ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

AΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνάδελφε εργαζόμενε στις κατασκευές, άνεργοι του κλάδου, καμιά ανοχή στην πολιτική φτωχοποίησης και εξαθλίωσης μας . Η πολιτική αυτή είτε με μνημόνια, είτε χωρίς μνημόνια θα συνεχιστεί αμείωτα στα πλαίσια της στρατηγικής του κεφαλαίου, της πολιτικής της Ε.Ε.
Στοχεύουν στην κατεδάφιση όλων των δικαιωμάτων μας, των κατακτήσεων μας. Γιατί αποτελούν εμπόδια για την αναπαραγωγή των κερδών του κεφαλαίου που σε περίοδο οικονομικής κρίσης  οξύνονται οι ανταγωνισμοί μεταξύ τους, για το ποιο τμήμα του κεφαλαίου θα χάσει περισσότερα, ποιο λιγότερα.
 Ονομάζουν τα δικαιώματα μας <<αγκυλώσεις>>, <<στρεβλώσεις>> για να αποπροσανατολίσουν, να μας κάνουν να αποδεχτούμε αυτά τα μέτρα, για να αποσπάσουν την μεγαλύτερη λαϊκή ανοχή, καλλιεργώντας παράλληλα την λογική του <<μικρότερου κακού>>.
Η πολιτική αυτή αποτελεί συνειδητή, ταξική επιλογή στα πλαίσια της στρατηγικής της Ε.Ε., είναι μονόδρομος για να ανακάμψουν τα κέρδη του κεφαλαίου και είτε με <<μνημόνια>>, είτε χωρίς <<μνημόνια>> προωθούν, εφαρμόζουν όλες εκείνες της αντεργατικές – αντιλαϊκές ρυθμίσεις που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να γίνει πάμφθηνη η τιμή της εργατικής δύναμης, δηλαδή δουλειά χωρίς δικαιώματα, χωρίς τίποτα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ – ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ?
             Συνάδελφε η <<ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ>> και το ΠΑΜΕ, σε καλούν σε αγωνιστική εγρήγορση, αγωνιστική ταξική συστράτευση, για την ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Οργανώνουμε τώρα τον αγώνα για να βάλουμε σοβαρά εμπόδια στην  εφαρμοζόμενη πολιτική, διεκδικούμε μέτρα προστασίας των ανέργων, αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες μας και παράλληλα ανοίγουμε την δρόμο της κοινωνικής προοπτικής για την εργατική τάξη, μαζί με τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου που υποφέρουν και αυτά από της ευρωενωσιακές πολιτικές του κεφαλαίου.
Ο αγώνας αυτός για το σήμερα και το αύριο δεν θα ναι ένα μονόπρακτο έργο, δεν θα ναι ένας περίπατος. Γνωρίζουμε της δυσκολίες, αλλά είναι μονόδρομος για την κοινωνική προοπτική των εργαζομένων, για να μην ζήσουν σαν δούλοι τον 21ο αιώνα αναπαράγοντας την καπιταλιστική βαρβαρότητα
ΜΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ-ΦΙΛΟΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ <<ΣΩΤΗΡΩΝ>>

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ