ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

NEA ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΑΤΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ


NEA ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Nέο κρούσμα επιθέσης «αδέσποτων» σκύλων τo 10ο σε 6 μήνες, σε ανυποψίαστο πολίτη, που ευτυχώς δεν κατέληξε στο Νοσοκομείο έγινε χθές στο Βατάν στην Κατερίνη.

H κυρία ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΑΧΙΔΟΥ δέχτηκε την επίθεση σκύλων που βρίσκονται μόνιμα εξω απο το σπίτι της πρώην προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Αδέσποτα Κατερίνης" Βασιλειάδου Γλυκερίας,στη οδο Μαραθώνος και βρίσκονται υπο την προστασία της!
Συνεχώς καταγράφονται  βίαια περιστατικά στέλνοντας ανθρώπους στο Νοσοκομείο!
Τα σκυλιά επιτίθενται αδιακρίτως σε ανυποψίαστους περαστικούς, τρέχουν πίσω από οδηγούς μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων με τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.
Η... κατάσταση συνεχίζει να είναι ανεξέλεγκτη με τους γονείς να  μην μπορούν να περάσουν το συγκεκριμένο δρόμο,για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στο σχολείο με το φόβο της επίθεσης!
Η Αστυνομία παρά της συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων δεν είναι η αρμόδια να λύσει το πρόβλημα.
Ο δήμος Κατερίνης και η αρμόδια Αντιδημαρχία παρά τις αλλεπάληλες καταγγελίες των πολιτών συνεχίζει να σφυρίζει  αδιάφορα,αντί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.
Αλήθεια τι γίνεται με τη Συγκρότηση του "Συνεργείου περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ίδρυσε ο Δήμος Κατερίνης" το 2013!
Είναι λοιπόν καιρός, κάποιοι στην Κατερίνη πέρα από τη φροντίδα για τα αδέσποτα να δείξουν και το ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
Για την Επιτροπή Κατοίκων Bατάν
Μ.Καραδήμος