ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Το σέξι ατύχημα με μία κτηνίατρο που αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη!


Μια επίδειξη μόδας διαφορετική από τις συνηθισμένες, με ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά έγινε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστές επαγγελματίες και ερασιτέχνες της μόδας, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.
Η πρωτότυπη εκδήλωση, με θέμα «Νέα Παραλία - νέα πασαρέλα - ελεύθερη έκφραση για ένα ένδυμα», πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του συλλόγου «Φίλοι Νέας Παραλίας».
Σχεδιαστές μόδας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, καθώς και αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και του θεάτρου, εμπνεύστηκαν από την πόλη, τη θάλασσα, τον ουρανό, το φως και τα χρώματα της Νέας Παραλίας, καθώς και από την παρουσία και την κίνηση των ανθρώπων που ζουν καθημερινά στους χώρους της.
Στα πλαίσια της επίδειξης όμως, σημειώθηκε και ένα απρόοπτο που... κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού. Πρωταγωνίστρια η Ειρήνη Μέμου, κτηνίατρος, που συμμετείχε στο event.
Τα παρακάτω καρέ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.









Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδήλωση βασίστηκε στην σημασία του τοπίου, την πόλη, τη θάλασσα, τον ουρανό, το φως και τα χρώματα, αλλά και στην ιδέα της κίνησης, δηλαδή της παρουσίας των πολιτών που «ζουν» καθημερινά τη Νέα Παραλία.

Όπως αναφέρουν οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», τα ευτελή υλικά δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εμπόδιο στη δημιουργία.


Επιστρατεύοντας τη φαντασία και το ταλέντο τους, συνέθεσαν, με τα ανακυκλώσιμα υλικά μοναδικές δημιουργίες, ενώ τον ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν απλοί πολίτες στην πλειοψηφία τους, επιλεγμένοι από τους ίδιους τους δημιουργούς.

Η παρουσίαση έγινε με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ομάδα κρουστών Paranaue.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν μεταχειρισμένα ρούχα, σχολικά και βρεφικά είδη, με πρωτοβουλία της κοινωνικής οργάνωσης «ΑΡΣΙΣ», προκειμένου να διατεθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Φωτογραφίες: Eurokinissi