ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Γιατί όλα τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και μια μαμά, και έχω δύο μπαμπάδες;

«Γιατί όλα τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και μια μαμά, και έχω δύο μπαμπάδες;» ρωτάει με δάκρυα στα μάτια το υιοθετημένο αγόρι της ταινίας, τον ομοφυλόφιλο "πατέρα" του, όπως βλέπουμε σε μια σκηνή από το τρέιλερ της ταινίας...
Του Σίμου Πετρόπουλου
Μια νέα κινηματογραφική ταινία που προβάλλεται στις μεξικάνικες αίθουσες εκθέτει στο κοινό, για πρώτη φορά, μια αμείλικτα ρεαλιστική απεικόνιση των κινδύνων και των βλαβών που υφίστανται τα παιδιά που έχουν υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Η ταινία “Pink... El rosa no es como lo pintan” - «Ροζ: Δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι», η οποία έκανε την πρεμιέρα της σε διακόσιες κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Σαββατοκύριακο στην αλυσίδα Cinemex, περιγράφει τη ιστορία ενός ζευγαριού ομοφυλόφιλων που υιοθετούν ένα αγοράκι, και αναπόφευκτα το εκθέτουν στο χάος και τη σύγχυση που δημιουργείται από τον επιπόλαιο τρόπο ζωής τους .
Η ασυμβίβαστη απεικόνιση της γκέι υποκουλτούρας που παρουσιάζει η ταινία έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές στο Μεξικό, οι οποίοι ζήτησαν από τις αρχές την απαγόρευση της προβολής της ταινίας σε...
οποιαδήποτε αίθουσα.
http://www.publimetro.com.mx/…/pelicula-p…/mpcg!RXUU6gRkOA2/
Το Εθνικό Συμβούλιο για την Πρόληψη των Διακρίσεων της κυβέρνησης αρχικά αρνήθηκε να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά τώρα έχει ζητήσει από τον υπουργό εσωτερικών να αυξήσει το όριο ηλικίας για την παρακολούθηση της ταινίας (επί του παρόντος είναι προσβάσιμο σε άτομα ηλικίας 15 και άνω). Κάλεσε επίσης την κινηματογραφική βιομηχανία να εξαλείψει «τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και τα στίγματα» που συνδέονται με ομοφυλοφιλικές «οικογένειες».
Ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων και η υιοθεσία είναι πράξεις νόμιμες στην πρωτεύουσα της χώρας, την Πόλη του Μεξικού, εδώ και αρκετά χρόνια και το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας σταδιακά επιδιώκει να επιβάλλει τον επαναπροσδιορισμό του γάμου στο σύνολο της χώρας, παρά τις μαζικές διαμαρτυρίες και την αντίσταση από βουλευτές. Μια ισχυρή πλειοψηφία Μεξικανών συνεχίζει να εναντιώνεται στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλους.
Το ‘Pink’ προσφέρει μια ειλικρινή εξέταση των κοινωνικών, ψυχολογικών και πνευματικών συνεπειών της έκθεσης των παιδιών στην ομοφυλοφιλία.
«Γιατί όλα τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και μια μαμά, και έχω δύο μπαμπάδες;» ρωτάει με δάκρυα στα μάτια το υιοθετημένο αγόρι της ταινίας, τον ομοφυλόφιλο "πατέρα" του, όπως βλέπουμε σε μια σκηνή από το τρέιλερ της ταινίας.
Το υιοθετημένο παιδί αρχίζει να βιώνει σύγχυση σχετικά με τη δική του σεξουαλική ταυτότητα, καθώς το ίδιο έχει επανειλημμένα εκτεθεί σε μία λάγνα και επικίνδυνη επιρροή μιας ευρείας ποικιλίας αλλόκοτων χαρακτήρων που χαρακτηρίζουν την ομοφυλοφιλική υποκουλτούρα. Ενθαρρύνει έναν φίλο να αποδεχτεί την δική του ολοένα και πιο θηλυπρεπή μορφή συμπεριφοράς. Υφίσταται επίσης την κοροϊδία και την κοινωνική απόρριψη από τους συμμαθητές του.
Το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζει διάφορους χριστιανούς που αντιτίθενται χωρίς συμβιβασμούς στην σχέση τους και επιδιώκουν να επιφέρουν τη μετατροπή τους.
«Πόσο τρομακτικό είναι τα παιδιά να μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους. Θα αποκτήσουν ομοφυλοφιλικές τάσεις», παρατηρεί ένας. Ένας άλλος λέει στο ένα μέλος του ζευγαριού ότι οι σεξουαλικές πράξεις του με τον φίλο του είναι "αφύσικες" και τον ρωτάει αν είναι πραγματικά ευτυχισμένος.
Το ένα μέλος του ζεύγους μετανοεί τελικά, μετά την ανάγνωση της Αγίας Γραφής και απορρίπτει την ομοφυλοφιλική ζωή, ενώ το άλλο όχι και κολλάει AIDS.
Η ταινία έχει επικριθεί για χαμηλά κινηματογραφικά πρότυπα και υπερβολικές απεικονίσεις υπερ-θηλυπρεπών ομοφυλόφιλων. Ο προϋπολογισμός της παραγωγής ήταν περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια από τον Ευαγγελικό σκηνοθέτη Francisco del Toro, πρώην ηθοποιό και Ευαγγελικό Προτεστάντη που έχει κάνει ταινίες με διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων της τοξικομανίας, της ζημίας που προκαλείται από αποκρυφιστικές πρακτικές, και της αφοσίωσης στην οικογένεια .
Ο Del Toro απέκρουσε τις κατηγορίες περί «ομοφοβίας» εναντίον του από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές.
«Τα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι τρόπαια του gay κινήματος. Αυτό που πρέπει να πρυτανεύει στην υιοθεσία είναι το συμφέρον του παιδιού», είπε ο σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Όσον αφορά το πώς απεικονίζεται ένα παιδί που ακολουθεί τους ομοφυλόφιλους "γονείς" του στο γκέι τρόπο ζωής τους, ο ντελ Τόρο παρατήρησε ότι «ένα παιδί απορροφά τη συμπεριφορά και τα έθιμα του σπιτιού σαν σφουγγάρι, και αν δεν το πιστεύεις, να μου εξηγήσεις γιατί υπάρχουν οικογένειες που για γενιές έχουν απαγωγείς ή ληστές τραπεζών».
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι η ταινία είναι «ομοφοβική» και ενθάρρυνε το κοινό να την δει το ίδιο, αντί να λαμβάνει σοβαρά αυτά που λένε οι επικριτές της.
Η απεικόνιση του gay lifestyle στο ‘Pink’ αντανακλάται σε πολυάριθμες μελέτες που έχουν καθιερώσει υψηλά ποσοστά ασυδοσίας και αστάθειας στις σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων, οι οποίοι υποφέρουν επίσης σημαντικά από αυξημένη συχνότητα λοίμωξης από τον ιό HIV, καθώς και από πολλές άλλες οργανικές και ψυχολογικές διαταραχές. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι τα παιδιά που υιοθετήθηκαν από ομοφυλόφιλους υποφέρουν σε σημαντικά υψηλότερα ποσοστά από συναισθηματικά και αναπτυξιακά προβλήματα και έχουν ένα υψηλότερο ποσοστό αντιμετώπισης προβλημάτων ψυχικής υγείας.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Pablo Cheng, που είναι ένας διάσημος Μεξικάνος ηθοποιός και ομοφυλόφιλος, ο οποίος υποδύεται τον έναν από τους δύο άνδρες που υιοθετούν, είπε στο κανάλι TV Notas ότιαντιτίθεται στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλους.
«Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά πρόκειται να υποστούν πολλές συνέπειες. Νομίζω ότι ο εκφοβισμός στα παιδιά που έχουν δύο μητέρες ή δύο πατέρες-θα αφήσει μεγάλες συνέπειες. Δεν έχει σημασία πόσο εκπαιδεύεται το Μεξικό ή ο κόσμος, πάντα θα μας επικρίνουν πολύ γιατί είμαστε ομοφυλόφιλοι», είπε, και αργότερα πρόσθεσε ότι τα παιδιά «χρειάζονται τις εικόνες του πατέρα και της μητέρας».<<<
https://www.lifesitenews.com/…/new-movie-pink-depicts-suffe…

Άπαιχτος... όπως πάντα ο Αρκάς!

Η «απολογία» ενός περυσινού Μασκαρά ….ήταν «μασκαρεμένοι», μας εξαπάτησαν!

-                   Μάσκα Αλαφούζικης εφεύρεσης ....για τον κιτρινιάρη φίλο του Μπάμπη.jpgΑδέρφια την πατήσαμε!
[ ΣΗΜ. Καθαρή(;) Δευτέρα- όλα επιτρέπονται, το είπε και η κα Όλγα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας στην Ν.Δ «….σήμερα η ημέρα ανήκει στους Μασκαράδες» !!!! ]
Υπομονή! Οι «Μασκαράδες», όταν τέλειωναν οι Αποκριάτικες γιορτές και τα ξεφαντώματα, πάντα αποκαλύπτονταν ….εδώ όμως δεν το βλέπω, γιατί κάτω από τις Μάσκες κρύβονται φάτσες κουτοπόνηρες και -Ωχ αμάν- άθλιες «κλεπτοκρατικές συνήθειες» και «πρακτικές απάτης» ….του Κ.-Σημιτικού ΠΑΣΟΚ που ρήμαξε την Χώρα.
Τέλος πάντων ….τα προβλήματα στην χώρα είναι τεράστια ….οψόμεθα από αύριο.
== Για τώρα -έστω και αργά- επειδή μεγάλωσε η «Μάσκα της Απάτης» -είναι πλέον ξεκάθαρο ποιοι κυβερνούν την Χώρα- σας προτείνουμε, με την συνημμένη εικόνα (Αλαφούζικης εφεύρεσης ….για τον «κιτρινιάρη» φίλο του Μπάμπη) την κατασκευή μάσκας(διαδώστε το) ….απλώς μεγαλώστε ή μικρύνετε, τυπώστε, χρωματίστε(κατά προτίμηση με κόκκινο-πράσινο-κιτρινοκουραδί χρώμα) και έχετε μια πρώτης τάξεως -επίκαιρη- μάσκα για σήμερα το απόγευμα και το βράδυ ….που όπως λένε, θ’ ανοίξει λίγο ο καιρός.
Είπαμε, σήμερα όλα επιτρέπονται, «η ημέρα ανήκει στους Μασκαράδες» !!!!
 
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
=======================================================
ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝ. 2016 ….ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΤΏΡΑ ΑΠΟΛΟΓΟΎΜΑΣΤΕ ….ΠΙΑΣΤΉΚΑΜΕ «ΚΩΤΣΟΙ» ….ΜΑΣ ΕΞΑΠΆΤΗΣΑΝ ΤΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΈΡΑΤΑ» ….ΌΠΟΥ ΚΙ’ ΑΝ  ΚΡΎΒΟΝΤΑΝ/ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ….ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΎΣ.

-             _ _______ ___ __ '_____' . ...__ _________.jpg
Φέτος το τριώδιο άνοιξε πιο νωρίς ….με την προκήρυξη εκλογών!

Γέμισε ο τόπος με πολύχρωμους «μασκαράδες» ….που θέλουν την ψήφο μας ….θέλουν την ψυχή μας, την ψυχή των παιδιών μας.
Την Κυριακή 25 τρέχοντος ….ΝΑ πέσουν οι «μάσκες».
Προτιμήστε άλλα «πολιτικά τέρατα» ….από τους πολιτικούς επίγονους Σημίτη.Όπου κι’ αν «κρύβονται»!
ΦΩΤΟ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 19 ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΥ 2000   ….ΛΊΓΕΣ ΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΊΟΥ, ΠΟΥ Ο ΛΑΌΣ ΠΡΟΤΊΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ….ΑΠΌ ΤΟ ΆΛΛΟ -ΠΟΛΙΤΙΚΌ- «ΤΈΡΑΣ» ….ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΏΣΑΜΕ / ΝΟΥΜΕ ! 
 
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
ΣΗΜ: ΤΟ ΕΊΧΕ ΑΝΕΒΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΊΑ ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ!

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ, Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ


image001 (19).jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως η Ελλάδα μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα υποδουλωνόταν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, η Ελλάδα σήμερα είναι μια κατεχόμενη χώρα. Έχει ολοσχερώς υποταχθεί στην Παγκοσμιοποίηση, που για τη χώρα μας τη διαχείριση της υποταγής της έχει αναλάβει η Γερμανία. Οι σημερινοί πρόγονοι του Χίτλερ και του Γκέμπελς.
Όμως, αυτή η Κατοχή θα είναι πολύ σκληρότερη από όποια προηγούμενη. Γιατί, έχει ………..
προαποφασισθεί από όλες τις Δυτικές δυνάμεις ο διαμελισμός της χώρας. Προς την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, στήνεται ισλαμικό κράτος μέσα στην ίδια την Πατρίδα. Έχει καταληφθεί όλη η Ελλάδα από χιλιάδες υποκινούμενους πρόσφυγες, μετανάστες είτε παράνομους είτε όχι, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση της δήθεν αλληλεγγύης των λαών της, κλείνει τα σύνορά μας και εγκλωβίζει στην Πατρίδα μας, χιλιάδες Μουσουλμάνους.
Και ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας “ενημερώνει” πως αυτή η κατάσταση είναι μια “καινούργια κατάσταση” και πως, “το βάρος θα το μοιραστεί όλη η ελληνική Κοινωνία”. Μας προειδοποιεί δε, ότι “η Ειδομένη όπου στοιβάζονται 20 χιλιάδες άνθρωποι, δεν πρόκειται να ανοίξει”.

Όλη η Ελλάδα, απέραντο Hot Spot.     

Η κυβέρνηση μέσα σε μερικά 24ωρα – μέχρι τις 13 Μαρτίου – υποχρεούται να έχει έτοιμα 14 νέα Hot Spots, από τη στιγμή που το προσφυγικό κύμα γιγαντώνεται. Στις νέες δομές, που αυτή η προδοτική κυβέρνηση, εξυπηρετώντας τα ξένα συμφέροντα και παραγνωρίζοντας τις υποχρεώσεις της έναντι του ελληνικού λαού, θα στεγάσει του ξένους “κατακτητές”: Στη Μαλακάσα 4 χιλιάδες. Στις Αφίδνες 3 χιλιάδες. Στον Ελαιώνα 700. Στη Δράμα 800. Στις Θερμοπύλες 400. Σε 4 σημεία της Ηπείρου 2 χιλιάδες. Σε 4 σημεία της Θεσσαλίας 2 χιλιάδες. Στον Άγιο Ανδρέα της Αττικής – στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις – 500. Στο Λιτόχωρο Πιερίας θα “φιλοξενηθούν” 4 χιλιάδες.

“Αφοπλίζουν” το Στρατό μας.

Έτσι, προχωράει ολοταχώς το σχέδιο αλώσεως της Ελλάδος από τους κατατρεγμένους της κάθε χώρας της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο. Αλλ΄ όμως, το σχέδιο για να πετύχει πρέπει να “ευνουχισθεί” πρώτα ο Στρατός μας. Αυτός ο Στρατός – Στρατός ξηράς, Αεροπορίας και Ναυτικού – που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις του ΝΑΤΟ, από όλες τις χώρες που απαρτίζουν τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Γι΄ αυτό – δεν θα είναι το μοναδικό παράδειγμα – μετατρέπουν κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού μας σε κέντρα “φιλοξενίας” αλλοδαπών. Πολύ καλά ακούσατε!!
Η επιλογή της κυβέρνησης για το κέντρο “φιλοξενίας” προσφύγων – μεταναστών  στο Λιτόχωρο, είναι το εν ενεργεία στρατόπεδο “Μπαλανίκα” (θέση Καναπίτσα),  όπου υπάρχει Πεδίον Βολής και Κέντρο Εκπαίδευσης του Στρατού μας. Γι΄ αυτό σε αυτόν τον  χώρο, εκτός  των  πολλών  προγραμματισμένων  εκπαιδευτικών  βολών,   γίνεται  κάθε  χρόνο,  από  τέλος  Μαίου  και  για  2-3 μήνες,  εκπαιδευτικό camp (σκηνάκια)  από  μόνιμους  αξιωματικούς  και  υπαξιωματικούς. Εκπαιδεύονται δηλαδή, στρατιώτες και αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα στη χρήση των τανκς, καθώς επίσης, το εν λόγω στρατόπεδο χρησιμοποιείται ως πεδίο βολής από τα ελικόπτερα “Απάτσι”. Με τη δημιουργία λοιπόν, του Κέντρου Καταυλισμού προσφύγων, θα αναβάλουν επ΄ αόριστο  τις  εκπαιδεύσεις  και  τις  βολές, όπως και θα σταματήσουν την εκπαίδευση των ελικοπτέρων  “Απάτσι”.
Εμείς ερωτάμε:
Μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς με αυτήν την κυβέρνηση; Μπορεί να νιώθει ασφαλής η Πατρίδα μας; Γνωρίζει ο Διοικητής της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Τσώνος Ιωάννης τις προθέσεις της κυβερνήσεως; Εάν η κυβέρνηση έχει πάρει αυτή την ακραία απόφαση, που θα γίνεται η εκπαίδευση του στρατεύματός μας;

Επαναστατούν οι τοπικές Κοινωνίες.

Όπως ενημερωνόμαστε από την τοπική “εφημερίδα του Ολύμπου”, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 4 Μαρτίου 2016, είπε ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά ΟΧΙ στη δημιουργία καταυλισμού στην επικράτεια του Δήμου. Η διαδικασία κινήθηκε από το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Δημόπουλο, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα για την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει καταυλισμό προσφύγων σε έκταση του Στρατού, όπου και εκπαιδεύονται οι δόκιμοι της Σχολής Ευελπίδων. Το αποτέλεσμα ήταν: Από  τους  27 δημοτικούς συμβούλους, οι  23  ψήφισαν  ΟΧΙ στη δημιουργία καταυλισμού,  3  απείχαν (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ανεξάρτητου συνδυασμού ΑΛΗΘΕΙΑ) και 1 σύμβουλος ήταν  απών, λόγω ασθένειας.

Τι κάνουν οι Στρατηγοί μας, ροχαλίζουν;

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετέτρεψε τον ελληνικό στρατό σε “φιλιππινέζες” των “εταίρων” μας, χτίζοντας Hot Spots για εκείνους που οι ίδιοι ανάγκασαν μέσω των εγκληματικών πολιτικών τους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Οι φαντάροι μας ήδη καταγγέλλουν την κυβέρνηση, όπως επίσης ο Πλωτάρχης ε.α. του Πολεμικού μας Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος έστειλε εξώδικο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ώστε να σταματήσει η χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων στη δημιουργία Hot Spots, καθώς αυτή δεν συνάδει με τα καθήκοντά τους, αλλά έχει πολιτικοοικονομικούς σκοπούς.
Θα περίμενα λοιπόν, όλοι οι ε.α. “Στρατηγοί” των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας να έχουν συνταχθεί με τον Πατριώτη Πλωτάρχη. Ακόμη θα περίμενα να συνταχθούν και κάποιοι εν ενεργεία.
Δυστυχώς όμως, οι “Στρατηγοί” μας όχι απλώς κοιμούνται, αλλά κοιμούνται τόσο βαριά, που το ροχαλητό τους μας τρομάζει!!

Ο πρόστυχος ρόλος των ΜΜΕ.

Όλα τα Συστημικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά τον εξισλαμισμό της χώρας μας. Κυρίως όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί των νταβατζήδων εργολάβων ιδιοκτητών αυτών των σταθμών, που στα δελτία ειδήσεων περνούν σε όλα τα ελληνικά σπίτια, την εικόνα των μικρών δυστυχισμένων παιδιών προσφύγων – μεταναστών, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη. Είναι μια γκεμπελική μέθοδος παραπλάνησης του λαού από το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργούν οι συνεχείς ροές των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών που εγκλωβίζονται λόγω των κλειστών συνόρων στη χώρα μας. Μας πιπιλίζουν τα μυαλά για τον υποτιθέμενο ανθρωπισμό που πρέπει να επιδείξουμε σε όλους αυτούς τους δυστυχισμένους, αλλά επί της ουσίας εισβολείς στη χώρα μας. Όμως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν αφιερώνει ποτέ το μισό δελτίο ειδήσεων για το 50% του πληθυσμού μας, που πεινάει, που δυστυχεί και που αδυνατεί να ζήσει τη φαμίλια του. Πάντως, θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε και να προβληματισθούμε γιατί, όλοι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα, δεν πάνε στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν;
Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ σε μια αναφορά της Kontra News της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2016, όταν έγραφε με τίτλο: Εθνική πολιτική. «Αυτοί που βρίζουν τον Αλέξη, αντέχουν για νέο εμφύλιο ή μια “επανάσταση” εναντίον της Γερμανίας;».
Μια υποτελής στάση που δεν μας εκπλήσσει αφού εκφράζεται από εκείνους που έστησαν τον “αυριανισμό” στην Ελλάδα.

Ο Τσίπρας, είπε εαυτόν προδότη.     

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό” στις 29 Φεβρουαρίου, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας, ομολόγησε με απόλυτο ηττοπαθή τρόπο πως τα 14 αεροδρόμια ανήκουν πλέον στο Γερμανικό Δημόσιο. Ήταν μια κυνική ομολογία που καταδεικνύει την αποδοχή τετελεσμένων από πλευράς της ελληνικής κυβερνήσεως.
Παρά ταύτα, η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων έγινε με την ψήφο του λαού μας. Έγινε με την έγκριση, σχεδόν του συνόλου των “Εθνοπατέρων” του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επί του πιεστηρίου.

Είναι εις γνώσιν της κυβερνήσεως πως, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση που είχε με αντιπροσώπους δύο κρατών της ΕΕ, τους εκμυστηρεύθηκε ότι στο άμεσο μέλλον η Δυτική Θράκη θα αυτονομηθεί καθώς και μια ζώνη γύρω από την Φλώρινα, για να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί; Και η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως ναι. Γι΄ αυτό μαζεύουν στην Ειδομένη χιλιάδες πρόσφυγες και κάθε άλλης καρυδιάς Μουσουλμανικό καρύδι;
Οι εξελίξεις μόλις ξεκίνησαν!!!

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

  Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Έχει άραγε συµφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας µε την Άνγκελα Μέρκελ η µεν Ελλάδα να δεχτεί να εγκλωβιστούν στη χώρα µας καµιά εκατοσταριά χιλιάδες πρόσφυγες, οι δε Γερµανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ναχαλαρώσουν λιγάκι τη θηλιά που έχουν βάλει στο λαιµό του ελληνικού λαού στο ασφαλιστικό, στο φορολογικό, στα κόκκινα δάνεια κ.λπ.; Να του δώσουν δηλαδή του Τσίπρα περισσότερο χρόνο για να εκτελέσει τις εντολές τους; Για υποψία πρόκειται µέχρι στιγµής. Δεν έχουµε κάποια πληροφορία. Υπάρχουν όµως γεγονότα που ενισχύουν κατά πολύ τις υποψίες µας και αυτό µας προβληµατίζει.
Η σχετική «βόµβα» έσκασε όταν την Τετάρτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου, ο απεχθής Πολωνός Ντόναλντ Τουσκ, έγραψε στο τουίτερ:………….
«Οι παράνοµες µεταναστευτικές ροές κατά µήκος των Δυτικών Βαλκανίων έφτασαν στο τέλος τους. Δεν πρόκειται για ζήτηµα µονοµερών ενεργειών, αλλά για κοινή ευρωπαϊκή απόφαση των 28 (της ΕΕ). Ευχαριστώ τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την υλοποίηση µέρους της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ για την αντιµετώπιση της µεταναστευτικής κρίσης»! Ώπα! Ώστε έλεγε ασύστολα ψέµατα ο Αλέξης Τσίπρας µετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ! Θυµάστε τι είχε πει; Να σας το θυµίσουµε επί λέξει εµείς: «Το συµπέρασµα είναι ότι σε αυτή τη σύνοδο όχι µόνο δεν αποµονώθηκε η Ελλάδα, αλλά αντιθέτως αποµονώθηκαν οι χώρες εκείνες που ήθελαν να αποµονώσουν την Ελλάδα. Στην πραγµατικότητα αυτό που συνέβη ήταν να δηµιουργηθούν τείχη απέναντι σε αυτούς που χτίζουν τείχη»! Τι ακριβώς είδους «αποµόνωση» είναι αυτή που συνοδεύεται από …ευχαριστίες και µάλιστα δηµόσιες του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου;
Είπε και κάτι άλλο ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να κοροϊδέψει και τους αρχηγούς των πολιτικών κοµµάτων της Ελλάδας,, από τους οποίους άλλωστε κανένας δεν είναι και «ξυράφι» αναφορικά µε τις πολιτικές του ικανότητες: «Έχουµε ουσιαστικά πετύχει τη συντριπτική πλειονότητα των στόχων που από κοινού χαράξαµε» στη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών την περασµένη Παρασκευή! Δεν είναι φυσικά µόνο ο Τσίπρας σε ρόλο πολιτικού απατεωνίσκου. Όταν ο Τουσκ ισχυρίζεται ότι το κλείσιµο του διαδρόµου των Δυτικών Βαλκανίων συνιστά «κοινή ευρωπαϊκή απόφαση των «28» της ΕΕ, αυτό σηµαίνει ότι και οι 28 ηγέτες των κρατών – µελών της ΕΕ κοροϊδεύουν τους λαούς τους, θεωρώντας τους ηλίθιους που θα καταπιούν οτιδήποτε τους σερβίρουν αυτοί. Αυτό αποκάλυψε επί της ουσίας ο Τουσκ. Προφανώς και είναι ηλίθιος όποιος νοµίζει ότι είτε η ΠΓΔΜ και η Σερβία που φιλοδοξούν να µπουν στην ΕΕ είτε η Κροατία και η Σλοβενία που συνεργάστηκαν ακόµη και µε τους Γερµανούς ναζί,θα τολµούσαν ποτέ να κάνουν κάτι που δεν είχε την έγκριση της Γερµανίας – πόσω µάλλον να έλθουν σε ευθεία σύγκρουση µε την πολιτική του Βερολίνου! Αφού ξέρουν ότι από τη Γερµανία εξαρτάται η τύχη των κρατών τους. Είναι προφανές λοιπόν ότι µε πλάγια µέσα τους είχε δοθεί η γερµανική εντολή να τηρήσουν τέτοια στάση ακριβώς.
Αυτό φυσικά δεν σηµαίνει ότι δεν υπήρξαν αντιδράσεις σε ορισµένες χώρες. Σε λίγες όµως – στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία. Ουσιαστικά και σε αυτά τα κράτη, οι αντιδράσεις περιορίστηκαν στις καθεστωτικές εφηµερίδες, αφού οι ηγέτες τους τρέµουν να βγουν και να αµφισβητήσουν ανοιχτά τα όσα επιτάσσει στην Ευρώπη η Γερµανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Σφοδρότατα επικριτικά ήταν για παράδειγµα την Τετάρτη η γαλλική εφηµερίδα Λε Μοντ. «Οι Ευρωπαίοι απορρίπτουν τους µετανάστες προς την Τουρκία» ήταν ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της. «Το γερµανικό σχέδιο δίνει …εργολαβία στην Τουρκία τη διαχείριση των µεταναστών» προσθέτει ο υπότιτλος. Η Τουρκία «ξαναγίνεται κατά κάποιον τρόπο η… Υψηλή Πύλη» προς την Ευρώπη, τονίζει η γαλλική εφηµερίδα που είναι γνωστό ότι απηχεί στα διεθνή θέµατα τις απόψεις που κυριαρχούν στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. «Η ΕΕ αποσυντίθεται!» ισχυρίζεται. Μακάρι να αποσυντίθετο τόσο εύκολα µε όσο δειλούς και ασήµαντους ηγέτες, τον Τσίπρα συµπεριλαµβανοµένου, αποκλείεται να συµβεί αυτό, θα λέγαµε εµείς. Την αδυναµία να επηρεάσουν έστω και κατά τι τη γερµανική πολιτική διαπιστώνει πικρόχολα και η δεξιά γαλλική εφηµερίδα Λε Φιγκαρό, η οποία τώρα που η γαλλική Δεξιά του Σαρκοζί είναι αποκλεισµένη από την εξουσία, γράφει πολύ πιο ελεύθερα. «Το µάθηµα του φιάσκου των τελευταίων είκοσι µηνών είναι ότι ακόµη δεν έχουν αισθανθεί το βάρος της Γερµανίας, όταν αυτή τρέχει προς τη λάθος κατεύθυνση και οι εταίροι της, υπεράνω όλων η Γαλλία, αποδεικνύονται πάρα πολύ αδύναµοι για να φέρουν τη Γερµανία στα λογικά της» σηµειώνει εµφανώς απελευθερωµένη από το γεγονός πως ούτε το Παρίσι δεν λαµβάνουν πια υπόψη τους οι Γερµανοί.
Από ανάλογο πνεύµα διακατέχεται άρθρο και στην ισπανική Ελ Παΐς«Η Ευρώπη είναι αποφασισµένη να στείλει το µήνυµα που εκτόξευσε πριν από λίγες µέρες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου Ντόναλντ Τουσκ: «Μην έρχεστε στην Ευρώπη!» γράφει η εφηµερίδα. «Μόνο γι’ αυτή την επονείδιστη φράση αυτό ο Τουσκ αξίζει αιώνια περιφρόνηση», υπογραµµίζει.
*Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Σόιμπλε: Καμιά ελάφρυνση χρέους..Μην ακούτε τον «ηλίθιο»

null
Νέα διαφωνία απειλεί τους πιστωτές της Ελλάδας, σύμφωνα με την Handelsblatt, που γράφει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει διαίσθηση αναφορικά με παρατεινόμενες διαμάχες. Σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, δεν υπάρχει νόημα και κανένα επιχείρημα υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Η γερμανική εφημερίδα γράφει ότι ο Σόιμπλε παίρνει ήδη θέση διότι προβλέπει ότι σύντομα θα ……..

υπάρξει νέα διαμάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές.
«Τo ΔΝΤ και η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ ζητούν από τα κράτη της ευρωζώνης ελάφρυνση για την Ελλάδα όσον αφορά την αποπληρωμή του χρέους», σημειώνει το δημοσίευμα για να συμπληρώσει:
Η γερμανική κυβέρνηση όμως δεν βλέπει εκεί μεγάλα περιθώρια. Προς τα έξω πάντως οι δανειστές προσπαθούν ακόμα να καλύψουν τις διαφορές τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικώνς της Γερμανίας είχε παραπέμψει τη συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους στο 2025.


Έσβησαν την Ελλάδα από τον χάρτη

Τέλος τα ελληνοτουρκικά σύνορα-Ευρωτουρκικά σύνορα διά στόματος Γιούνκερ.
null
Γιάννης Λαζάρου 
Τελείωσαν τα ελληνικά σύνορα και από τα επίσημα χείλη του Γιούνκερ. Η Ελλάδα είναι πλέον ένας τόπος που ορίζεται αποκλειστικά από την Ε.Ε ενώ τα ελληνοτουρκικά θέματα κλείνουν εφόσον πλέον κουβέντα με την Τουρκία, με αφορμή το προσφυγικό, θα κάνουν αποκλειστικά τα υψηλά κλιμάκια της Ε.Ε και όχι οι ελληνικές κυβερνήσεις. 
Ξεκάθαρος ότι τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε δεν είναι σύνορα μιας χώρας αλλά σύνορα όλης της Ευρώπης εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο RTL του Λουξεμβούργου ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κ. Γιούνκερ ακολουθώντας την πολιτική απομόνωσης της Ελλάδας βάζει την εθνική κυριαρχία όπου γουστάρει. Έτσι όσον αφορά τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία δεν δέχεται καμία άλλη εκδοχή αλλά για τους φράκτες που βάζουν χώρες της Ε.Ε στα εσωτερικά σύνορα δεν λέει κουβέντα. Με αυτόν τον διαχωρισμό αφήνει τεχνηέντως έξω την Ελλάδα από …………
οποιαδήποτε συζήτηση περί εθνικής κυριαρχίας ενώ δέχεται τα δικαιώματα της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Αλβανίας και των υπολοίπων προς ένταξη στην Ε.Ε χωρών να κάνουν ό,τι τους γουστάρει. Μέχρι και ανταλλαγή εθνικών στρατών να κάνουν στα εσωτερικά σύνορα της Ευρώπης υπό τον φόβο…της Ελλάδας.
Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο για το ποιος βάζει σύνορα και ότι δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία αλλάευρωπαϊκή κυριαρχία ο πρόεδρος της Κομισιόν, που ενισχύθηκε πρώτα απ΄όλους για την θέση αυτή από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, δεν ξέχασε να κάνει αναφορά ότι η καημένη Ελλάδα χρειάζεται ευρωπαϊκή βοήθεια: «Πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα και άλλες χώρες. Δεν μπορούμε να τις αφήσουμε μόνες τους» είπε ο Γιούνκερ.
Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Τουρκία είπε: «Εγώ έχω ταχθεί υπέρ της συμφωνίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η χώρα αυτή φιλοξενεί 3 εκατ. Σύρους πρόσφυγες, πολλούς περισσότερους από ό,τι η Ευρώπη. Χρειαζόμαστε την Τουρκία«.
Εφόσον χρειάζονται την Τουρκία ήταν φυσικό και επόμενο Τούρκοι αξιωματικοί να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικά νησιά με το πρόσχημα της ταυτοποίησης των μεταναστών και προσφύγων στα hot spots κάτι που συμφωνήθηκε στην Σύνοδο της 7ης Μαρτίου και που ξαφνικά πέντε μέρες μετά το έμαθαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τώρα κάνουν αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου.
Απαντώντας σε όσους μιλούν για κλείσιμο των συνόρων ο κ. Γιούνκερ υποστήριξε ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι μια περιοχή στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο από τον πόλεμο. «Δεν μπορούμε να τους λέμε ότι το σκάφος είναι γεμάτο» πρόσθεσε ο κ. Γιούνκερ. Άρα με αυτή την πρότασή του ο πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι οι ροές από την Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσουν και εφόσον όλοι οι δρόμοι προς την βορειοδυτική Ευρώπη έκλεισαν, το στοίβαγμά τους θα συνεχίσει να γίνεται στην Ελλάδα.
Ο Γιούνκερ δεν ξέχασε βέβαια να ενισχύσει για άλλη μια φορά  το άγιο πορτραίτο της καγκελαρίου της Γερμανίας, αφού τάχθηκε υπέρ της πολιτικής Μέρκελ για το προσφυγικό. «Το να βοηθάμε τους ανθρώπους που φεύγουν μακριά από τον πόλεμο και τη φτώχεια είναι ηθική και νομική υποχρέωση της Ευρώπης».
Κουβέντα βέβαια για τα δικαιώματα των Ελλήνων που με το ζόρι φτωχοποιήθηκαν εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας της Ε.Ε με πρωτεργάτρια την κ. Μέρκελ. Αντιθέτως, ως πρόεδρος της Κομισιόν δεν ξεχνά ποτέ να τονίζει ότι οι Έλληνες θα σωθούν μόνο αν κάνουν τις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι εταίροι δηλαδή να αποδεχθούν την φτώχεια και την εξαθλίωση που θα καλύπτεται φιλάνθρωπα από «πακέτα Γιούνκερ» ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Έλληνες που θα έρχονται παράλληλα με τα «πακέτα Γιούνκερ» ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες

Ερευνά και μελέτη που έχει ως στόχο την χρήση & εκμετάλλευση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων για την καλύτερη λειτουργία και ποιοτικότερου ελέγχου των ακαδημιών Ποδοσφαίρου


 Οι βασικοί πυλώνες είναι τρεις οι οποίοι έχουν υποκατηγορίες: 1) Την  έρευνα  2) Την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών  3) Την εισαγωγή της βίντεοανάλυσης και του perfomance analysis.
Όλες οι μεγάλες ΠΑΕ στην Ελλάδα πρέπει να συμβαδίζουν με τις τοπ ομάδες της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα. Παρόλο που οι ακαδημίες τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, θα μπορούσε ταυτόχρονος να συνυπάρχει ένα team που θα είναι συνεργάτες των προπονητών και θα βοηθούν την προπονητική διαδικασία. Αυτή η βοήθεια μπορεί να είναι σε επίπεδο: Eτήσιου προγραμματισμού ανά ηλικία, ατομικού προγραμματισμού, έρευνας , scouting , αξιολόγησης , παρουσιάσεων και εισαγωγή τις ανάλυσης στις ακαδημίες.

Πρόκειται για μια μελέτη και ένα εξειδικευμένο  πρόγραμμα εργαλείο για κάθε μεγάλη Π.Α.Ε. αξιολόγησης  ποδοσφαιριστών υψηλού επίπεδου και βελτιώσεις  αυτών. 
Βασίζετε πάνω στη μεθοδολογία του γνωστού  Horst Wein και την μελέτη που τα αποτελέσματα της ανταποκρίνονται  στο 70 με 80% των τμημάτων υποδομής στην Ελλάδα και έχει  πραγματοποιήσει το Τeam working  μας, σχετικά με την περιοδική ανάπτυξη τον αθλητών, βασισμένη πάνω στην ερευνά του  Raymond  Verheijen.
Ακόμη η μελέτη περιέχει και  έχει  στόχο, την χρήση & εκμετάλλευση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων για την καλύτερη λειτουργία και ποιοτικότερου ελέγχου ακαδημιών των Μεγάλων ΠΑΕ.

1) Η έρευνα
2) Η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών με εξειδικευμένα προγράμματα  
3) Η εισαγωγή της βίντεο ανάλυσης και του perfomance analysis στα τμήματα υποδομής μας
4) Tactical Analysis.. Επιθετική Οργάνωση ….Αρχές Επίθεσης ….Θετική Μετάβαση ….Αρχές Άμυνας….. Αρνητική Μετάβαση
5) Ετήσιο προγραμματισμό ανά ηλικία, και ατομικό προγραμματισμό μέσα από επιστημονικές μετρήσεις

"Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή και όσο καλύτερους συνεργάτες γίνεται. Πρέπει να είναι μαθητές του αθλήματος"


Με εκτίμηση
Μυστακιδης Ιωάννης.
Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τα προγράμματα μας
ΚΙΝΗΤΌ . 6947627333

Team Working


  •  Μυστακίδης Ιωάννης (Mystakidis Ioannis) /Technical Director & Chief scout Greece & Head Coach



  • Tερζής Αθανάσιος (Terzis Athanasios) / Football coach & analyst & Fitness coach



  • Tζουβάρας Δημήτριος (Tzouvaras Dimitrios) / Football coach & analyst


  • Τσανικλίδης Ιωάννης (Tsaniklidis Ioannis) / Football coach & analyst & periodisation specialist