ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Σοκαριστικά στοιχεία με τον ιο της γρίπης: Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι τώρα;

Σε έξαρση βρίσκονται τα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα, σύμφωνα με την καταγραφή....
των στοιχείων από το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι επιστήμονες του οποίου προτρέπουν σε εμβολιασμό ακόμη και τώρα.

Μέσα σε έναν μήνα 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πανδημικό στέλεχος της γρίπης ΑΗ1Ν1, ενώ 4 ανήλικα παιδιά εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές, ανάμεσά τους κι ένα μωρό 9 μηνών που από τις 17 Ιανουαρίου δίνει μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Αγλαϊα Κυριακού, όπως μετέδωσε το Mega.

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και ένας 42χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Συνολικά, 60 ασθενείς με μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι σε ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν είχαν εμβολιαστεί, νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία της χώρας.

Τα μισά από τα παραπάνω περιστατικά έχουν εκδηλωθεί την τελευταία εβδομάδα και καθώς μόνο το 3% αυτών αφορά σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί, οι επιστήμονες συνιστούν εμβολιασμό ακόμη και τώρα σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας ή με επιβαρυμένη υγεία.

Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη γρίπη χωρίς επιπλοκές, ωστόσο αν εμφανίσουν συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό, έντονο βήχα και πόνο στα οστά ή στο κεφάλι, θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να απευθυνθούν στον γιατρό για να είναι απόλυτα ασφαλείς.

Οι γιατροί συμβουλεύουν επίσης όσους εμφανίσουν συμπτώματα γρίπης να ακολουθούν τις οδηγίες για συχνό πλύσιμο χεριών, αναπνευστική υγιεινή με κάλυψη του βήχα ή του φτερνίσματος και αποφυγή πολυσύχναστων σημείων, για την προφύλαξη όλων από τον ιό.
Πηγή

Σε ποια ηλικία μια γυναίκα είναι περισσότερο άπιστη;

Όσοι άντρες αναγνώστες έχουν σχέση με γυναίκες ηλικίας 25-34 ετών και διαβάζουν αυτές τις γραμμές καλούνται να... κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας γνωριμιών παντρεμμένων AshleyMadison.com- γιατί ως γνωστόν κ οι παντρεμμένοι έχουν ψυχή!

Το 79,2% των γυναικών οδηγούνται στην απιστία εξαιτίας «μη ικανοποιητικής σεxουαλικής ζωής».

Στην έρευνα συμμετείχαν 10.245 Βρετανίδες, εγγεγραμμένα μέλη της συγκεκριμμένης ιστοσελίδας. Κι ενώ η πιο «κρίσιμη» ηλικία είναι τα 25-34 έτη (ποσοστό απιστίας 35,1%), εκείνες που βρίσκονται στην κατηγορία 35-44 έτη δεν πάνε πίσω με το ποσοστό απιστίας σε αυτές να φτάνει το 30,4%. Οι άπιστες γυναίκες φαίνεται ότι το κάνουν για τον ίδιο «λόγο» που ισχυρίζονται και οι άντρες, με τα δύο φύλα να τονίζουν ωστόσο ότι εξακολουθούν να αγαπούν τους συντρόφους τους.

Λίγο πάνω από τα τρία τέταρτα (76,9%) των άπιστων γυναικών ανέφεραν ότι εξακολουθούν αγαπούν το σύντροφό τους, με ένα εντυπωσιακό 95,1% να δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένο με τον εραστή του. Μόλις το 11,6% παραδέχτηκε ότι θα εγκατέλειπε το σύζυγο ή το σύντροφό του.

Βέβαια, το «σεx της μιας βραδιάς» φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι «ανδρικό προνόμιο», καθώς οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι κατά μέσο όρο η «ερωτική τους περιπέτεια» διαρκεί περίπου τρεις μήνες (για το 60,3%), ενώ μόλις ένα 19,6% δήλωσε ότι αναζητούσε για «σχέση της μιας βραδιάς». «Οι γυναίκες που κατέχουν υψηλές θέσεις κ εξουσία στον εργασιακό τους χώρο, πιο δύσκολα αποδέχονται πια μια απογοητευτική απόδοση από έναν άντρα στο κρεβάτι.

Πολλές εργάζονται για πολλές ώρες, κ στη συνέχεια έχουν να φέρουν εις πέρας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, οπότε γι' αυτές μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή ο απαιτητικός, σύγχρονος τρόπος ζωής ακούγεται απλά σα δικαιολογία» είπε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Noel Biderman.

Με ποιον συνήθως απατούν οι γυναίκες τον σύντροφο τους;

Αυτή η έρευνα κάθε άλλο παρά θα αρέσει στους άντρες αναγνώστες!Πραγματοποιήθηκε από dating site που λέγεται Victoria Milan, σε πάνω από 3.000 γυναίκες και 
έθεσε το καυτό ερώτημα: “με ποιον βρίσκετε πιθανότερο να απατήσετε το σύντροφό σας”;

Ιδού τα αποτελέσματα (εσείς πήρατε το ρίσκο να τα διαβάσετε, δε φταίμε εμείς που τα δημοσιεύουμε)!

– 38% απάντησαν με κάποιο συνάδελφό τους(!)

– 18% απάντησαν με έναν τελείως άγνωστο(!)

– 14% απάντησαν με κάποιον που γνώρισαν στο διαδίκτυο(!)

– 10% απάντησαν με έναν απλό φίλο

– 9% απάντησαν με τον κολλητό τους

– 3% απάντησαν με το γείτονα(!)

ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ... ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ !


ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ... ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ !
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ? ΠΟΣΗ ΠΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ?
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ GO BACK MERKEL - GO BACK SCHAUBLE ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ : Είναι η εφαρμογή «ΑΝΟΗΤΕ!»
Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν θεωρεί προσβλητικό το καρφί Σόιμπλε «είναι η εφαρμογή ανόητε»(Πρόκειται για τη φαρμακερή ατάκα που είπε ο κ. Σόιμπλε στο πάνελ της ανοιχτής συζήτησης στο Νταβός και είχε, προφανώς, αποδέκτη τον Αλέξη Τσίπρα τα έλεγα εδώ!)
Σύμφωνα με υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, ο πρωθυπουργός «δεν αισθάνθηκε ούτε προσβεβλημένος ούτε θεώρησε το σχόλιο του κ. Σοίμπλε υβριστικό».

Προλετάριοι όλου του κόσμου...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Πόσα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ θα παίρνουν για κάθε συνεδρίαση οι "αξιολογητές" του ΤΧΣ...

Από το "PRESS-GR"
Panos Leliatsos
Τώρα κατάλαβες Ελληνα μου ποιος κυβερνά αυτή την χώρα; Τώρα κατάλαβες πως το ΔΣ του ΤΧΣ είναι επιλογές των διεθνών τραπεζιτών; Τώρα κατάλαβες Ελληνα μου πως δεν υπάρχει δημοκρατία και ανεξαρτησία πλέον σε αυτόν τον τόπο; Τώρα κατάλαβες πως για κάθε συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής θα πληρώνεις 2000 στον πρόεδρο και 1000 ευρώ για κάθε μέλος. Τώρα κατάλαβες πως και θα τους πληρώνουμε και θα κάνουν πλιάτσικο στη χώρα με πρόσχημα την...
σωτηρία των τραπεζών; Μνημόνιο μέχρι τέλους...

«Το πληρώσαμε…»


Mystakidis


Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και μετά το τέλος του αγώνα για την έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου που έφερε την ισοπαλία στα «Πηγάδια».
Αναλυτικά ο νεαρός εξτρεμ των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:
Για την ισοφάριση της Ξάνθης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως θα έπρεπε στην τελευταία φάση του αγώνα και δυστυχώς το πληρώσαμε. Φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη».
Για την εικόνα του αγώνα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς με τον Κλάους, αλλά δεχτήκαμε αυτό το τέρμα και ισοφαριστήκαμε στο τέλος».
Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την Ξάνθη: «Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα σήμερα. Δεν είναι μόνο το ένα γκολ και το δοκάρι. Είναι η συνολική απόδοση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν παίζει ρόλο αν είναι ντέρμπι ή όχι».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Στα προηγούμενα ματς μας βγήκε το παιχνίδι. Σήμερα αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και παρότι πήραμε το προβάδισμα δεν τα καταφέραμε και δεν μπορέσαμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη».
Για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν επαναπαύομαι ποτέ κι αυτό είναι αρχή στην καριέρα μου».

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; Ο Χρ. Πρωτόπαπας (ΠΑΣΟΚ) θέλει 3 δισ. € για την (περίφημη) "Εθνική Πανγαία" από τα ακίνητα "που θα βγάλουν στην αγορά οι τράπεζες"!!! Mαλάκα Έλληνα, το περίμενες να σε γαμάει ο τραπεζοϋπάλληλος; Οι δικαστές; Στις στοές τους...

Από το "PRESS-GR"
Να διπλασιάσει την αξία του χαρτοφυλακίου της στα 3 δισ. ευρώ, σε διάστημα πέντε ετών, επιδιώκει η Εθνική Πανγαία της οποίας η διοίκηση –οι κ.κ. Χρήστος Πρωτόπαπας και Αριστοτέλης Καρυτινός- κήρυξε (χθες) την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προσανατολίζεται στην... απόκτηση χαρτοφυλακίου ακινήτων που θα βγάλουν στην αγορά οι τράπεζες.
Όπως ανέφερε ο κ. Καρυτινός, η Εθνική Πανγαία διαθέτει σήμερα επενδύσεις ύψους 1,436 δις ευρώ από 931 εκατ. το 2013. Πλέον ο στόχος είναι σε διάστημα πέντε ετών η αξία του χαρτοφυλακίου της Εθνικής Πανγαία να διπλασιαστεί, μέσα στην επόμενη πενταετία, ώστε η ΑΕΕΑΠ να καταστεί ευθέως ανταγωνιστική με τις ευρωπαϊκές Reits (ΑΕΕΑΠ).
"Τα θεμελιώδη μεγέθη της Εθνικής Πανγαία είναι πολύ καλά. Θα μπορούσε να απειληθεί μόνο από συνθήκες φυσικής καταστροφής. Βέβαια, η μελλοντική της ανάπτυξη εξαρτάται από το πώς θα μπορούσε να πάει η ελληνική οικονομία" σημείωσε ο κ. Καρυτινός.
Όσον αφορά τα μεγέθη, η Εθνική Πανγαία διαθέτει 879.893 τ.μ. μικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας, με το ποσοστό πληρότητας να διαμορφώνεται στο 97,8% και το σύνολο του ενεργητικού να είναι 1,585 δις. Το nav ανά μετοχή είναι 4,49 ευρώ.
Σημειώνεται ότι την Εθνική Πανγαία ελέγχουν η ΕΤΕ κατά 32,66% (ελέγχων μέτοχος βάσει συμφωνίας με την Invel),η Invel με 65,49%, με το 1,85% του μετοχικού κεφαλαίου να είναι free float.

BINTEO ΣΟΚ! Τι θυμίζει ο Παναγούλης στον Τσίπρα...

BINTEO NTOKOYMENTO! Σόιμπλε προς Τσίπρα στο Νταβός: "Είναι η εφαρμογή των συμφωνιών, ηλίθιε!


Από το "PRESS-GR"
Σε σκληρό «μπρα-ντε-φερ» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξελίχθηκε η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Νταβός της Ελβετίας, με θέμα το «Μέλλον της Ευρώπης». Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ «ηλίθιο» τον Έλληνα πρωθυπουργό, κουνώντας αυστηρά το δάχτυλο προς την Ελλάδα.
Ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Β. Σόιμπλε αναφερόμενος στην...
εφαρμογή των συμφωνιών και ουσιαστικά απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό του είπε: «Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!». 
Αν και δεν κατονόμασε ευθέως τον Αλ. Τσίπρα, εντούτοις θεωρείται δεδομένο πως εκείνος ήταν ο τελικός αποδέκτης αυτού του «τοξικού» σχολίου.
Ο Β. Σόιμπλε ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στον κ. Τσίπρα, μιλώντας, ουσιαστικά για «α λα καρτ αλληλεγγύη».
«Πιστεύω ότι στην Ευρώπη αλληλεγγύη σημαίνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την Ευρώπη δυνατή. Αλλά οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές και να τηρούνται! Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη ισχυρή πρέπει να τηρήσουμε αυτά που έχουν συμφωνηθεί», επισήμανε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, απευθυνόμενος νωρίτερα και πάλι στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Τι απάντησε ο Τσίπρας
Λαμβάνοντας τον λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον κ. Σόιμπλε, ο οποίος παρομοίασε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σαν αναμμένο κερί σε δωμάτιο γεμάτο δυναμίτη.
«Δεν είμαι ούτε εγώ οπαδός της άποψης ότι πρέπει κανείς να επιχειρεί να ανάψει ένα κερί σε ένα δωμάτιο με δυναμίτες αλλά ούτε και να είναι κανείς στο σκοτάδι. Η καλύτερη λύση είναι να βγάλουμε τον δυναμίτη από το δωμάτιο και μετά να ανάψουμε το κερί», είπε ο πρωθυπουργός.

To γερμανοτσογλάνι της ΓΣΕΕ... νομίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι μαλάκες; Έχει μεγαλύτερη ευθύνη από τους πουλημένους στη siemens!


Η (ΑΓΝΩΣΤΗ) ΦΡΑΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "Να ζωστούμε με εκρηκτικά και από κει και πέρα ο Θεός βοηθός!"... Μόνον που κάτι τέτοιο προϋποθέτει αρχίδια κι Τσίπρας απόδειξε ότι δεν διαθέτει...

Από το "PRESS-GR"
Thanos Dimadis
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγες ώρες πριν ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη όπου ήρθε για την σύνοδο του ΟΗΕ, και επιστρέψει πίσω στην Αθήνα, είχα μαζί του μία off the record τετ α τετ στιχομυθία στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου δίεμενε, την οποία μετά από τόσους μήνες δικαιούμαι να αποκαλύψω, διότι υπό το φως των στιγμών που ήδη ζούμε και θα... ζήσουμε τους επόμενους μήνες αποκτά πλέον προστιθέμενη αξία.
"Από τις πληροφορίες που έχω, εκτιμώ ότι η αξιολόγηση δεν θα κλεισει τόσο σύντομα όσο περιμένετε. Σας προβλημάτιζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο;" τον ρωτώ.
"Το πιστεύεις πραγματικά αυτό που μου λες;" με ρωτάει ανασκουμπώνοντας ασυναίσθητα τα χέρια του, ένα πρώτο δείγμα αμηχανίας από μέρους του.
Του λέω πως όχι μόνο το πιστεύω αλλά βάσει των όσων έχω καλύψει ως ρεπορτάζ απο το ΔΝΤ και τις Βρυξέλλες τα τελευταία πέντε χρόνια, "συνάγω το συμπέρασμα ότι οι πιστωτές έχουν κάθε λόγο να χρονοτριβούν και να μην κλείσουν έγκαιρα την αξιολόγηση. Είναι ο μόνος τρόπος να καθυστερήσουν τις αποφάσεις για το χρέος αλλά και να σας φθείρουν πολιτικά θέτοντας διαρκώς ολοένα περισσότερα προαπαιτούμενα".
Τον βλέπω να με κοιτά με απορία... "Δεν το πιστεύω ότι θα σκεφτούν να κάνουν κάτι τέτοιο" μου απαντά με βλοσυρό βλέμμα. Δείχνει όμως να θέλει να δώσει συνέχεια στην συζήτηση μας. "Εσύ πώς το βλέπεις; Πιστεύεις δηλαδή ότι έχουν αυτό στο μυαλό τους;" με ρωτά.
"Αυτό εγώ διαβλέπω ότι θα συμβεί. Εσείς είστε προετοιμασμένοι για μία τέτοια εξέλιξη; Πως θα αντιδράσετε αν αυτή η εκτίμηση επιβεβαιωθεί;".
Η απάντηση που μου δίνει ο Τσίπρας μού υποδηλώνει πως κάθε άλλο παρά πλήρη συνειδητοποίηση της σφαιρικής κατάστασης υπάρχει. "Ε, τότε αν συμβεί αυτό τι να πω; Να ζωστούμε με εκρηκτικά και από κει και πέρα ο Θεός βοηθός!".

Ανασύροντας τον σήμερα απο τις σημειώσεις μου και εντάσσονταν τον στην σημερινή συγκυρία με το γνωστό σκηνικό που διαμορφώνεται γύρω μας, εκείνος ο διάλογος καταδεικνύει κάτι πολύ συγκεκριμένο: ή έλλειμμα διορατικότητας ή άρνηση της πραγματικότητας, ή και τα δύο. Και στην πολιτική και τα δύο αυτά αποβαίνουν συνήθως καταστροφικά για έναν πολιτικό. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν αμφισβητεί τις καλές προθέσεις του Τσίπρα ούτε τον Ιανουάριο του '15 ούτε τον Ιανουάριο του '16. Αν όμως η κυβέρνηση του συνεχίσει να πορεύεται με χαρακτηριστικά της ένα από τα δύο ή και τα δυο παραπάνω γνωρίσματα, τότε σίγουρα ούτε οι καλές προθέσεις θα αρκούν ούτε φυσικά θα υπάρχει αυτή την φορά η πολυτέλεια της απλής αυτοκριτικής.
Θάνος Δημάδης
(Η φωτογραφία λίγο πριν την κατ' ιδίαν συζήτηση μας στο λόμπι του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη)

Αγρότης της Βοιωτίας για τον Τσίπρα: Μπορεί να πάρει Όσκαρ...

Aπό το "PRESS-GR"
«Όσκαρ θεάτρου και ηθοποιίας μπορεί να πάρει ο κ.Τσίπρας, όταν ανέβηκε επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό», ανέφερε το μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας, Γιάννης Βάγγος.
Ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της επιτροπής αγροτών Βοιωτίας, μιλώντας στο...
mega, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο, περίπου, στο οποίο συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό, πριν ενάμιση χρόνο. Βάλτε το στο Google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», είπε ο αγρότης από την Βοιωτία και τόνισε: «Κάναμε ένα χρόνο υπομονή και κάθε εβδομάδα μας έχουνε και από ένα μέτρο».
«Κάναμε την υπομονή μας, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, την Παρασκευή θα είμαστε μέσα στην Εθνική, όχι εμείς… Και η γαλότσα και η γραβάτα και ο δικηγορικός σύλλογος, και οι γιατροί και οι πάντες. Την αλήθεια ζητάμε», κατέληξε ο Γιάννης Βάγγος.


Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ... σε ποιους ανήκει;


Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιμνημονιακό κόμμα...

Κάντε αέρα, πάλι έκλασε!

Μ΄ ακούτε ωρέ;


Σε λέει μαλάκα (ανόητε, στο μετάφρασαν) και κάθεσαι χαμογελαστός... ρε κότα;


"Δημοκρατικό τόξο"... και πούτσες μπλέ!


Ο τομεάρχης δημόσιας τάξης που τοποθέτησε ο "κεντρώος" Κυριάκος Μητσοτάκης... και τον είχε κάνει υπουργό κι ο πατροκτόνος ΓΑΠ, μαζί με τον νεοφασίστα που έχει το σόι του στη λίστα Λαγκάρντ!

Πουλημένοι!