ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ακόμα και ένα 12χρονο κοριτσάκι ξέρει την αλήθεια

Who Will Stop the Bullying?

O ΡΟΛΑΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

O ΡΟΛΑΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
Τις τελευταίες ώρες, έχει κυκλοφορήσει η είδηση αυτή.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, φημολογείται ότι έδωσε εντολή στον Άρνεσεν, να κάνει μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του ελεύθερου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Πριν ένα μήνα, ο Ροναλντίνιο έλυσε το συμβόλαιό του με την Φλουμινένσε, και είχε δηλώσει πως δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον μέχρι τα πόδια του να αντέχουν. Προφανώς, εάν ο Ιβάν έδωσε όντως την εντολή αυτή, ο Άρνεσεν ρώτησε για το μέλλον του Γκαουτσό, και για το χρηματικό ποσό που θα θελήσει για να έρθει στην Ελλάδα.

Προς το παρόν όμως, σας βγάζουμε την είδηση αυτή, με μεγάλη επιφύλαξη ωστόσο και γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης πριν λίγες ημέρες είχαν αναφέρει ενδεχόμενο μεταγραφής του γνωστού παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στις μεταγραφές του Χειμώνα.

greeksfun.org

13 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα φιλιά.

fil

13 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα φιλιά.
Όταν θέλουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας σε κάποιον το φιλί είναι η πρώτη πράξη που μας έρχεται στο μυαλό. Το φιλί, ανάλογα, με τον παραλήπτη του μπορεί να φανερώνει πάθος, τρυφερότητα ή αγάπη. Υπάρχουν, όμως, μερικά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τα φιλιά.
Δείτε παρακάτω 13 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα φιλιά και πείτε μας την γνώμη σας.

#1 Οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται με περισσότερες λεπτομέρειες το πρώτο τους φιλί, παρά την πρώτη φορά που έκαναν έρωτα.
68384-large-220927
Ο John Bohannon από το πανεπιστήμιο του Butler ρώτησε 500 ανθρώπους σχετικά με τις αναμνήσεις από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, συμπεριλαμβάνοντας μέσα στις ερωτήσεις πότε έδωσαν το πρώτο τους φιλί και πότε έκαναν πρώτη έρωτα. Το φιλί ήταν με διαφορά το πιο σημαντικό.
#2 Κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τον λόγο που φιλιόμαστε.

ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Προ ολίγων ημερών ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ, έδωσε συνέντευξη στο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE, και ήταν άκρως αποκαλυπτικός αλλά και καταγγελτικός για το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης στη διενέργεια του δημοψηφίσματος και για το τι ακριβώς επεδίωκε μέσω αυτού του δημοψηφίσματος. Είπε λοιπόν, μεταξύ των άλλων ο κ. Γιούνκερ: «…αναρωτιόμουν κάποιες φορές, αλλά όχι πραγματικά, αν η ελληνική κυβέρνηση ήταν μια κυβέρνηση κυνική. Είναι ένα εκπληκτικό κατόρθωμα, απ΄ τη μια οι Έλληνες να απορρίπτουν ένα κείμενο με φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα και ένα μήνα αργότερα η ελληνική κυβέρνηση να προτείνει ένα κείμενο, πολύ πιο σκληρό απ΄ αυτό που απέρριψε ελληνικός λαός. Είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα…. Ποτέ δεν κατάλαβα τη στρατηγική της Ελλάδας και πιστεύω πολύ ειλικρινά μετά απ΄ όσα ζήσαμε, ότι η Ελλάδα δεν είχε πραγματική στρατηγική. Η στρατηγική και τα σχέδια καταστρώνονταν μέρα με τη μέρα….».
Στην ίδια συνέντευξη, ο Πιέρ Μοσκοβισί, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και νυν Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, είπε μεταξύ των άλλων αποκαλυπτικών για τον πραγματικό ρόλο έμπιστων ανθρώπων του Τσίπρα στην κυβέρνηση: «… περάσαμε σχεδόν 24 ώρες κλεισμένοι και εκεί χάσαμε σίγουρα μια ευκαιρία. Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόθυμος να διαπραγματευθεί, όμως κάθε φορά ο Παππάς του έλεγε: “όχι κ. Πρωθυπουργέ δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εδώ, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτήν τη βάση”. Επανερχόταν λέγοντας: “Δεν ξεκινάω από αυτήν τη βάση”. Ήθελαν να μας οδηγήσουν έως το τέλος του Ιουνίου με το ρολόι στο χέρι ελπίζοντας το GREXIT να μας τρομάξει αρκετά ώστε να κάνουμε υποχωρήσεις στο χρέος και σε κάποιες εμβληματικές μεταρρυθμίσεις. Αυτή ήταν η τακτική τους και ο Βαρουφάκης ήταν εδώ για να μη διαπραγματευθεί….».
Τη συγκεκριμένη συνέντευξη την πήρε το Mega Channel από το γαλλογερμανικό κανάλι, αλλά την υποβάθμισε και βέβαια – προφανώς με κυβερνητική παρέμβαση – θάφθηκε ολοσχερώς από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Ωστόσο, ακούγοντας αυτή την κατ΄ εμέ συγκλονιστική συνέντευξη, θυμήθηκα την επιστολή με ψευδώνυμο που έλαβα προ αρκετών μηνών από μέλος – έτσι αυτοαποκαλείται – της ομάδος εξουσίας της παρούσας κυβέρνησης!! Το απόσπασμα του κειμένου που θα σας παραθέσω είναι άκρως προφητικό και επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρουν Γιουνκέρ, Μοσκοβισί, και όχι μόνο!! Εξυφαίνει το Μαρξιστικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ. Που ο συντάκτης αναφέρει πως στην κυβέρνηση θα συμμετέχει πάλι το κόμμα των ΑΝΕΛ, αυτών των αυτοψεκαζόμενων συνωμοτών, έτσι για να δείχνει πολυσυλλεκτική και δημοκρατική, θα επιχειρήσει να ξεκινήσει την Νέα Πορεία προς τα Εμπρός, ή μάλλον το Μεγάλο Άλμα προς τα Οπίσω, που θα είναι κάτι σαν την Μορφωτική Επανάσταση του Μάο ή σαν την Συνεχή Επανάσταση του Στάλιν.
Παρακάτω σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα του κειμένου:
«…..Όμως, επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω το άνομο και αθέμιτο σχέδιο που εδώ και τρεις μήνες έχει θέσει σε εφαρμογή, με εξαιρετική πράγματι μαεστρία, ο στενός πυρήνας του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με προεξάρχοντα αρχιερέα, δυστυχώς, τον κ. Τσίπρα. Μολονότι ο κ. Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του είχαν την ιστορική ευκαιρία να ηγηθούν μιας μεγάλης τιτάνιας προσπάθειας αποκατάστασης των πραγμάτων, εκσυγχρονισμού της χώρας και της φυγής προς τα εμπρός, αυτοί, δυστυχώς, προτίμησαν να ηγηθούν μιας μικρής ομάδος ανεγκέφαλων συνωμοτών, ιδεολογικά αγκυλωμένων στο 1949, που εξυφαίνουν και έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα δόλιο σχέδιο σφετερισμού της εξουσίας και δημιουργίας ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, τύποις μεν στο όνομα του απαρχαιωμένου και ξεφτισμένου σοσιαλιστικού ιδεώδους, που νομίζουν ότι υπηρετούν, κατ΄ ουσίαν όμως υπηρετούν γενόμενοι ανόμων συμφερόντων, τα οποία από ιδεολογική αγκύλωση, ηλιθιότητα και εγκεφαλική μαλάκυνση εξυπηρετούν. Το άνομο και αθέμιτο σχέδιό τους προβλέπει ότι αρχικώς θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τους ευρωπαίους θεσμούς σε βαθμό που είτε να μας οδηγήσουν στην έξοδο από το ευρώ, είτε να οδηγήσουν τα πράγματα σε μια “ηρωική” ρήξη και αποχώρηση από την ευρωζώνη, ώστε να μπορούν να επιρρίψουν την ευθύνη της εξόδου μας στους “δανειστές-πιστωτές” μας. Το σχέδιο, επίσης, προβλέπει ότι, και αν ακόμη οι ευρωπαίοι μας φερθούν με επιείκεια και δεν μας οδηγήσουν στην έξοδο, θα πρέπει να σκηνοθετηθεί ένα γεγονός, που θα μας οδηγήσει στην ρήξη. Η ρήξη πρέπει να φαίνεται ότι έγινε από υπαιτιότητα των ευρωπαίων και πάντως όχι από δική μας ευθύνη και ότι αποτελεί την μοναδική λύση για την διατήρηση της “εθνικής αξιοπρέπειάς” μας και της εθνικής υπερηφάνειας μας.
Έτσι θα χρειαστεί να προσφύγουμε σε νέες εκλογές ή σε δημοψήφισμα για να αναβαπτισθούμε στα νάματα του περιούσιου λαού μας, ο οποίος “υπερήφανος” και “αξιοπρεπής” θα χειροκροτεί την κυβέρνηση, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, που είχε το σθένος να τα “βάλει” με τους δανειστές-πιστωτές, που είπε το νέο ηρωικό “ΟΧΙ”, που έγραψε “χρυσές σελίδες” στην σύγχρονη ιστορία!!
Έτσι, η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει ένα εκλογικό ποσοστό, που θα της δώσει την ισχύ μιας νέας πιο νωπής “λαϊκής” εντολής για να διαχειρισθεί τα πράγματα, για να επικυρώσει την έξοδό μας από το ευρώ και την ευρωζώνη (σε δεύτερο στάδιο από την Ευρώπη), για να φέρει την δραχμή, για να αποκτήσουμε “εθνική ανεξαρτησία”, “λαϊκή κυριαρχία”, “εθνική αξιοπρέπεια”, και “υπερηφάνεια”, και φυσικά να βιώσουμε τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας και την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, όμοιου με αυτό που βίωσαν δίπλα μας οι Αλβανοί ή οι Βούλγαροι ή οι Ρουμάνοι ή, επί το επιεικέστερο, αυτό που βιώνει η Βενεζουέλα ή ακόμη και η συμπαθής Κούβα και άλλες χώρες παρίες της Διεθνούς Κοινότητας….».
Κλείνοντας, πιστεύω πως από όλα τα παραπάνω συνταρακτικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι την σημερινή – για τους αδαείς – μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως καταλήγει ο αριστερός συντάκτης της προ μηνών επιστολής: «Σκοπός τους, όμως, είναι η καταστροφή όλων, η χρεοκοπία και η πτώχευση της χώρας, η χρεοκοπία και η πτώχευση των τραπεζών και των επιχειρήσεων, η καταστροφή όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των δομών της χώρας, γιατί μόνον έτσι μέσα από την καταστροφή και την φτώχεια θα μπορεί να επιβάλλει το ανελεύθερο, ολοκληρωτικό καθεστώς, που μετά μανίας οραματίζεται. Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι δεν την πιστεύουν, θα την ζήσουν σύντομα στο πετσί τους, όταν θα αναπολούν τον χαμένο παράδεισο ελευθερίας και δημοκρατίας, θα τολμούσα να πω και ευδαιμονίας, που με κόπο, αλήθειες και ψέματα δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια!!!

Τρόμος και Φόβος… Ο Μεγαλύτερος «Αντίπαλος» Πλησιάζει… Η Κυβέρνηση Ακροβατεί…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…
Αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο «αντίπαλο» που θα μπορούσε να τύχει σε μια κυβέρνηση, βρίσκεται το Μαξίμου, και δεν είναι άλλος από τη διαρκώς ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ο μήνας του μέλιτος έχει προ πολλού περάσει, η δύσκολη ώρα της εφαρμογής των πλέον σκληρών μέτρων που έχει συμφωνήσει με τους Θεσμούς έφθασε και η εποχή που οι πολίτες συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στήριξης του Αλ. Τσίπρα, στον «αγώνα» του κατά των δανειστών, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.
Τα ανοιχτά μέτωπα είναι δεκάδες -όσα και τα προαπαιτούμενα του μνημονίου- βάζοντας καθημερινά στο στόχαστρο νέες κοινωνικές ομάδες, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο φόβος του «συντονισμού» των επί μέρους κινητοποιήσεων σε μία γενικευμένη «αντίσταση» κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής τείνει να μετατραπεί σε εφιάλτη για το Μαξίμου.
Την ίδια ώρα, η απειρία, οι ατυχείς δηλώσεις και οι αστοχίες μελών του κυβερνητικού επιτελείου, προκαλούν νέο «πονοκέφαλο», αφού εκμηδενίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τα όποια πολιτικά οφέλη από την επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης. Ο θόρυβος που προκλήθηκε από την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, παρά τις ρητές δεσμεύσεις του ίδιου του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για έγκαιρη εξεύρεση ισοδυνάμων, αποτελεί μόνο την αρχή όσων θα ακολουθήσουν.
Με ανοιχτό το ζήτημα των αλλαγών στο Ασφαλιστικό, το οποίο αφορά το σύνολο των Ελλήνων και αποτελεί το πεδίο στο οποίο αναμένονται και οι περισσότερες αντιδράσεις, θεωρείται δεδομένο ότι η κυβέρνηση το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρεθεί σε κλοιό απεργιών και κινητοποιήσεων και μάλιστα τη στιγμή που στη χώρα μας θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι των Θεσμών, οι οποίοι θα απαιτούν σαφείς απαντήσεις και δεσμεύσεις για το σύνολο των όρων της συμφωνίας, προκειμένου να εκταμιευθεί η αναγκαία δόση.
ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Ερχονται δυναμικές κινητοποιήσεις

Όλυμπος: Olimpos Κάμερα

Τρέχων

Ανακοινώθηκε ο Κατσαβάκης!

cfoot2
Ξεκίνησε και τυπικά η εποχή Μάκη Κατσαβάκη στον Πανσερραϊκό, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του.

Μπήκε σε νέα εποχή κι επισήμως ο Πανσερραϊκός. Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο, ο οποίος αντικαθιστά τον Κώστα Βασιλακάκη με στόχο να βγάλει απ' το αγωνιστικό αδιέξοδο τον σύλλογο.
Ο Σερραίος κόουτς, που χρίζει αποδοχής από τον κόσμο της ομάδας, αναλαμβάνει τα λιοντάρια για δεύτερη φορά, καθώς είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία τους και τη σεζόν 2001-2002.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σερραίο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Κατσαβάκης είναι ένας προπονητής με πλούσια ποδοσφαιρική πείρα. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους ομάδων όπως οι Άρης, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, Λεβαδειακός και Πιερικός κ.α.».

ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgl7NNAFsy8eOTfhzRFrraibgZtvDWmVAFmxetVtvGy8SN1VFKQmCxk5ytBcd-RX5EyYhYX50OdSh94bjcC1rrdstHrYHryFIajPKCjfDwE-CgmHWyQ7dIP9gtHh-8lrjuD6ED2qCcHXCje/s200/240A494B94E87572FC6B2E69903932AA.jpg


















Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι: «Η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία και όχι σύμφωνο παράδοσης της 
κυριαρχίας». Ας του δείξει επιτέλους κάποιος τι ακριβώς υπέγραψε, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να 
ξέρει ο άνθρωπος.


Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ, περιλαμβάνεται
το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β (σελίδα 1014), γράφει κατά λέξη:

«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την ΕΕ, την ΕΚΤ και 
το ΔΝΤ για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου
 Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους.».

Δηλαδή, αν η τρόϊκα δεν συμφωνεί η Ελλάδα δεν μπορεί να νομοθετήσει το παραμικρό.

Που είναι η εθνική κυριαρχία οέο;;;


hassapis-peter

Αυτή είναι η "μαγεία" της Ελληνικής Γλώσσας !!!


Διαβάστε γρήγορα το παρακάτω κείμενο και στο τέλος 
θα καταλάβετε...πως η σειρά των
 γραμμάτων δεν έχει καμία 
σημασία!....

Απίστευτο ε;



Έτσι καλωσορίζει ανθρώπους η ”Ευρώπη των λαών”.


Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο σίγουρο θάνατο και στον κίνδυνο ενός επικείμενου θανάτου. Επιλέγουν το δεύτερο. Απαιτεί αυτή η απόφαση περίσσιο θάρρος κι αποφασιστικότητα. Η αγωνία και η ψυχική πίεση είναι τεράστια. Κι ας μας επιτραπεί να απαντήσουμε στους κακεντρεχείς που απορούν γιατί οι Σύροι και άλλοι πρόσφυγες εγκαταλείπουν την πατρίδα τους: Για να ζήσουν και να αγωνιστούν για το δίκιο εκτός των συνόρων της! Χρόνια τώρα άλλοι αποφασίζουν για το δικό τους μετερίζι.


Κι έχουν απεναντί τους μια Ευρώπη που ευαγγελίζεται ότι τους καλωσορίζει. Ορθώνει πανό με τσιτάτα και στην πραγματικότητα τους αφήνει στο δρόμο.

Συνέχεια εδώ

"Θα σας πηδήξουμε, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας", το δόγμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Έχει αρχίσει και κουράζει το τροπάριο....

Και είναι και εξοργιστικό, γιατί ένα μήνα πριν ζήταγε ο Τσίπρας την ψήφο μας (και ο Μεϊμαράκης, αλλά αυτός έχασε) για να κυβερνήσει την χώρα. Και σήμερα έρχονται και λένε, αυτό που λέγαμε προεκλογικά εμείς, ότι κάνουν ότι τους πει η τρόικα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!

Ο Σταθάκης λέει στον Λουράντο (πρ φαρμακοτριφτών) ότι ξέρει ότι με το Μνημόνιο θα αναγκάσει τα φαρμακεία σε λουκέτα, δεν το θεωρεί δίκαιο, αλλά είναι αναγκασμένος να πειθαρχήσει στους δανειστές..

Ο Φίλης και κυβερνητικοί καταριούνται το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά πάλι φαίνεται ότι α το εφαρμόσουν.

Ο ίδιος ο Τσίπρας όπου μιλήσει (δεν πολυμιλάει από τότε που έγινε μνημονιακός) λέει ότι θα εφαρμόσει το Μνημόνιο, που ΔΕΝ πιστεύει, μιλάει για δυσκολίες (βαφτίζοντας δυσκολίες τον αφανισμό ολόκληρων κοινωνικών ομάδων). Βέβαια παραδεχόμαστε ότι είναι πιο ειλικρινής τις τελευταίες μέρες, έχει σταματήσει να μιλάει για "παράλληλο" πρόγραμμα (για το οποίο εκλέχθηκε το Σεπτέμβριο)!

Στα σοβαρά τώρα μάγκες...Το "Θα σας πηδήξουμε, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας", πόσο μακριά θα σας πάει;

Το γεγονός ότι οι δανειστές θεωρούν ότι το Μνημόνιο που ψηφίσατε τον Αύγουστο δεν έχει ούτε το 50% των μέτρων που θέλουν να εφαρμοστούν στο Ελλαδιστάν, δεν σας προβληματίζει εκεί στο Μαξίμου;

Δηλαδή, Αλέξη Τσίπρα θαρρείς ότι όταν θα ξεσπιτώσει η τράπεζα τον πρώτο δανειολήπτη θα σκεφτεί "ότι ο Αλέξης προσπάθησε και δεν τα κατάφερε, ας ξεσπιτωθώ ησύχως;"

Πιστεύεις Αλέξη, ότι όταν αδειάσεις μία μισθοδοσία κατάσχοντας την για χρέη προς την εφορία, ο οικογενειάρχης που θα πρέπει να ταΐσει την οικογένεια του θα σκεφτεί "Δεν πειράζει, ο Μεϊμαράκης θα τα έκανε χειρότερα;;"..Πόσο χειρότερα θα ήταν για αυτόν το μηδενικό υπόλοιπο στον λογαριασμό του;

Το σκηνικό τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, θυμίζει τις "Τελευταίες μέρες της Πομπηίας". Ο κόσμος τώρα συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα και βουβαίνει επικίνδυνα. Και ξέρεις, Αλέξη ότι περιγράφουμε σκηνικό ηρεμίας πριν ξεσπάσει θύελλα!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_181.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Έκτακτο! Η κυβέρνηση πέφτει...


Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πέσει λίγο πριν ή μετά το Πάσχα.
Στο δυστυχές αυτό γεγονός θα μας οδηγήσει αφενός ότι σε ένα δημοψήφισμα, δεν εφαρμόστηκε η εντολή του λαού και αφετέρου πως τα μέτρα που καλείται να πάρει (η κυβέρνηση), είναι ιδιαιτέρως σκληρά.
Αν πάρουμε ως δεδομένο πως κάθε χρόνο, φθάνουν στην Ελλάδα 3.500.000 μετανάστες, δεν είναι καθόλου παράλογο να καταρριφθεί το Ελληνικό Σύνταγμα. Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν πως η μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης, ετοιμάζεται να "κατεβάσει" κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Χωρίς καμία εξαίρεση όλα κόμματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα Ευρωπαϊκά όργανα από το 2010-2015, συγκάλυψαν αυτό το μεγάλο κακούργημα κατά της χώρας. Αυτό το κακούργημα βάση του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα έχει ποινή φυλάκισης 3 χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι τράπεζες υπεξαίρεσαν συνολικά 233 δισεκατομμύρια, διότι πήραν τα χρήματα αυτά με την αιτιολογία ως "απρόβλεπτη αλλαγή συνθηκών", με σκοπό να δοθούν τα χρήματα αυτά στην ελληνική οικονομία και, ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από την μεριά των τραπεζών. Αντίθετα οι τράπεζες δόλια αφαίρεσαν 34 δισεκατομμύρια από την ελληνική αγορά.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξεπουλάνε 100 δισεκατομμύρια "κόκκινων" δανείων από την Ελληνική αγορά σε ξένους οίκους.
Τα χρήματα που δόθηκαν στις τράπεζες ρευστοποιήθηκαν με ΦΕΚ σε σειρά Β, από το 2010 έως το 2015, αλλά δεν πήγαν ποτέ στην οικονομία της Ελλάδος.
Ενδεικτικά, οι τράπεζες με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το 2010 με τον Ν. 3845, πήραν αρχικά 15 δισεκατομμύρια.

Λεφτά... τέλος.?? Δεν θα καταβληθεί η 4η δόση της επιδότησης σίτισης, που πιστώνεται δια μέσου της Κάρτας Αλληλεγγύης σε 145.359 δικαιούχους



Εκτός χρονοδιαγράμματος και προγραμματισμού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr βγήκε η καταβολή της δ' δόσης της επιδότησης σίτισης, που πιστώνεται στην Κάρτα Αλληλεγγύης, σε 145.359 δικαιούχους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε 349.826 ωφελούμενους, μέλη των οικογενειών τους.

ADVERTISEMENT

Το υπουργείο Εργασίας, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ούτε το ποσό των 16,7 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την καταβολή κάθε μήνα, της συγκεκριμένης επιδότησης. Έως τώρα οι προηγούμενες τρεις δόσεις είχαν καταβληθεί στις 24 του κάθε μήνα. Τώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η καταβολή της δ' δόσης μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα, άρα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τις 26 Οκτωβρίου.
Ας σημειωθεί ότι η επιδότηση σίτισης ανέρχεται στο ποσό των 70 - 220 ευρώ το μήνα και χορηγείται στους δικαιούχους, ανάλογα με το εισόδημα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα βοήθημα, που λαμβάνουν πολίτες οι οποίοι διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, συνεπώς είναι απαραίτητο για να μπορέσουν να καλύψουν βασικές ανάγκες διατροφής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Από τον Ιούλιο όταν ξεκίνησε η καταβολή της επιδότησης σίτισης, διαπιστώθηκε σημαντική αύξηση τζίρου στα καταστήματα τροφίμων (πχ σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία), ειδικά στην επαρχία, όπου είχαν υποστεί καθίζηση το προηγούμενο διάστημα, λόγω οικονομικής κρίσης.


Η επιδότηση σίτισης, είναι προγραμματισμένο να χορηγηθεί σε εννέα μηνιαίες δόσεις, άρα η ολοκλήρωσή της θα γίνει τον Απρίλιο του 2016. Βέβαια, με το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει και πάλι στα Δημόσια Ταμεία, ο παραπάνω προγραμματισμός, είναι αμφίβολο εάν θα τηρηθεί με απόλυτη συνέπεια...

Έκτακτη Επικαιρότητα: Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, Διαδώστε


Διαδώστε: Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ

Με απανωτές δηλώσεις εκπροσώπων η κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ότι καταργεί τον ΕΝΦΙΑ . Αγνοείστε τις δηλώσεις που θα σας έρθουν



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πώς τα φέρνει η ζωή! Βενιζέλος και Λοβέρδος "διέσωσαν" τη μητέρα της Ζωής...

Από το "PRESS-GR"
Πώς τα φέρνει η ζωή...
  • Η κυβέρνηση διά του Νίκου Παππά στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδεις προσπάθησε να ξηλώσει όλα τα μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών και κυρίως του ΕΣΡ για να απαλλαγεί από την παρουσία της Λίνας Αλεξίου (μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου) σε αυτό...
  • Η ίδια η Ζωή μίλησε για... "ρεβανσισμό" και "εκκαθαρίσεις" όσων αντιστέκονται στον κ. Τσίπρα.
  • Στη Βουλή, αυτοί που έδωσαν σθεναρά τη μάχη υπέρ των θεσμών και της προστασίας των Ανεξάρτητων Αρχών και υποχρέωσαν την κυβέρνηση σε αναδίπλωση, τροποποιώντας την επίμαχη διάταξη για όσα μέλη των Αρχών δεν έχει λήξει η θητεία, ήταν οιΕυάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος που είχαν δεινοπαθήσει και κατηγορηθεί από την Ζωή το προηγούμενο διάστημα.
Πώς τα φέρνει η ζωή...
Ο Αδιάκριτος

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...

ρε... ποια μου θυμίζει;