ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Όταν η τράπεζα σφράγισε την επιταγή μιας 96άχρονης τότε αυτή τους έδωσε μια απίστευτη απάντηση!



Αναδημοσιεύουμε και σας παρουσιάζουμε ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα. Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε στην εφημερίδα «New York Times».

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!

Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων πουχρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.

Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.

Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τις συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς. Οι πληρωμές της υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.

Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι’ αυτόν όσα γνωρίζει η Τράπεζά σας για μένα.
Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντα.


Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου. Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα – τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να σας αντιγράψω.

Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα. Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:
1Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.
2Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.
3Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.
4Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.
5Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση.
6Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.
7Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.
8Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.
9Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.

10Καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική. Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.

Η ταπεινή σας πελάτισσα…»

Το Έγκλημα στο Παρίσι το διέπραξε το ISIS, το υπέγραψαν Ολάντ, Ομπάμα, Μέρκελ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε.


Η πολιτική των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της διάλυσης κρατών, του μοιράσματος και ξαναμοιράσματος του κόσμου για τα συμφέροντα των πολυεθνικών, οι κυβερνήσεις πλασιέ όπλων, αυτοί που έφεραν την καπιταλιστική κρίση, αυτοί που εξέθρεψαν την μουσουλμανική τρομοκρατία δίπλα στην επίσημη κρατική τρομοκρατία, έφεραν το φονικό μέσα στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, και τώρα απαιτούν νέους τρομοκρατικούς πολέμους!
   
Ο Γάλλος Πρόεδρος Ολάντ ακολούθησε το εγκληματικό πρότυπο του Ισπανού Ανθάρ!
Να πεταχτεί αυτός και η πολιτική του στον κάλαθο της ιστορίας: τα γαλλικά ιμπεριαλιστικά εγκλήματα σε Μέση Ανατολή και Αφρική (θυμίζουμε επέμβαση σε Μάλι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Σομαλία, Λιβύη κλπ) έφεραν το έγκλημα στο Παρίσι.
Η πραγματική εκδίκηση του κόσμου της εργασίας είναι ο αγώνας ενάντια στην αστική και ιμπεριαλιστική πολιτική, η ανατροπή των κυβερνήσεων της άγριας αντεργατικής επίθεσης- της στυγνής κρατικής τρομοκρατίας-των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, η Διάλυση του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.   
Αναδημοσιεύουμε ένα αποκαλυπτικό κείμενο του CHRIS FLOYD (μετάφραση Σύλβια Βαρνάβα, omniatv.com)
Η Εποχή της απελπισίας: αποκομίζουν την λαίλαπα της δυτικής υποστήριξης για την εξτρεμιστική βία
Εμείς, η Δύση, ανατρέψαμε τον Σαντάμ με τη βία. Εμείς, αναντρέψαμε τον Καντάφι με τη βία. Προσπαθούμε να ανατρέψουμε τον Άσαντ με τη βία. Σκληρά καθεστώτα όλα – αλλά πολύ λιγότερο δρακόντεια από τη Σαουδική Αραβία που είναι σύμμαχός μας, και άλλες τυραννίες σε όλο τον κόσμο. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτών των παρεμβάσεων; Μια κόλαση στη γη, μια κόλαση που μεγαλώνει όλο και περισσότερο και γίνεται πιο επιθετική από χρόνο σε χρόνο.
Χωρίς το αμερικανικό έγκλημα του επιθετικού πολέμου κατά του Ιράκ – ο οποίος, από τις μετρήσεις που προβάλλονται από τις ίδιες τις δυτικές κυβερνήσεις, άφησε πίσω του περισσότερους από ένα εκατομμύριο αθώους νεκρούς – δεν θα υπήρχε ISIS, ούτε «Αλ Κάιντα στο Ιράκ.» Χωρίς την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και της Δύσης και τον εξοπλισμό ενός κράματος εξτρεμιστικών σουνιτικών ομάδων σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, που χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα για να χτυπηθεί το Ιράν και οι σύμμαχοί του, δεν θα υπήρχε ISIS. Ας πάμε ακόμα πιο πίσω. Χωρίς την άμεση, εκτεταμένη και σκόπιμη δημιουργία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Σαουδάραβες συμμάχους της, μιας παγκόσμιας κίνησης ένοπλων σουνιτών εξτρεμιστών κατά τη διάρκεια των διοικήσεων του Κάρτερ και του Ρέιγκαν, δεν θα υπήρχε κανένας «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», ούτε θα υπήρχαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Και πάλι, ας είμαστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι: ο καταχθόνιος κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα της σκόπιμης πολιτικής και των δράσεων που αναλαμβάνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Ήταν η Ουάσιγκτον που οδήγησε ή / και στήριξε την ισοπέδωση της κοσμικής πολιτικής αντίστασης σε όλη τη Μέση Ανατολή, προκειμένου να εκδιώξει μη συνεργάσιμους ηγέτες, όπως τον Νάσερ και να στηρίξει διεφθαρμένους και στυγνούς δικτάτορες, που θα προωθούσαν την ατζέντα των ΗΠΑ που ήταν η πολιτική κυριαρχίας και η εκμετάλλευση των πόρων.
Η ανοικτή ιστορία του τελευταίου μισού αιώνα είναι πολύ σαφής στο θέμα αυτό. Πηγαίνοντας όλο τον δρόμο πίσω στην ανατροπή της δημοκρατικής κυβέρνησης του Ιράν το 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σκόπιμα και συνειδητά σπρώξει τις πιο ακραίες θρησκευτικές ομάδες, προκειμένου να υπονομεύσουν μια ευρύτερη βάση κοσμικής αντίστασης στην κυριαρχία της ημερήσιας διάταξης.
Γιατί ν’αναφέρεται αυτή η «αρχαία ιστορία», όταν φρέσκο ​​αίμα ρέει στους δρόμους του Παρισιού; Επειδή το αίμα δεν θα έρεε, εάν δεν υπήρχε αυτή η «αρχαία» ιστορία και επειδή η αντίδραση στον πιο πρόσφατο απόηχο της διακομματικής καλλιέργειας του θρησκευτικού εξτρεμισμού από την Ουάσιγκτον εδώ και δεκαετίες, θα είναι σίγουρα περισσότερη αιματοχυσία, περισσότερη καταστολή και πιο βίαιες επεμβάσεις. Που με τη σειρά τους, αναπόφευκτα, θα παράγουν ακόμη περισσότερες θηριωδίες και αναστάτωση, σαν αυτές που βλέπουμε στο Παρίσι.
Γράφω βρισκόμενος σε απόγνωση. Απόγνωση, φυσικά, από την αχρειότητα που επέδειξαν οι δολοφόνοι των αθώων στο Παρίσι, αλλά ακόμα βαθύτερη απόγνωση για την αχρειότητα των σκανδαλωδών δολοφόνων, που μας έφεραν σε αυτό το άθλιο σημείο της ανθρώπινης ιστορίας: αυτά τα επιχρυσωμένα άτομα, που μπήκαν στις αίθουσες της εξουσίας εδώ και δεκαετίες στους υψηλούς θαλάμους της Δύσης, σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους, συνθλίβοντας την κοσμική αντιπολίτευση ευνοώντας δικτάτορες – και ξανά, ξανά και ξανά – υποστηρίζοντας, χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας μερικούς από τους πιο επιθετικούς σεχταριστές στη γη.
Και μία ακόμη αιτία της απόγνωσης: ότι, παρόλο που αυτή η ιστορική καταγραφή είναι εκεί ανοιχτή και γνωστή, υπάρχει άμεσα διαθέσιμη από τις πιο επικρατούσες πηγές, αγνοείται και θα συνεχίσει να αγνοείται πλήρως, τόσο από τους παίχτες της εξουσίας όσο και από το ίδιο το κοινό. Οι τελευταίοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους πρώην, καθώς αναπαράγουν και αναμασούν τις ίδιες παλιές πολιτικές παρέμβασης, τις ίδιες παλιές ατζέντες της κυριαρχίας και της απληστίας, ξανά και ξανά και ξανά – δημιουργώντας ολοένα και πιο νέες κολάσεις για να ζούμε μέσα σε αυτές όλοι μας και δηλητηριάζουν τις ζωές των παιδιών μας και όλων εκείνων που θα έρθουν μετά από εμάς.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ

Μέσα σε κάθε «έθνος» υπάρχουν δύο έθνη: των καταπιεστών και του κόσμου της εργασίας.
Εκφράζουμε τη Διεθνιστική μας Αλληλεγγύη στην άλλη Γαλλία, των εργαζόμενων, των άνεργων, των γκέτο και των μεταναστών και καλούμε σε Κοινή Πάλη.

http://www.inred.gr/to-egklima-sto-parisi/

«θα πεθάνω, τα παιδιά μου!»Της είπαν ότι της παίρνουν το σπίτι και κατέρρευσε! (φωτο)


Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο του Αγρινίου, όταν σε δικηγορικό γραφείο της περιοχής γνωστοποιήθηκε σε γυναίκα που συνοδεύονταν από τους γονείς της πως χάνει το σπίτι της !
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών από χωριό του δήμου Αγρινίου νωρίτερα και μαζί με τους γονείς επισκέφθηκε δικηγόρο, όπου και της έγινε γνωστό ότι η οικία της, μπαίνει οριστικά σε διαδικασία εκποίησης.

Άγνωστο πως η συγκεκριμένη διαδικασία ενεργοποιήθηκε, αλλά μόλις το έμαθε η γυναίκα κατέρρευσε στον διάδρομο της πολυκατοικίας, ουρλιάζοντας «θα πεθάνω, τα παιδιά μου!», παγώνοντας το αίμα, όσων διέρχονταν εκείνη την ώρα από το σημείο.
Επαγγελματίες έτρεξαν να την ηρεμήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα και τελικά ασθενοφόρο την παρέλαβε σε κατάσταση κρίσης και την μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
«Αυτό είναι το ελληνικό κράτος» φώναζε και ο ηλικιωμένος πατέρας της, ενώ οι περαστικοί και οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στο σημείο προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για το πως η συγκεκριμένη οικογένεια έφτασε σε αυτό το σημείο και αν μπορούσε να βρεθεί τρόπος να σωθεί η κατοικία της.




Ποσο πουλημένοι ειστε τελικά;;;;;;;(Βίντεο)


Με συνοπτικές διαδικασίες, την ώρα που ο κόσμος διαδήλωνε κατά της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων που εφαρμόζει η σαν αρνάκι υπάκουη και ταπεινωμένη,
πλην όμως κυβερνώσα Αριστερά, μέσα στη Βουλή ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης καταργούσε την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.
Θα χαμογελούσε άγρια, εικάζω, την ώρα που υπέγραφε διότι, πλέον, εξαφανίζεται (έτσι νομίζουν οι αφελείς) κάθε ίχνος από την ενοχλητική προκάτοχό του.
Με αστραπιαίες ενέργειες ξηλώθηκαν όλοι οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την εν λόγω επιτροπή από το επίσημο site της Βουλής. Μη βιάζεστε να αναζητήσετε τους λόγους της κατάργησης· δεν υπάρχουν.
Ετσι, αυθαίρετα αποφάσισαν ότι δεν τη γουστάρουν (νέα, αριστερά ήθη)· με λίγα λόγια πετάνε στα σκουπίδια ένα από τα ισχυρότερα όπλα που διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στις αποικιακές εντολές των δανειστών, εντός του οποίου υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την αδικοπραξία (και αλαζονεία) των εταίρων, παρακαλώ.
Παράλληλα εξαφανίστηκε το link για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Ζίμενς και οτιδήποτε άλλο ενοχλεί το κεφάλαιο και τους υπηρέτες του.
Πλήρης παραίτηση, που σημαίνει πλήρης υποταγή.
Μιλάμε για ένα χρέος που η χώρα δεν είναι σε θέση να πληρώσει αλλά και δεν πρέπει να το πληρώσει.
Πρόκειται για χρέος που προκλήθηκε από τις απαιτήσεις που επέβαλαν οι ρυθμίσεις της τρόικας και το οποίο παραβιάζει ευθέως τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα (πλήρης αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού, ανεργία, μαζικές απολύσεις, περικοπές, αυτοκτονίες και πολλά θλιβερά παρεμφερή). Ενα χρέος για την αναδιάρθρωση του οποίου το 2010 συνωμότησαν η ελληνική και αρκετές ξένες κυβερνήσεις, προκειμένου να προστατευτούν ελληνικές, γερμανικές και γαλλικές κυρίως τράπεζες (τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Über alles!)
Μαζί τους και τα καθεστωτικά media που απέκρυψαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό διαδίδοντας, ψευδώς, ότι η διάσωση αφορά την Ελλάδα.
Και βεβαίως ούτε γάτα ούτε ζημιά τότε· και τώρα ήλθε η ώρα της κορύφωσης του ψεύδους και της υποτέλειας.
Αμ, το άλλο; Οτι δήθεν ο ελληνικός λαός αποτελείται από τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, ραδιούργους, λαμόγια κ.λπ., αντάξιος δηλαδή των αδικοπραξιών των δανειστών μας;
Η Αριστερά, ως αντιπολίτευση, τα κατήγγελλε όλα τούτα, τώρα... τους θάβουνε βαθιά...
Δεν καταλαβαίνουν ότι ασελγούν στη μνήμη και την αξιοπρέπεια; Τόσο ωραία νιώθουν ως κατέχοντες την κρατική εξουσία; Αρνούνται να παραδεχτούν το ζωτικής εθνικής σημασίας έργο, γεμάτο ουσία, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διότι αν το κάνουν ο ελληνικός λαός θα δει τη γύμνια τους, την ανεπάρκειά τους και την υποταγή τους.
Ας ξέρουν ότι η αλήθεια δεν κρύβεται· όσο και να την αποπέμπουν αυτή κάποτε θα λάμψει· και σύντομα.
Τουλάχιστον ας προβληματιστούν, έστω και τώρα.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΙΘΙΕ;

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, αυτά που γίνονται στη Γαλλία, καθώς και τα προσφυγικά κύματα από πολέμους και οικονομικές χρεοκοπίες, είναι άραγε οι συνέπειες της Παγκοσμιοποίησης ή είναι η ίδια η δράση της Παγκοσμιοποίησης;
Αυτό είναι το βασικό ερώτημα και από την απάντηση που θα δοθεί θα εξαρτηθεί και η στάση μας απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση.
Εκείνο που σίγουρα βλέπουμε είναι ότι στην μεν Ελλάδα υπάρχει οικονομική τρομοκρατία, στη δε Γαλλία της δια ………
βίας τρομοκρατία. Στην μεν Ελλάδα πρέπει να σιωπήσουμε γιατί (λέει) θα χρεοκοπήσουμε, θα πάμε στα βράχια, στη δε Γαλλία ήδη μιλάνε για μερικό περιορισμό των ατομικών ελευθεριών.
Είπατε τίποτα;

Προς το facebook: Θα κάνετε και την σημαία της Συρίας εφαρμογή?
























Προς το facebook:

Θα κάνετε και την σημαία της Συρίας εφαρμογή?
Για τα τόσα αδικοχαμένα παιδάκια και όχι μόνο....
Κάτι θέλω να δω εδώ μέσα ........

Καταλαβαίνετε τώρα τι μεγάλοι μαέστροι είναι στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.



Νάσος Αφύπνισης
224 ήταν οι Ρώσοι που σκότωσαν οι ίδιοι τρομοκράτες μόλις 15 μέρες πριν. Ακούσατε κανέναν να λέει: "Είμαστε όλοι Ρώσοι!";

Είδατε να πενθούν τα μνημονιακά βοθροκάναλα με το ίδιο πάθος που είδαμε να πενθούν για τα χτυπήματα στη Γαλλία;
Είδατε πορείες Πολιτικών Ηγετών και άλλων "ευαίσθητων";
Είδατε το Facebook να σας προτείνει να βάλετε τη Ρωσική Σημαία στο προφίλ σας;
Καταλαβαίνετε τώρα τι μεγάλοι μαέστροι είναι στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού.. Γι αυτά δεν μαυροφορέσαμε. Δεν είναι ''in'', δεν πουλάνε!





















Βεβαία αυτοί δεν είναι άνθρωποι... αυτοί δεν είναι ψυχές...???? 

και βεβαία κακό που πέθαναν στο Παρίσι... για την Βηρυτό ούτε κουβέντα...
και για τις αθώες ψυχές τίποτα!
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!


Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/11/in.html#ixzz3rd4eYLBC