ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΦΚ Πιερικός: Συλλυπητήριο


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς τον πρώην παράγοντα διοικητικού συμβουλίου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Φώτη Τσικαδέρη, την οικογένειά του και τους οικείους του, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή της και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς της.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα αντί στεφάνου να προσφέρει χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο στην Κατερίνη «Η λάμψη της αγάπης» στη μνήμη της εκλιπούσης.
                                       
Γραφείο Τύπου Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ποσειδώνας Π.Π.Π.: Συλλυπητήριο


"Ολόκληρη η οικογένεια της Α.Ε. Ποσειδών Πόρων-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα θέλει να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την Οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Τσικαδέρη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. Καλή δύναμη,κουράγιο και να είστε καλά να την θυμάστε. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου Αντώνη."

Με τιμή το Δ.Σ.,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της                                                         

     Ο Πρόεδρος 
                                       Α.Ε. Ποσειδών Π.Π.Π.                                                              
Χαιρόπουλος Πέτρος

ΘΡΗΝΟΣ στην Κατερίνη και την οικογένεια του Πιερικού!! Έφυγε η Καίτη Πέρρου!


Ένα ακόμη χτύπημα για την κοινωνία της Κατερίνης αλλά και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της περιοχής μας, αποτελεί ο θάνατος της Καίτης Πέρρου.
Η κόρη του αείμνηστου πρώην προέδρου του ΣΦΚ Πιερικός Μανόλη Πέρρου και σύζυγος του Φώτη Τσικαδέρη που διετέλεσε παράγοντας της μελανόλευκης ομάδας

την εποχή της ανόδου στη Β΄εθνική κατηγορία, έφυγε σήμερα το μεσημέρι χτυπημένη απο την επάρατη νόσο.

Οι δυο γιοί της Αντώνης και Μανόλης έπαιξαν ποδόσφαιρο στα τμήματα του Πιερικού, ενώ ο Αντώνης αυτή την περίοδο αγωνίζεται στον Ποσειδώνα Π.Π.Π.

Η Καίτη Πέρρου ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 48 ετών και πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της πατέρα Μανόλη!!