ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Χρυσούλα Γιαταγάνα στους βουλευτές της ΝΔ: Να πάτε στο δι@@@ο


 Χρυσούλα Γιαταγάνα στους βουλευτές της ΝΔ: Να πάτε στο δι@@@ο
Εκτός οριών φαίνεται πως βγήκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμού του 2013 απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ τους… έστειλε στον διάολο.
Συγκεκριμένα, την ώρα που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την ομιλία του και ενώ στο βήμα του ομιλητή είχε ανέβει βουλευτής της ΝΔ, η κυρία Γιαταγάνα σηκώθηκε από το έδρανό της για να φύγει και απευθυνόμενη σε μερίδα βουλευτών της ΝΔ τους είπε: «Να πάτε στο διάολο».  Πηγή: newpost.gr

Τι να μην φορέσετε στο γυμναστήριο!


Καμιά φορά οι... στιλιστικές επιλογές μας εποδίζουν το στόχο μας! 
Υπάρχουν εκείνες που πάνε στο γυμναστήριο για να βελτιώσουν και να διατηρήσουν μία καλή φυσική κατάσταση, υπάρχουν όμως κι εκείνες που πάνε για να προκαλέσουν τον ανδρικό πληθυσμό. Και κατά γενική ομολογία- ανδρική ομολογία- το δεύτερο είναι γελοίο.

Το να πηγαίνουμε με φουλ μακιγιάζ στο γυμναστήριο είναι κάτι παραπάνω από τραγικό μιας και πάμε για να ιδρώσουμε. Εκτός του ότι είναι αηδιαστικό να τρέχει η μάσκαρα και το make up στο λαιμό μας, κάνει κακό και στο δέρμα καθώς δεν αναπνέει με αποτέλεσμα να γεμίζουμε σπυράκια. Το χειρότερο δε που έχουμε δει σε γυμναστήριο είναι το βαμμένο φρύδι. Λίγο κρίμα να μπείτε με φρύδια και να βγείτε σαν τον Marylin Manson! 

10 χόμπι που ελκύουν το αντίθετο φύλο


Έχετε παρατηρήσει πώς χαζεύει μια γυναίκα όταν παρακολουθεί έναν άνδρα να δαμάζει τα κύματα...
Ή το ανοιχτό στόμα ενός άνδρα μπροστά στο θέαμα ενός θηλυκού pole dancing;

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί οι γυναίκες που δεν ξέρουν τι θα πει κόρνερ, κάθονται να δουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει τάκλιν και να ιδρώνει στο γρασίδι;

Η απάντηση είναι απλή –και επιβεβαιώνεται από πρόσφατη έρευνα: Όσα περισσότερα χόμπι και διαφορετικές ασχολίες περιλαμβάνονται στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου, τόσο πιο ποθητός γίνεται στο αντίθετο φύλο.

Η βρετανική ιστοσελίδα Clubbz.com που ειδικεύεται στα σπορ και τα χόμπι πραγματοποίησε online έρευνα σε 1.392 ανθρώπους και αποκάλυψε τις 10 πιο «ελκυστικές» ασχολίες, η θέα και μόνο των οποίων ανεβάζει τους παλμούς του ερωτικού ενδιαφέροντος. Ιδού:
Όταν οι άνδρες μένουν με το στόμα ανοιχτό…

Οι χορεύτριες έχουν την χάρη
Δεν είναι έκπληξη το γεγονός πως 89% των ανδρών δήλωσαν ότι θα τους ενδιέφερε περισσότερο μια γυναίκα που ξέρει να… δουλεύει τα πόδια της. Από ένα αισθησιακό tango μέχρι το σέξι λίκνισμα στα clubs, η εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει μπορεί να αιχμαλωτίσει βλέμματα και καρδιές.

Η νέα διαφήμιση της "Durex" που προκάλεσε αντιδράσεις... (video)


Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων της. Το τελευταίο όμως διαφημιστικό σποτ της εν λόγω εταιρίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και τελικά η προβολή του απαγορεύτηκε... 
Δείτε την εν λόγω διαφήμιση και πείτε μας τη γνώμη σας...

Αυτός είναι ο Δατσέρης που αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «φούσκα» και παραιτήθηκε


ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΡΗΓΜΑ» ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 
Ο Γιάννης Δατσέρης, γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, τάραξε τα (ήδη ταραγμένα) «νερά» της Ιπποκράτους. Χαρακτηρίζοντας, με δηλώσεις του, «φούσκα» το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οδηγήθηκε στην παραίτηση.

Δεν ήταν η πρώτη φορά. Προ ημερών, ο Γ. Δατσέρης είχε φτάσει στα πρόθυρα της παραίτησης, μετά...
από άρθρο του με το οποίο στρεφόταν εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου. Τότε η κρίση αποσοβήθηκε. ΟΔατσέρης δεν είναι νέος στο ΠΑΣΟΚ και ουδείς μπορεί να τον χαρακτηρίσει «κηπουρό».

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ -> Χάνουν έως και δύο συντάξεις το χρόνο


Σε 2,6 εκατομμύρια υπολογίζονται οι συνταξιούχοι που θα χάσουν... στην καλύτερη περίπτωση 800 ευρώ τη νέα χρονιά από το πακέτο μέτρων που πέρασε από τη Βουλή.

Σε 2,6 εκατομμύρια υπολογίζονται οι συνταξιούχοι που θα χάσουν... στην καλύτερη περίπτωση 800 ευρώ τη νέα χρονιά από το πακέτο μέτρων που πέρασε από τη Βουλή. Οι απώλειες για συγκεκριμένες κατηγορίες ξεπερνούν τις δύο συντάξεις, ενώ ταυτόχρονα «μαχαίρι» μπαίνει στο εφάπαξ 23 ταμείων πρόνοιας. Την ίδια στιγμή, 100.000 άτομα θα «εγκλωβιστούν»...
την επόμενη διετία στην αγορά εργασίας, εξαιτίας της αύξησης των ορίων ηλικίας για τη συνταξιοδότηση. Στο νέο πακέτο μέτρων προβλέπονται τα εξής:

1. Κατάργηση των δώρων σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Η απώλεια φτάνει τα 800 ευρώ τον χρόνο από τα Ταμεία κύριας ασφάλισης. Επιπλέον θα χαθούν η 13η και η 14η σύνταξη και στα επικουρικά ταμεία.

Επιπλέον 32,6 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα το 2014-2016


Στη δημοσιότητα η έκθεση της Τρόικας 
Το φως της δημοσιότητας βλέπει, σταδιακά, η πολυαναμενόμενη έκθεση της Τρόικας για την ελληνική οικονομία, η οποία, όπως είπε νωρίτερα ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, έχει φτάσει στις Βρυξέλλες από το βράδυ της Κυριακής και θα δοθεί μόνο στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με το κείμενο της έκθεσης, που επικαλείται το Bloomberg, οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, που προκύπτουν από τη διετή παράταση του οικονομικού προγράμματος της χώρας, μέχρι το 2014 υπολογίζονται στα 15 δισ. ευρώ, ενώ επιπλέον για τη διετία 2015-2016, το χρηματοδοτικό κενό...
αυξάνεται ακόμη κατά 17,6 δισ. ευρώ.

Επομένως, συνολικά η διετής επιμύκυνση ανεβάζει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στα 32,6 δισ. ευρώ έως το 2016.

Η Τρόικα επισημαίνει στην έκθεσή της ότι η διετής επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας θα περιορίσει τον αντίκτυπο των οδυνηρών μέτρων λιτότητας, που υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη στο πάγιο αίτημα των δανειστών την εκπλήρωση των δεσμεύσεων της Αθήνας προς τους εταίρους της.

Τρομακτική συνωνυμία στην λίστα Λανγκάρντ, δίνει πυρηνικό όπλο στο βρωμερό λόμπυ της δραχμής!


Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Σας το έχουμε πει πολλάκις. Αυτή δεν είναι η λίστα Λανγκάρντ, αλλά η λίστα συνωνυμίας. Για την ακρίβεια, η λίστα αυτή είναι συνώνυμο της … συνωνυμίας! Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψω πως εκμεταλλεύεται τις συνωνυμίες στην λίστα της συνωνυμίας το λόμπι της δραχμής, που σύμφωνα με τον τ. υπουργό Σαχινίδη διευθύνεται από τα Νεφελίμ.

Γνωρίζουμε όλοι λοιπόν ότι η λίστα Λανγκάρντ θα ήταν όπλο στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εάν και εφ’ όσον υπήρχε η ανάλογη συμφωνία με τις Ελβετικές αρχές, ώστε να φορολογηθούν...
οι καταθέσεις που αναγράφονται εντός αυτής. Η Ελληνική κυβέρνηση λοιπόν, κινήθηκε ακαριαία. Ο υπουργός Μαυραγάνης, στις 3 του Σεπτέμβρη (τι ημερομηνία Θεέ μου…) πέταξε στην Ελβετία για να συμφωνήσει με τις Ελβετικές αρχές στον εντοπισμό και την φορολόγηση των Ελλήνων φοροφυγάδων.

Το έγκριτο “Βήμα” μάλιστα, έγραφε διθυραμβικά: “Οριστικοποιείται η συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για τις καταθέσεις!!! Στην Βέρνη ο κύριος Μαυραγάνης!”

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ Β(Ο)ΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ


Και γιατί δεν τον διέγραψαν;”

EYAGGELATOS








ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ NA ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ  ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!

Ολόκληρο ρεπορτάζ για να στηθεί στον τοίχο ο Στάθης Παναγούλης για τις δηλώσεις του περί ειδικών δικαστηρίων και λιντσαρίσματος. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να τον απομονώσουν κολλώντας τον στην γωνία και δείχνοντάς τον σαν λεπρό. Ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει. Έτσι πείθεται ο λαός ότι είναι ακραία αυτά που λέει ο Παναγούλης και αν ακραία αυτά που λέει ο Παναγούλης και αν τολμήσει κάποιος να σκεφτεί το ίδιο (που όλοι σκεφτόμαστε οτι πρέπει να τους κρεμάσουμε) θα τύχει τις ίδια κρίσης και απομόνωσης από το υπόλοιπο μέρος της κοινωνίας. Μάλιστα ο Εισαγγελάτος εξοργισμένος είπε “Γιατί δεν τον διέγραψαν”, αναφερόμενος στον Α.Τσίπρα και τον Σύριζα. Η Καλογεροπούλου μάλιστα (με εντολή από κουμουνδούρου) έδειξε ότι ο Σύριζα τηρεί σαφές αποστάσεις. Κότες λυράτες σε υπηρεσία.
Το μήνυμα είναι σαφές: Όποιος μιλάει για δικαιοσύνη και ειδικά δικαστήρια, είναι ακραίος, λεπρός, φασίστας, συριζαίος κτλ. Εμείς τους λέμε…. Εσείς, μετά τους πολιτικούς θα είστε οι πρώτοι που θα κρεμάσουμε.

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ


Πληροφοριες  ΣΚΑΙ

Πριν από λίγο , όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ και η καγκελάριος ΜΕΡΚΕΛ είναι ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ στις θέσεις της και επιμένει στην  ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ για την ΕΛΛΑΔΑ αλλά και για τον ειδικό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η Ευρώπη για την πληρωμή των χρεών.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ "ΦΤΥΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ!!!

Προμήνυμα νέων περικοπών η εκτίμηση της τρόικας για χρηματοδοτικές ανάγκες 32,6 δισ. ευρώ στη διετία 2014-2016


Προμήνυμα νέων περικοπών η εκτίμηση της τρόικας για χρηματοδοτικές ανάγκες 32,6 δισ. ευρώ στη διετία 2014-2016

Στα 32,6 δισ. ευρώ εκτιμώνται οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας μέχρι το 2016, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να προβλέπει η έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία, μέρος της οποίας διέρρευσε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Όπως χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει η έκθεση της τρόικας, οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, που προκύπτουν από τη διετή παράταση του οικονομικού προγράμματος της χώρας, μέχρι το 2014 υπολογίζονται στα 15 δισ. ευρώ, ενώ σωρευτικά έως το 2016, το χρηματοδοτικό κενό αυξάνει στα 17,6 δισ. ευρώ.
Στην έκθεση προόδου της ελληνικής οικονομίας, οι εκπρόσωποι των δανειστών εξηγούν πως το ύψος των χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας οφείλεται στην καθυστέρηση υλοποίησης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων αλλά και στην απουσία ανάπτυξης της οικονομίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έκθεση της τρόικας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας.
Όπως φέρεται να σημειώνει, οι κίνδυνοι εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος είναι εξαιρετικά υψηλοί.
Παρά τις αυξημένες προκλήσεις, η έκθεση της τρόικας βλέπει σημαντική πρόοδο, όσον αφορά στις προσπάθειες της ελληνικής πλευράς να εναρμονιστεί με τους δημοσιονομικούς της στόχους και κάνει λόγο για "βελτιωμένη συμμόρφωση της Ελλάδας στην κατεύθυνση εναρμόνισης με τα όσα ορίζει το οικονομικό πρόγραμμα της χώρας".
Η 2ετής παράταση του ελληνικού προγράμματος θα περιορίσει τον αντίκτυπο των περικοπών που επιβάλλονται στην Ελλάδα, σημειώνεται στην έκθεση των δανειστών.

dailynews24

Απαράδεκτες καταστάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερινής



Όντως απαράδεκτες καταστάσεις με αυτούς που δεν παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στο παρκιν του νοσοκομείου. Επιστρέφοντας σε αυτό βρίσκουν κολλημένα τεράστια  αυτοκόλλητα που γραφούν ότι στο χώρο που είστε απαγορεύετε να παρκάρετε . Μήπως πρέπει να καταλάβετε κύριοι της διευθύνσεως και κύριε !!! Λαϊνά ότι πρόκειται  για ξένη περιούσια και ότι είναι παράνομο  αυτό που κάνετε! με ποιο δικαίωμα. 
Γιατί κάποια  στιγμή μπορεί κάποιος  θα ξεφύγει   και θα πέσει  πολύ  ξύλο
  Αναγνώστης

Βαρουφάκης: “Όταν μια εφημερίδα καταντά σαν το ΒΗΜΑ…”



Σχόλιο του Γιάννη Βαρουφάκη στο twitter
Το link παραπέμπει στον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ όπου διαβάζουμε:
Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ο διαπρεπής οικονομολόγος βρίσκεται κάπου μεταξύ Αθηνών και Σιάτλ, όπου αρχικώς μετέβη για να διδάξει στο εκεί πανεπιστήμιο (όπως ο ίδιος διέδιδε), αλλά τελικώς προσελήφθη από τη Valve, μια αμερικανική εταιρεία παραγωγής videogames. Είναι όμως δυνατόν ο κορυφαίος ευρωπαίος οικονομολόγος να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να εργάζεται σε μια «εταιρεία ούφο»; Ή μήπως έχει οδηγηθεί στην περίφημη αμερικανική βάση «Area 51» στη Νότια Νεβάδα, όπου υπόκειται σε πειράματα από επιστήμονες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, όπως έγινε και με τα «ούφο» που έπεσαν στο Roswell το 1947;

Αγαπητοί μου, ξηλωθείτε!!!!......




Το Ποντίκι

Το ατελείωτο μαγγανοπήγαδο φόρων και μέτρων έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού τα νοικοκυριά της χώρας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Αλλά την σήμερον ημέραν το ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Για τον λόγο αυτόν, τα τζιμάνια του υπουργείου Οικονομικών απέστειλαν ηλεκτρονικά μηνύματα σε εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου καλώντας τους εντός 15 ημερών να διευθετήσουν το θέμα, αλλιώς, πέραν των προσαυξήσεων και του φορολογικού μπλόκου στις συναλλαγές τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Απειθαρχία στο σύστημα!


Απαιτείται συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα. Κάθε άλλη λύση είναι ενσωμάτωση, υποταγή στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού

Ο πόλεμος του κεφαλαίου ενάντια στην εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα συνεχίζεται με ψήφιση των νέων βάρβαρων μέτρων στη Βουλή και τον κρατικό προϋπολογισμό. Από την κρίση που βιώνει και πληρώνει ο λαός δε θα μας βγάλει καμιά διαχείριση, ούτε της...συγκυβέρνησης, ούτε αυτή που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο υπάρχουν μονοπώλια, όσο η χώρα είναι ενσωματωμένη στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, λαού και νεολαίας στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ, αποδεικνύει ότι υπάρχει ισχυρή η ταξική εργατική - λαϊκή δύναμη που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και ανασύνταξη του κινήματος, στη διαμόρφωση της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που θα αναδείξει το λαό σε πρωταγωνιστή και στην εξουσία, αποδεσμεύοντας τη χώρα από την ΕΕ και τα δεσμά των μονοπωλίων και διαγράφοντας μονομερώς το χρέος.

Love Merkel... Fuck Greece!



Στείλτε στο διάολο την Pανελλήνια Σοσιαληστρική Ομάδα Καταστροφής (ΠΑΣΟΚ)




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Στις Εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Οκτωβρίου 2009 στην πατρίδα μας, το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο κόμμα καταλαμβάνοντας το εξωπραγματικό 43,92% του εκλογικού σώματος και έτσι, γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία της Μαργαρίτας Παπανδρέου να γίνει ο γιός της Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Από το σημείο αυτό ξεκινάει η «Μεγάλη Εβδομάδα» για την πατρίδα μας και το λαό της, ο οποίος έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί για άλλη μια φορά έδωσε τη δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας στους “σοσιαλιστές” του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποτελειώσουν ότι ξεκίνησαν από το 1981 όταν για πρώτη φορά έγιναν Κυβέρνηση με τον Ανδρέα