ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ποια ώρα της ημέρας είναι ιδανική για σεξ;



Οι επιστήμονες όμως μελέτησαν την συμπεριφορά του ανθρώπινου οργανισμού κατά τη διάρκεια του σεξ, ώρα με την ώρα για να καταλήξουν στο ότι όλες οι ώρες είναι καλές, μια όμως ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι η καλύτερη. Η ιδανική...


Οι επιστήμονες λοιπόν έχουν διαπιστώσει ότι οι πρωινές ώρες και συγκεκριμένα η στιγμή που ξυπνάμε είναι η καλύτερη και η πλέον ιδανική για σεξ. Και μάλιστα όπως κάποιοι είπαν χαριτολογώντας ακόμη και μισοξυπνημένοι να κάνετε σεξ αυτό είναι ιδανικό.

Η επιστημονική εξήγηση που έδωσαν είναι πως το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα, με το σεξ απελευθερώνεται από τον εγκέφαλο η ουσία οξυτοκίνη , η περίφημη “ορμόνη της αγάπης”. Αυτό σημαίνει ότι το πρωινό σεξ σας δένει περισσότερο συναισθηματικά με τον ή την σύντροφο σας.

Επίσης οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν κάποιος κάνει σεξ μόλις ξυπνήσει ο οργανισμός του βρίσκεται σε ένα “νιρβάνα” και απελευθερώνει σημαντικές ποσότητες μιας άλλης ουσίας της Ανοσοσφαιρίνης Α (IgA), η οποία προστατεύει από τις ιώσεις.

Τέλος να σας αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ, τα οιστρογόνα στις γυναίκες “χτυπάνε κόκκινο” και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη του δέρματος αλλά και των μαλλιών...