίας που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας και ο δήμος Κατερίνης.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή εκθετών από την Πιερία αλλά και άλλους νομούς της χώρας.
Χθες στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βρέθηκαν ο δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλ. Χατζηχριστοδούλου, καθώς και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκθεσης, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις τελικές προετοιμασίες.

"Ουδέν... σχόλιον!" γράφει ο Β. Ι. Μόσχης


Να ανοίξουμε βιβλίο συγχαρητηρίων, μπρε!
Με μπόλικες σελίδες, δερματόδετο, με ελαφρά χρυσίζουσα επένδυση, αναπαυόμενο σε ένα αναλόγιο, σε κοινή θέα και άνετη προσβασιμότητα. Διότι το παν είναι η οργάνωση. Χωρίς οργάνωση δεν κάνουμε τίποτα. Πρόχειρα και δεξιά αριστερά σε χαρτάκια και σημειωματάρια δεν θα βγάλουμε άκρη. Ενώ έτσι θα τα έχουμε συγκεντρωμένα και προσβάσιμα σε κάθε ιστορικό του μέλλοντος, για να έχουν μια πλήρη και διαυγή εικόνα για τον αγώνα που συντελείται στις μέρες μας.
Χορτάσαμε και βαρυστομαχιάσαμε από τα συγχαρητήρια που παίρνουμε δεξιά και αριστερά για τον αγώνα που κάνουμε! Δεν πιστεύω να μας δουλεύουν! Θέλω να πιστεύω ότι εξαντλούν όλα τα όρια της ειλικρίνειάς τους.
Πέραν του ατλαντικού τα νέα συχαρίκια, φρέσκα, ολόφρεσκα και σπαρταριστά κατέφθασαν και ανύψωσαν το ηθικό μας. Μόνο αυτό, διότι το στομάχι μας είναι μονίμως πεσμένο και κρεμασμένο. Αμερικανός αξιωματούχος εξέφρασε την κατανόηση των ΗΠΑ και την αναγνώριση των μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού, ο οποίος προχωρεί σε μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για τη διατήρηση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Από την άλλη, υπάρχει και η βλακωδέστατη απορία για το τι γινόταν εδώ και χρόνια. Καλά εμείς, εδώ μέσα, αγρόν αγοράζαμε, μια χαρά περνούσαμε, την κάναμε ταράτσα, με τα ξενύχτια μας, τα φαγοπότια μας, τις αγορές μας, τις αυτοκινητάρες μας, τις διακοπές μας, τη σούπερ ντούπερ υπερκατανάλωση μας, είχαμε τυφλωθεί.
Οι απέξω που ήδη ήταν μεταρρυθμισμένοι (!) δεν έβλεπαν τον κατήφορο που κατέληγε στο σημερινό γκρεμό; Μήπως τους βόλευε περιμένοντας το παιχνίδι που οσονούπω θα ξεκινούσε και ξεκίνησε και έτριβαν με ευχαρίστηση τα καθαρά αφράτα χεράκια τους;
Και τι εννοούμε λέγοντας μεταρρυθμίσεις; Αυτές που έγιναν άγγιξαν την πλειονότητα του πληβειακού πληθυσμού και αυτές που θα γίνουν δεν τις ξέρουμε ακόμη παρά μόνο ψιθυρίσματα, αλλά όπου ακούς τα κακαρίσματα εκεί γεννούν και οι κότες. Διότι χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει.
Μέχρι στιγμής οι μεταρρυθμίσεις μεταφράζονται σε περικοπές, περικοπές, περικοπές, περικοπές…. Α! ναι και φορολογίες, φορολογίες, φορολογίες… Ενώ το αγαπημένο μου λεξικό γράφει: μεταρρύθμιση είναι η μεταβολή του ρυθμού, του τρόπου λειτουργίας, οργάνωσης ή της μορφής μιας κατάστασης ή ενός συστήματος για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος!
Καιρός να ετοιμάζουμε και το βιβλίο συλλυπητηρίων!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από το Χιονοδρομικό Όμιλο Κατερίνης στην "ΕΚΑΒΗ". Συνεδρίαση επιτροπών Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Χιονοδρομικό Όμιλο Κατερίνης (ΧΟΚ), στο Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, οι ανοιχτές επιτροπές όλων των αθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Πρόκειται για τον βασικότερο θεσμό, μετά την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, όπου συναντώνται όλα τα μέλη της προκειμένου να γίνει ο αθλητικός απολογισμός της παρελθούσης περιόδου και να ενημερωθούν για την επόμενη αθλητική περίοδο.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι, Πρόεδροι και Τεχνικοί Σύμβουλοι των σωματείων στο Αλπικό Σκι, το Σκι Δρόμων Αντοχής, το Δίαθλο, το Free-Style και τη Χιονοσανίδα.
Στο ξεκίνημα των συνεδριάσεων έγιναν παρουσιάσεις για όλα τα αθλήματα με θέματα που αφορούσαν την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (20-1-2013) και την Οργάνωση του Μηχανογραφικού Συστήματος της ΕΟΧ (εισηγητής: Τσουρέκας Τιμολέων), τον Εργομετρικό Έλεγχο των Αθλητών στη Χιονοδρομία (εισηγητής: Ζιώγας Γεώργιος) και στους Συνήθεις τραυματισμούς στο Αλπικό Σκι - Πρόληψη και Αντιµετώπισή τους (εισηγητής: Παπακώστας Εμμανουήλ).

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ. Στο τουρνουά της ΧΑΝΘ οι άντρες του Πιερικού



Στο πλαίσιο της καλύτερης αγωνιστικής προετοιμασίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της ΧΑΝΘ το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Οι άνδρες του Πιερικού μετά την δυνατή και σκληρή προετοιμασία στο βασικό στάδιο αρχίζουν να δουλεύουν στο κομμάτι της τακτικής.
Το τουρνουά της ΧΑΝΘ είναι μια εμπειρία να "ξεπιαστούν" οι άνδρες του Πιερικού από την προετοιμασία και συνάμα να δοκιμαστούν παίκτες και συστήματα στο κομμάτι της τακτικής προετοιμασίας της ομάδας.
Το Σάββατο στις 18:00 η ομάδα του Πιερικού θα αγωνιστεί με την ομάδα της ΧΑΝΘ και την επόμενη μέρα ανάλογα με την έκβαση του αγώνα με μια από τις ομάδες της ΜΕΝΤ και της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Το διήμερο τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στο προπονητή του Πιερικού να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και ικανότητα των παικτών της ομάδας, καθώς και το βαθμό ετοιμότητας και απόδοσης σε αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Πιερικού η οποία είναι η πρώτη ομάδα της Κατερίνης που ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, δείχνει πως με σωστό προγραμματισμό, με τεχνογνωσία, με σκληρή και επιστημονική δουλειά, και πάνω απ' ολα με πειθαρχία σε όλους τους τομείς τα υψηλά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου.

Πρωτοσέλιδο 28.9.2012

Πρωτοσέλιδο 28.9.2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ. ...Δράσεις ενάντια στις περικοπές..



Ο Σεπτέμβρης, χρόνια τώρα είναι ο μήνας των ιαματικών λουτρών για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Έτσι και φέτος 8/9/2012, το δεύτερο πούλμαν, από τα τρία που συμπλήρωσε το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ σε συνεργασία με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, αναχωρεί για την πόλη της Αιδηψού και τα καθιερωμένα ιαματικά λουτρά που τόσο έχουν ανάγκη οι απόμαχοι της δουλειάς.

Γλυκάνισος.



''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."


Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566

Σε εξέλιξη εργασίες ανάπλασης στις οδούς Ζαΐμη και Τραπεζούντος. Αναβαθμίζεται καθημερινά η εικόνα της περιοχής των αστικών



Αλλάζει καθημερινά όσο εξελίσσονται οι εργασίες ανάπλασης η εικόνα της περιοχής των Αστικών, καθώς εκτελούνται έργα σε σημεία που μέχρι πρότινος υπήρχαν σπασμένα πεζοδρόμια, πλακάκια, κράσπεδα κατασκευασμένα σε περασμένες δεκαετίες (σε ορισμένες περιπτώσεις και από τη δεκαετία του '50 ακόμη), χωρίς πράσινο.
Παράλληλα υπάρχει πρόβλεψη για τους πεζούς με άνετα πεζοδρόμια πλάτους πλέον του 1,60 m (από τα 0,80 εκατοστά έως το πολύ 1,10 m, που ήταν μέχρι πρότινος), καθώς επίσης για τους ιδιοκτήτες ΙΧ και τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.

"Είναι ένα έργο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών" επισήμανε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, σημειώνοντας πως με την ολοκλήρωσή του θα αναδειχθεί η περιοχή και θα αλλάξει αισθητά η εικόνα της.

Χθες Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου οι εργασίες ανάπλασης συνεχίστηκαν στην οδό Ζαΐμη, και στην οδό Τραπεζούντος αντίστοιχα.

Σε πειθαρχικό έλεγχο ο Δημήτρης Φώτης



Έντονη η αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας
Σε πειθαρχικό έλεγχο για "αναξιοπρεπή συμπεριφορά" έχει τεθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας διότι στην πανελλήνια ένστολη διαμαρτυρία, συμμετείχε σε συμβολική ενέργεια με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας η οποία τάσσεται σύσσωμη στο πλευρό του προέδρου της.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία, αναφέρει:
Ο πρόεδρος της Ένωσης μας ενήργησε ως εκλεγμένος Συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Αστυνομικών του Νόμού μας και μετά από απόφαση των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών και όχι ως Υπηρεσιακός παράγοντας, θέλοντας να τονίσουν ότι έχουμε φθάσει στο χείλος του γκρεμού.
Ο πρόεδρος της ένωσής μας αποτελεί παράδειγμα υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια στο Συνδικαλιστικό κίνημα, τιμώντας τον, οι συνάδελφοι με την ψήφο τους. Διακρίνεται για την σύνεση, την ακεραιότητα, τον δυναμισμό του χαρακτήρα του και αποτελεί πρότυπο στην κοινωνία, διότι είναι πολύτεκνος με πέντε (5) παιδιά και η σύζυγος του δεν εργάζεται.

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 11 εκατ. Ευρώ. Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή των τριών νέων "πράσινων" δημοτικών σχολείων της Κατερίνης


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή των τριών βιοκλιματικών δημοτικών σχολείων της Κατερίνης.
Αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης, ο Δήμος Κατερίνης είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας που αποκτά "πράσινα" σχολεία.

Ειδικότερα, με χρηματοδότηση 100% από το ΕΣΠΑ, κατασκευάζονται τρία νέα σχολεία στην περιοχή Βατάν - Μυλαυλάκου, στην περιοχή Εθνικού Σταδίου (πίσω από τον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού) και στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες, αναλυτικά, στο νέο βιοκλιματικό σχολείο που ανεγείρεται στην περιοχή της Αγίας Άννας, οι εργασίες έχουν φτάσει μέχρι αυτή τη στιγμή στην ολοκλήρωση του ξυλότυπου της πλάκας οροφής του ισογείου, στην περιοχή του Βατάν έχουν καλουπωθεί οι κολώνες του ισογείου και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η σκυροδέτηση, ενώ αντίστοιχα στην περιοχή του Εθνικού Σταδίου, χθες Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, τοποθετήθηκε ο οπλισμός του δαπέδου του ισογείου ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η σκυροδέτηση.

Εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στη χρήση απινιδωτή Α. Φαρμάκης: "Οι πρώτες βοήθειες μπορούν να σώσουν ζωές"


Εκπαίδευση του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης (ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό) πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, πάνω στη χρήση του αυτόματου απινιδωτή και της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).
Την εκπαίδευση παρακολούθησε και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Αστέριος Φαρμάκης, ο οποίος και εκπαιδεύτηκε στη χρήση του αυτόματου απινιδωτή.
Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
Όπως τόνισε η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ. Ν. Κατερίνης Ελένη Φωτιάδου, η εκπαίδευση γίνεται στο πλαίσιο προγράμματος από το Υπουργείο.
Το προσωπικό μας μαθαίνει να δίνει πρώτες βοήθειες και στους ασθενείς εδώ και στον κόσμο έξω, γιατί ο καθένας μας ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί βοήθεια, και με τα χέρια αλλά και με αυτόματο απινιδωτή.
Να δώσουμε ρεύμα δηλαδή σε ασθενή με κοιλιακή μαρμαρυγή, για να τον σώσουμε, να τον κρατήσουμε στη ζωή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ


Διογένης ο Κυνικός
Μάλλον πλησιάζει η ώρα που το καζάνι της κοινωνικής αγανάκτησης θα σκάσει.  Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά μας αφήνουν άφωνους γιατί πιστεύαμε ακράδαντα ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει πράγματα και θάματα από διαφόρους όπως τους πολιτικούς, κάποιους έστω και κατ’ όνομα επιχειρηματίες ή άλλους παράγοντες του τόπου αλλά επίσης πιστεύαμε ότι σε όλα τα πράγματα υπήρχε ένα όριο.  Μια κόκκινη γραμμή, για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία της εποχής, που τελικά και αυτή αποδεικνύεται «μούφα» θέση από τους πολιτικούς. 

Σε καυσόξυλα μετατρέπονται τα δάση της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας


 

  Παρά τις διαρκείς προσπάθειες των δασαρχείων για τον έλεγχο του φαινομένου

Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει η λαθροϋλοτομία στα δάση της Βόρειας Ελλάδας, με μεγάλο αριθμό δέντρων, ακόμη και πολυετών δρυών, να γίνονται καυσόξυλα. Παρά τις συνεχείς περιπολίες των κατά τόπους δασαρχείων, η οικονομική κρίση και η προγραμματισμένη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης οδηγούν ολοένα περισσότερους πολίτες στην παράνομη κοπή δέντρων. Μάλιστα, πληθαίνουν τα κρούσματα εμπορίας της παράνομης ξυλείας, την οποία οι επιτήδειοι έχουν φτάσει να φορτώνουν κατά τόνους, ακόμη και σε τριαξονικά φορτηγά!

Σούπερ Λίγκα: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης

Σούπερ Λίγκα: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Ο κ. Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακού στο Περιστέρι θα διαιτητεύσει ο κ.Ανδρέας Παππάς από την Αθήνα, ενώ το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

ΠΑΟ: Λαβωμένος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης Νοκ άουτ τέθηκαν οι δύο βασικοί στόπερ Μπουμσόνγκ και Βελάσκες

ΠΑΟ: Λαβωμένος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίτης (30/9, 18.15). Ο γάλλος στόπερ Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τέθηκε νοκ άουτ τουλάχιστον για δέκα ημέρες, ενώ και ο βενεζουελάνος αμυντικός Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας, προκαλώντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον προπονητή του Τριφυλλιού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα.

ΟΣΦΠ: Πονάει ο Τζιμπούρ, προβληματίζει ο Φέισα Πέντε τραυματίες μετράει ο Ζαρντίμ εν όψει αγώνων με Ατρόμητο και Αρσεναλ

ΟΣΦΠ: Πονάει ο Τζιμπούρ, προβληματίζει ο Φέισα

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και ο Λεονάρδο Ζαρντίμ«πονοκεφαλιάζει» για την ενδεκάδα με την οποία θα πάει το Σάββατο στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και την Τετάρτη στην αναμέτρηση με την Αρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αλγερινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 6 γκολ, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Στην περίπτωση που ο πορτογάλος προπονητής τον προφυλάξει για να τον έχει διαθέσιμο στο Λονδίνο, αντικαταστάτης του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο παραγωγός της «Αθωότητας των μουσουλμάνων» Ο Νακούλα κατηγορείται ότι, με την ταινία, παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο παραγωγός της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»

Ο παραγωγός της ισλαμοφοβικής ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», ο οποίος προκάλεσε ένα κύμα φονικής βίας στη Μέση Ανατολή και επικηρύχθηκε από έναν πακιστανό υπουργό, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες και διατάχθηκε η φυλάκισή του χωρίς εγγύηση με κατηγορίες ότι παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του έπειτα από καταδίκη του σε 21 μήνες φυλάκισης το 2010 για τραπεζική απάτη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ .Πούλα με για λίγη σιγουριά -Πύξ Λάξ


Διάλεξες τη μη σιγουριά και την ανασφάλεια  μιας μίζερης καθημερινότητας, Εύχομαι να μην μετανιώσεις και να μπορέσεις να βρεις τη χαρά μέσα σε όλο αυτό που εσύ ονομάζεις τρόικα , μετρά  επιμήκυνση, ενω  εγώ στασιμότητα, ίσως έτσι να αποκτήσει νόημα το γεγονός ότι με ΠΟΥΛΗΣΕΣ!! Κύριε @λήτη  πολιτικέ ????????

Πώληση fast track για τον ΟΠΑΠ Διορία μόλις 22 ημερών για την υποβολή ενδιαφέροντος - Αρχές 2013 η ανακήρυξη του προτιμητέου υποψηφίου


Πώληση fast track για τον ΟΠΑΠ
Η αγωνία της κυβέρνησης να επισπεύσει τις διαδικασίες πώλησης του ΟΠΑΠ δίνοντας ηχηρό μήνυμα στις αγορές για την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών προκύπτει από τη μικρή διορία που έχουν οι υποψήφιοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον οργανισμό.

Σύμφωνα με την προκήρηξη που δημοσίευσε χθες το ΤΑΙΠΕΔ, θα πρέπει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου να υποβληθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος και να έχουν οριστικοποιηθεί τα σχήματα που θα διεκδικήσουν τον ΟΠΑΠ. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας δεν επιτρέπονται αλλαγές στις κοινοπραξίες (αποχωρήσεις, νέες προσθήκες κ.α.).

Το πακέτο των μέτρων-Αύξηση φόρου καταθέσεων από 10% σε 15%

Το πακέτο των μέτρων-Αύξηση φόρου καταθέσεων από 10% σε 15%

Μέτρα που θα αλλάξουν επί τα χείρω τη ζωή εκατομμυρίων των Ελλήνων περιλαμβάνει το πακέτο που έλαβε την έγκριση των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη. Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι έχει εγκριθεί από τους αρχηγούς η πρόταση για την αύξηση του φόρου επί των τόκων των καταθέσεων από το 10% στο 15%. Προφανώς το μέτρο αυτό έχει την έγκριση και της τρόικας. 

28χρονη γυναίκα στη Γερμανία σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της


Μια 28χρονη γυναίκα στο Φλένσμπουργκ της Γερμανίας ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της, τα πτώματα των δύο εκ των οποίων...
βρέθηκαν το 2006 και το 2007 σε διαφορετικά μέρη και των άλλων τριών στο υπόγειο του σπιτιού της, όπως διευκρίνισε αργότερα σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει αρχικά ότι σκότωσε δύο από τα νεογέννητά της, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν, του πρώτου σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στις 2 Μαρτίου του 2006 και του δεύτερου, σε έναν χώρο στάθμευσης στις 5 Μαρτίου του 2007.

Η λίστα με τα ονόματα των πολιτικών που ελέγχει το ΣΔΟΕ

Η λίστα με τα ονόματα των πολιτικών που ελέγχει το ΣΔΟΕ
Ποια ονόματα δημοσίευσε η zougla.gr και ποια έγγραφα με πολιτικούς έχει στη διάθεσή του το ΒΗΜΑ

«Δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και σήμερα στην πολιτική ζωή, αλλά και πρώην υπουργοί και γενικοί γραμματείς, καθώς και εκλεγμένοι βουλευτές, εμφανίζονται στη λίστα με τους 32 που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρ. Πεπόνη», έγραφε το «Βήμα» της περασμένης Κυριακής φωτίζοντας πλευρές της «υπόθεσης των 32» που έχει προκαλέσει μείζον πολιτικό θέμα. Για τους περισσότερους έχει ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών τους αλλά και των θυρίδων που τυχόν κατέχουν, ενώ ελέγχονται και τα περιουσιακά τους στοιχεία σε όλα τα υποθηκοφυλακεία.